Balíček pomoci pro Útulek v Táboře

Posíláme pomoc kam jen to jde. A jsme za to neskutečně rádi, navíc když se k nám přidáte i vy. Dnes vám přinášíme informaci o pomoci pro skvělou partu lidí, kteří dělají pro pejsky maximum. Na konci roku 2016 jsme odeslali balíček pomoci Útulku v Táboře a věříme, že pejskům udělal radost.

Nová naděje pro pejsky z Tábora

V Táboře dělají pro pejsky co jen můžou. Útulek zde funguje od roku 1994, ale v péči současného sdružení je od roku 1999. Útulek pro nalezené psy v Táboře se stará o nalezené psy, poskytuje jim základní veterinární péči a mimo jiné nabízí i psí hotel. Více o Útulku v Táboře se dozvíte zde.

V prosinci 2016 jsme se rozhodli podpořit i tuto organizaci a zaslali jsme jim dar od pana Pavla N. 15659046_10154818140439556_1489719740_o

Co jsme útulku poslali?

• Grand Carno Animonda konzervy 400g 10 ks
  • Savé podložky 2ks
  • šampon pro pejsky 1ks
  • odměny Canvit 2ks
  • Calibra Energy 2kg 1ks

Celkem jsme odeslali zboží v hodnotě 991 Kč. Moc děkujeme a věříme, že balíček udělal pejskům radost.

Podpořte pejsky v Táboře!

Nakupte útulku v Táboře výrobky dle jejich přání. Výrobky naleznete v kategorii na našem E-shopu. Objednané zboží doručíme přímo Táborskému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Organizace dostane při převzetí zboží kopii objednávek s vašim jménem, které byly pro ně určené. Tak bude mít organizace kontrolu, co pro ni bylo zakoupeno. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Vanda Nováková

Štědré Vánoce pro útulky

Díky vám jsme odeslali další vlnu pomoci do osmi partnerských útulků. Děkujeme, že pomáháte dopřát zvířatům v útulku bohatého Ježíška!

Hmotné dary Jezevčíkům v nouzi a Štefánkovi

Jezevčíkům v nouzi pomáháme prakticky od začátku našeho projektu. Víme, že jednorázová pomoc je dobrá, ale často neřeší akutní situaci. Rozhodli jsme se proto podpořit Jezevčíky věcmi, které akutně potřebují.

Zveme Vás do Prahy na Festival zvířat!

Skvělá akce pro všechny milovníky zvířat proběhne již tento víkend 1.-2. října na výstavišti v Praze – Holešovivích a my si ji nenecháme ujít. Přidejte se i Vy! Na co se můžete těšit?  Po celý víkend bude připraven opravdu pestrý program.