Balíčky pomoci rozdávají radost

Během února a začátku března jsme díky vám odeslali spoustu balíčků pomoci, které potěšily zvířata v celkem osmi útulcích. Moc děkujeme všem našim zákazníkům, kteří útulky pravidelně podporují. Zvířata si naši pomoc rozhodně zaslouží.

První balíček odešel do útulku pro nalezené psy v Táboře

Paní Lucie O. a Dagram Š. zakoupily pro útulek konzervy GranCarno a hračku v celkové hodnotě přes 400 korun.

Druhý balíček byl zaslán do útulku v Polné

Pan Jiří B. zakoupil útulku konzervy a pamlsky v celkové hodnotě přes 300 korun.

Třetí balíček jsme zaslali do depozita Beruška

Paní Lucie B. zakoupila útulku konzervy a piškoty v hodnotě téměř 200 korun a paní Jana K. zakoupila pro útulek granule Brit Care a konzervy GranCarno v celkové hodnotě přes 5000 korun!

Čtvrtý balíček jsme odeslali do hospicu Dejte nám šanci

Paní Michaela S.  nakoupila útulku konzervy, piškoty a lososový olej v celkové hodnotě téměř 400 korun.

Pátý balíček odešel do spolku Zastavme utrpení

Paní Tereza K. zakoupila útulku konzervy a pamlsky v celkové hodnotě přes 300 korun.

Šestý balíček byl zaslán do útulku v  Dětmarovicích

Pan Tomáš J. zakoupil útulku pět Kvídových poukázek v celkové hodnotě 500 korun.

Sedmý balíček jsme odeslali do útulku Psí domov u Lišky

Paní Jana L. zakoupila útulku konzervy GranCarno a pamlsky v celkové hodnotě téměř 1200 korun.

Poslední osmý balíček odešel do útulku LOZ Olomouc

Paní Kristýna K. zakoupila útulku granule Brit a konzervy GranCarno v celkové hodnotě přes 1100 korun.

Děkujeme všem, kteří pomáhali s námi!

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Mikulášská pomoc je na cestě

Koncem listopadu jsme vyhlásili předvánoční sbírku a požádali vás o pomoc zvířátkům v útulcích. Letošní zima má být dlouhá a mrazivá a zvířátka ve venkovních kotcích ji špatně snáší. Díky vám jsme dnes odeslali první 4 balíčky pomoci.

Psí sedmero pro návštěvu

Jak moc svého psa mám ráda? Hodně moc. Respektuji ho jako psa, snažím se k němu chovat vždy hezky a dbát na jeho pocity a potřeby.

Každý den s obrovskými bolestmi, Theo a jeho příběh

Ani ne roční pejsek si za svůj život prošel už mnohým. Každý krok je pro něj bolestivý, ale přesto má neuvěřitelnou radost ze života. Nyní v Dreams from the Darkness v Račicích bojuje za svůj další život. Aktuálně má za sebou náročnou operaci zlomené zadní nožky a doufá, že ho čekají Vánoce v teple domova. Nyní potřebuje finanční podporu na uhrazení operace.