Balíček pomoci pro Útulek v Táboře

Posíláme pomoc kam jen to jde. A jsme za to neskutečně rádi, navíc když se k nám přidáte i vy. Dnes vám přinášíme informaci o pomoci pro skvělou partu lidí, kteří dělají pro pejsky maximum. Na konci roku 2016 jsme odeslali balíček pomoci Útulku v Táboře a věříme, že pejskům udělal radost.

Nová naděje pro pejsky z Tábora

V Táboře dělají pro pejsky co jen můžou. Útulek zde funguje od roku 1994, ale v péči současného sdružení je od roku 1999. Útulek pro nalezené psy v Táboře se stará o nalezené psy, poskytuje jim základní veterinární péči a mimo jiné nabízí i psí hotel. Více o Útulku v Táboře se dozvíte zde.

V prosinci 2016 jsme se rozhodli podpořit i tuto organizaci a zaslali jsme jim dar od pana Pavla N. 15659046_10154818140439556_1489719740_o

Co jsme útulku poslali?

• Grand Carno Animonda konzervy 400g 10 ks
  • Savé podložky 2ks
  • šampon pro pejsky 1ks
  • odměny Canvit 2ks
  • Calibra Energy 2kg 1ks

Celkem jsme odeslali zboží v hodnotě 991 Kč. Moc děkujeme a věříme, že balíček udělal pejskům radost.

Podpořte pejsky v Táboře!

Nakupte útulku v Táboře výrobky dle jejich přání. Výrobky naleznete v kategorii na našem E-shopu. Objednané zboží doručíme přímo Táborskému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Organizace dostane při převzetí zboží kopii objednávek s vašim jménem, které byly pro ně určené. Tak bude mít organizace kontrolu, co pro ni bylo zakoupeno. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Vanda Nováková

Pomáháte s námi! Tentokrát pomoc letí do útulku Jimlín

Děkujeme Psí park Brno, paní Petře Marečkové za uspořádání sbírky pro útulky. Děkujeme všem, kteří přinesli textil, hračky něco dobrého pro pejsky na zub a jiné potřebné věci. Dále děkujeme zákazníkovi z naší kamenné prodejny v Brně Juliánově, který 12.6.2017 zakoupil krmivo pro psy z útulku v hodnotě 800,- korun.

5 tipů jak zpříjemnit návštěvu veterináře

Jak to má váš pes s veterinářem? Jak prožíváte tyto návštěvy vy? Jestli chcete tyto chvíle vašemu psovi i vám zpříjemnit, poradím vám, jak to udělat.

Artróza aneb když pohyb bolí

Zamyslete se nad tím, proč váš pejsek nechce vstát z pelíšku a řešte problém včas. Za neochotou se může skrývat velká bolest, která se časem stále zhoršuje. Osteoartróza se nedá vyléčit a s věkem se stále zhoršuje. Nabaluje se na problémy z mládí a stará zranění. Nečekejte a řešte bolest vašeho pejska!