Balíček pomoci pro Útulek v Táboře

Posíláme pomoc kam jen to jde. A jsme za to neskutečně rádi, navíc když se k nám přidáte i vy. Dnes vám přinášíme informaci o pomoci pro skvělou partu lidí, kteří dělají pro pejsky maximum. Na konci roku 2016 jsme odeslali balíček pomoci Útulku v Táboře a věříme, že pejskům udělal radost.

Nová naděje pro pejsky z Tábora

V Táboře dělají pro pejsky co jen můžou. Útulek zde funguje od roku 1994, ale v péči současného sdružení je od roku 1999. Útulek pro nalezené psy v Táboře se stará o nalezené psy, poskytuje jim základní veterinární péči a mimo jiné nabízí i psí hotel. Více o Útulku v Táboře se dozvíte zde.

V prosinci 2016 jsme se rozhodli podpořit i tuto organizaci a zaslali jsme jim dar od pana Pavla N. 15659046_10154818140439556_1489719740_o

Co jsme útulku poslali?

• Grand Carno Animonda konzervy 400g 10 ks
  • Savé podložky 2ks
  • šampon pro pejsky 1ks
  • odměny Canvit 2ks
  • Calibra Energy 2kg 1ks

Celkem jsme odeslali zboží v hodnotě 991 Kč. Moc děkujeme a věříme, že balíček udělal pejskům radost.

Podpořte pejsky v Táboře!

Nakupte útulku v Táboře výrobky dle jejich přání. Výrobky naleznete v kategorii na našem E-shopu. Objednané zboží doručíme přímo Táborskému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Organizace dostane při převzetí zboží kopii objednávek s vašim jménem, které byly pro ně určené. Tak bude mít organizace kontrolu, co pro ni bylo zakoupeno. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Vanda Nováková

FUNKY DOG – MÓDA PRO PEJSKY I PÁNIČKY

FUNKY DOG je stylová značka, která pomáhá zvířatům v nouzi. Hlavním produktem jsou motýlky pro psy, kteří jsou styloví, elegantní a zároveň podporují útulky – 30% z prodeje darují útulkům a dalším organizacím, které se věnují záchraně zvířat.

Soutěž Psí hvězdy 2017 zná nejkrásnější miláčky

Je to tu! Jste úžasní, bez vás by to nešlo! Tolik krásných fotografií, tolik lásky od vašich miláčků, tolik šťastných okamžiků zachycených na fotografiích. Celkem se nám sešlo přes dva tisíce fotografií! A jak to tedy celé dopadlo? Pojďme se podívat na oficiální výsledky.

BARF a jak na něj

Jak krmit svého psa je poměrně zásadní otázka všech budoucích i současných majitelů. Nejjednodušší je nasypat každé ráno a večer psovi granule, které jsou vyvážené, plné živin a důležitých látek, ale také plné náhražek a umělých složek, které maso nikdy ani neviděli. Co když chcete jít jiným směrem? Zkuste BARF!