icon_8503_1

Aukce pro útulky

Charitativní aukce jsou pro útulky i organizace starající se o zvířata v nouzi nedílnou součástí příjmu potřebných finančních prostředků.

Vzhledem k počtu zvířat o které se útulky i organizace starají, i jejich stáří, aktuální stav a v neposlední řadě také stav zvířat u nově přijímaných, je pro ně důležité mít finanční rezervy a dostatek prostředků na každodenní péči. Aukce jsou častokrát jedním ze zdrojů příjmů pro danou organizaci nebo útulek.

Každé nově přijaté zvíře v útulku či organizaci je ve většině útulcích i organizacích kompletně naočkováno, odčerveno, odblešeno a, není-li veterinářem doporučeno jinak, kastrováno. Mnoho ze svěřenců v útulcích bere každodenně léky. Vyjímkou nejsou ani akutní operace páteře či jiné operativní zákroky. U některých organizací zvířata rehabilitují.German Shepherd Dog and cat together

V odkazech níže se můžete zapojit do některé z probíhajících charitativních aukcí a nákupem pomoci. Útulky i organizace budou velmi vděčni za jakoukoliv finanční podporu – protože i méně je někdy více, než se může zdát.

Útulky i organizacím pomůžou i drobné dárky či jiná materiální pomoc právě do těchto aukcí nebo přímo pro jejich svěřence.

Seznam útulků pro materiální pomoc naleznete zde .

Přehled odkazů na na Facebookové aukce útulků a organizací, které můžou pomáhat zvířatům v nouzi i díky Vám naleznete níže.

Aukce pro útulky nebo organizace probíhají ve skupinách pravidelně, řídí se pravidly dané skupiny. Přejeme hodně štěstí v aukcích 🙂

intro_aukceAukce JVN

Aukce Pes nejvěrnější přítel, zs

Aukce Zelené Vendolí (záchranná stanice a útulek pro psy)

AUKCE pro Voříškov z.s.

Aukční skupina – Kočičí oáza z.s.

Aukce na pomoc opuštěným zvířatům

Aukce pro Tlapky na cestě z.s

AUKCE NADĚJE KAVALÍRA CHARLIE

AUKCE PRO KOČKY

Aukce pro pomoc kočičkám a pejskům a všem,kteří pomoc potřebují.

Aukce pro BULL AZYL Čáslav

Aukce Pozor kočka! z.s.

AUKCE PRO KOČKY U JARKY

Aukce Šarpej v nouzi

AUKCE pro Šárku Jebavou Čivava v nouzi <3

AUKCE pro BRNĚNSKÝ MAX domov pro kočky, z.s.

Aukce od Zlatky pro potřebné tlapky

AUKCE PRO POMOC PSŮM NOVOJIČÍNSKO z.s.

Aukce pro Neposedné tlapky

AUKCE FELIX GREY – POMÁHEJTE S NÁMI

Aukce pro neziskové organizace se zvířaty

Aukce pro zvířatka v nouzi bez hranic

mazlicci_575pix

Děkujeme, že pomáháte pomáhat!

Pokud znáte některou z aukčních skupin, která není uvedena v seznamu napište nám do zprávy na naší Facebookové stránce. Aukční skupinu zde rádi zveřejníme Psí hvězda.cz

Soutěž Psí hvězdy 2017 zná nejkrásnější miláčky

Je to tu! Jste úžasní, bez vás by to nešlo! Tolik krásných fotografií, tolik lásky od vašich miláčků, tolik šťastných okamžiků zachycených na fotografiích. Celkem se nám sešlo přes dva tisíce fotografií! A jak to tedy celé dopadlo? Pojďme se podívat na oficiální výsledky.

paws-625879_1920

Myslete na naše tlapky i v létě.

Zapomínáte na péči o polštářky na tlapkách vašich čtyřnohých kamarádů? Jistě nejste sami. Jedná se o poměrně častý problém, týkající se jak psů „městských“, tak „vesnických“.

15877747_10207724979457734_588982620_o

Akutní pomoc pro Jezevčíky v nouzi

Našim hlavním cílem je pomáhat pejskům, kteří to potřebují. Víme, že se k nám chcete přidat a že chcete pomáhat s námi. Díky našemu E-shopu můžete zakoupit potřebné věci pejskům z útulku a my jim je zdarma zašleme. Pokud nám organizace sama napíše, že potřebují věci akutně, nečekáme a odesíláme jim balíček hned. Třeba hned ze začátku nového roku JVN.