15. Královopolský závod Brno 2016

Dne 11. června 2016 se uskutečnil v Brně Králově poli závod poslušnosti pro všechna plemena dle zkoušek ZOP, ZPU1 a ZPU2.

Královopolský závod

Krpole-zavod-1162016-04Kynologický klub Brno Královo pole pořádal letos již 15. ročník tradičního Královopolského závodu. V pořádajícím kynologickém klubu působí přes 40 členů a patří k největším kynologickým klubům u nás. Pravidelně pořádají zkoušky z výkonu dle platných zkušebních řádů, ale také sportovní výcvik všech plemen psů.

Přinášíme Vám fotogalerii z akce a co nejdříve doplníme kompletní výsledky. Všichni účastníci předvedli skvělé výkony a ukázali přítomným divákům, že je poslušnost baví a dokáží se plně soustředit i ve stresových podmínkách závodu.

Více info o KK Brno – Královo pole zde.

Vanda Nováková

Jezevčík

Malý pejsek vhodný do rodin a do lovecké kynologie. Má svoji hlavu a potřebuje pevnou ruku. Bude vám nejlepším přítelem a partnerem na celý život.

Pomáhejte i vy s Psí hvězda.cz!

Tři… Dva… Jedna… Jedeme naplno!

INTERCANIS – CACIB FCI 2016

O víkendu 18. – 19. června proběhl 50. ročník Mezinárodní výstavy psů. Do Brna se sjelo bezmála tři tisíce psích krasavců všech plemen, včetně těch neuznaných kynologickou federací.