15288518_1098955036869025_7270906763252073127_o

Balíček pomoci pro Útulek v Táboře

Posíláme pomoc kam jen to jde. A jsme za to neskutečně rádi, navíc když se k nám přidáte i vy. Dnes vám přinášíme informaci o pomoci pro skvělou partu lidí, kteří dělají pro pejsky maximum. Na konci roku 2016 jsme odeslali balíček pomoci Útulku v Táboře a věříme, že pejskům udělal radost.

Nová naděje pro pejsky z Tábora

V Táboře dělají pro pejsky co jen můžou. Útulek zde funguje od roku 1994, ale v péči současného sdružení je od roku 1999. Útulek pro nalezené psy v Táboře se stará o nalezené psy, poskytuje jim základní veterinární péči a mimo jiné nabízí i psí hotel. Více o Útulku v Táboře se dozvíte zde.

V prosinci 2016 jsme se rozhodli podpořit i tuto organizaci a zaslali jsme jim dar od pana Pavla N. 15659046_10154818140439556_1489719740_o

Co jsme útulku poslali?

• Grand Carno Animonda konzervy 400g 10 ks
  • Savé podložky 2ks
  • šampon pro pejsky 1ks
  • odměny Canvit 2ks
  • Calibra Energy 2kg 1ks

Celkem jsme odeslali zboží v hodnotě 991 Kč. Moc děkujeme a věříme, že balíček udělal pejskům radost.

Podpořte pejsky v Táboře!

Nakupte útulku v Táboře výrobky dle jejich přání. Výrobky naleznete v kategorii na našem E-shopu. Objednané zboží doručíme přímo Táborskému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Organizace dostane při převzetí zboží kopii objednávek s vašim jménem, které byly pro ně určené. Tak bude mít organizace kontrolu, co pro ni bylo zakoupeno. Děkujeme, že pomáháte s námi!

e3dbcbe6-5eb6-4999-85b5-5fb9d9609c62

Zvracení vs. regurgitace, aneb jak poznat rozdíl a co vlastně jde?

Zvrací Váš pejsek? Jedná se opravdu o zvracení? Jak rozeznáme zvracení od regurgitace a co je může způsobit?

Psí hvězda na semináři VFU Brno 24. září 2016

V sobotu 24.9 2016 se část týmu Psí hvězdy zúčastnila odborného semináře pořádaného MVDr. Jiřím Žákem na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně.

paws-625879_1920

Myslete na naše tlapky i v létě.

Zapomínáte na péči o polštářky na tlapkách vašich čtyřnohých kamarádů? Jistě nejste sami. Jedná se o poměrně častý problém, týkající se jak psů „městských“, tak „vesnických“.