1465660863_titulka_krpole_matty

15. Královopolský závod Brno 2016

Dne 11. června 2016 se uskutečnil v Brně Králově poli závod poslušnosti pro všechna plemena dle zkoušek ZOP, ZPU1 a ZPU2.

Královopolský závod

Krpole-zavod-1162016-04Kynologický klub Brno Královo pole pořádal letos již 15. ročník tradičního Královopolského závodu. V pořádajícím kynologickém klubu působí přes 40 členů a patří k největším kynologickým klubům u nás. Pravidelně pořádají zkoušky z výkonu dle platných zkušebních řádů, ale také sportovní výcvik všech plemen psů.

Přinášíme Vám fotogalerii z akce a co nejdříve doplníme kompletní výsledky. Všichni účastníci předvedli skvělé výkony a ukázali přítomným divákům, že je poslušnost baví a dokáží se plně soustředit i ve stresových podmínkách závodu.

Více info o KK Brno – Královo pole zde.

festival_hlavnifoto

Zveme Vás do Prahy na Festival zvířat!

Skvělá akce pro všechny milovníky zvířat proběhne již tento víkend 1.-2. října na výstavišti v Praze – Holešovivích a my si ji nenecháme ujít. Přidejte se i Vy! Na co se můžete těšit?  Po celý víkend bude připraven opravdu pestrý program.

NOVÁ PRODEJNA (1)

Přijďte do Psí hvězdy!

Je to tu! Otevřeli jsme pro vás Psí hvězdu! Kde? V Brně na Juliánovském náměstí! Přijďte za námi do zbrusu nové prodejny chovatelských potřeb, těšíme se na vás i vaše chlupaté kamarády.

16665237_1804824783071652_304804374305729979_o

Kalendáře Psí hvězdy 2017 pomáhají!

Koncem roku 2016 jsme vyhlásili soutěž o umístění fotečky v našem prvním kalendáři Psí hvězdy 2017. Zájem byl velký a my jsme moc rádi, že díky vám všem jsme mohli zaplnit kalendář tolika krásnými fotografiemi. Nákupem kalendáře navíc pomáháte, z každého prodaného kusu věnujeme 50 Kč na pomoc pejskům v nouzi. A to vše díky vám!