Balíček pomoci pro Útulek v Táboře

Posíláme pomoc kam jen to jde. A jsme za to neskutečně rádi, navíc když se k nám přidáte i vy. Dnes vám přinášíme informaci o pomoci pro skvělou partu lidí, kteří dělají pro pejsky maximum. Na konci roku 2016 jsme odeslali balíček pomoci Útulku v Táboře a věříme, že pejskům udělal radost.

Nová naděje pro pejsky z Tábora

V Táboře dělají pro pejsky co jen můžou. Útulek zde funguje od roku 1994, ale v péči současného sdružení je od roku 1999. Útulek pro nalezené psy v Táboře se stará o nalezené psy, poskytuje jim základní veterinární péči a mimo jiné nabízí i psí hotel. Více o Útulku v Táboře se dozvíte zde.

V prosinci 2016 jsme se rozhodli podpořit i tuto organizaci a zaslali jsme jim dar od pana Pavla N. 15659046_10154818140439556_1489719740_o

Co jsme útulku poslali?

• Grand Carno Animonda konzervy 400g 10 ks
  • Savé podložky 2ks
  • šampon pro pejsky 1ks
  • odměny Canvit 2ks
  • Calibra Energy 2kg 1ks

Celkem jsme odeslali zboží v hodnotě 991 Kč. Moc děkujeme a věříme, že balíček udělal pejskům radost.

Podpořte pejsky v Táboře!

Nakupte útulku v Táboře výrobky dle jejich přání. Výrobky naleznete v kategorii na našem E-shopu. Objednané zboží doručíme přímo Táborskému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Organizace dostane při převzetí zboží kopii objednávek s vašim jménem, které byly pro ně určené. Tak bude mít organizace kontrolu, co pro ni bylo zakoupeno. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Vanda Nováková

Převoz feneček pro Jezevčíky v nouzi

Dne 20. září 2016 jsme vyrazili z Brna pro dvě fenečky jezevčíka. O převoz nás poprosili z Jezevčíků v nouzi. Přibalili jsme pro ně dárečky, sedli do auta a jeli. Na místě nás ale čekalo malé překvapení.

Rozhovor s MVDr. Jakubem Pfeiferem o veterinární onkologii

Stále častěji se s tímto tématem a bohužel i onemocněním setkáváme. Při diagnóze onkologického onemocnění u zvířete většinu majitelů napadne mnoho otázek. V našem rozhovoru se pokusíme na většinu z nich odpovědět. Navštívili jsme vedoucího lékaře pro onkologii MVDr. Jakuba Pfeifra, který působí na Veterinární klinice ANIMED v Brně a zeptali jsme se ho na toto aktuální téma, aby nám přiblížil jak probíhá léčba, zda se bát zahájit léčbu a také jestli nějak trpí zvířata při chemoterapii.

Jezevčice Debbie

Dostali jsme informaci, že jedna jezevčí slečna potřebuje pomoc se zákrokem. Neváhali jsme a pomohli uhradit veterinární výlohy.