15. Královopolský závod Brno 2016

Dne 11. června 2016 se uskutečnil v Brně Králově poli závod poslušnosti pro všechna plemena dle zkoušek ZOP, ZPU1 a ZPU2.

Královopolský závod

Krpole-zavod-1162016-04Kynologický klub Brno Královo pole pořádal letos již 15. ročník tradičního Královopolského závodu. V pořádajícím kynologickém klubu působí přes 40 členů a patří k největším kynologickým klubům u nás. Pravidelně pořádají zkoušky z výkonu dle platných zkušebních řádů, ale také sportovní výcvik všech plemen psů.

Přinášíme Vám fotogalerii z akce a co nejdříve doplníme kompletní výsledky. Všichni účastníci předvedli skvělé výkony a ukázali přítomným divákům, že je poslušnost baví a dokáží se plně soustředit i ve stresových podmínkách závodu.

Více info o KK Brno – Královo pole zde.

Vanda Nováková

Kostřičky z Březolup / Dočasky.cz

Organizace Dočasky.cz v červenci zachránila smečku 6 psů od nezodpovědné majitelky před vyhladověním!

Rhodéský ridgeback

Oddaný přítel rodiny, který je schopný řešit problémy po svém a pamatovat si spoustu věcí. Mimořádně silný pes, který vás ochrání a bude vám navždy věrný.

Hornický skanzen Mayrau přivítal Psí hvězdy na červeném koberci

Vinařice u Kladna v sobotu 8.října obsadili pejskové. Konala se zde 1. umisťovací výstava pejsků bez domovů s názvem Psí hvězdy 2016.
Na červeném koberci se předvedli zástupci celkem ze sedmi organizací a čtyři pejsci našli přímo na akci svůj domov.