15. Královopolský závod Brno 2016

Dne 11. června 2016 se uskutečnil v Brně Králově poli závod poslušnosti pro všechna plemena dle zkoušek ZOP, ZPU1 a ZPU2.

Královopolský závod

Krpole-zavod-1162016-04Kynologický klub Brno Královo pole pořádal letos již 15. ročník tradičního Královopolského závodu. V pořádajícím kynologickém klubu působí přes 40 členů a patří k největším kynologickým klubům u nás. Pravidelně pořádají zkoušky z výkonu dle platných zkušebních řádů, ale také sportovní výcvik všech plemen psů.

Přinášíme Vám fotogalerii z akce a co nejdříve doplníme kompletní výsledky. Všichni účastníci předvedli skvělé výkony a ukázali přítomným divákům, že je poslušnost baví a dokáží se plně soustředit i ve stresových podmínkách závodu.

Více info o KK Brno – Královo pole zde.

Vanda Nováková

15. Královopolský závod Brno 2016

Přijďte do Psí hvězdy!

Je to tu! Otevřeli jsme pro vás Psí hvězdu! Kde? V Brně na Juliánovském náměstí! Přijďte za námi do zbrusu nové prodejny chovatelských potřeb, těšíme se na vás i vaše chlupaté kamarády.

Přehřátý pes

Protože se na internetu množí všemožné tipy a rady co se smí nebo nesmí dělat v případě přehřátí psa, ze kterých jsou majitelé spíše zmatení, rozhodli jsme se podat chovatelům praktická doporučení, která jsou účinná. Pojďme se na ně podívat.