Balíčky pomoci rozdávají radost

Během února a začátku března jsme díky vám odeslali spoustu balíčků pomoci, které potěšily zvířata v celkem osmi útulcích. Moc děkujeme všem našim zákazníkům, kteří útulky pravidelně podporují. Zvířata si naši pomoc rozhodně zaslouží.

První balíček odešel do útulku pro nalezené psy v Táboře

Paní Lucie O. a Dagram Š. zakoupily pro útulek konzervy GranCarno a hračku v celkové hodnotě přes 400 korun.

Druhý balíček byl zaslán do útulku v Polné

Pan Jiří B. zakoupil útulku konzervy a pamlsky v celkové hodnotě přes 300 korun.

Třetí balíček jsme zaslali do depozita Beruška

Paní Lucie B. zakoupila útulku konzervy a piškoty v hodnotě téměř 200 korun a paní Jana K. zakoupila pro útulek granule Brit Care a konzervy GranCarno v celkové hodnotě přes 5000 korun!

Čtvrtý balíček jsme odeslali do hospicu Dejte nám šanci

Paní Michaela S.  nakoupila útulku konzervy, piškoty a lososový olej v celkové hodnotě téměř 400 korun.

Pátý balíček odešel do spolku Zastavme utrpení

Paní Tereza K. zakoupila útulku konzervy a pamlsky v celkové hodnotě přes 300 korun.

Šestý balíček byl zaslán do útulku v  Dětmarovicích

Pan Tomáš J. zakoupil útulku pět Kvídových poukázek v celkové hodnotě 500 korun.

Sedmý balíček jsme odeslali do útulku Psí domov u Lišky

Paní Jana L. zakoupila útulku konzervy GranCarno a pamlsky v celkové hodnotě téměř 1200 korun.

Poslední osmý balíček odešel do útulku LOZ Olomouc

Paní Kristýna K. zakoupila útulku granule Brit a konzervy GranCarno v celkové hodnotě přes 1100 korun.

Děkujeme všem, kteří pomáhali s námi!

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.

Proč se vyplatí najít psovi psí kamarády

K tomu, aby pes vycházel s druhým psem, musí v komunikaci s ním používat svoji psí řeč. Očekávali byste od dospělého člověka, že se bude umět automaticky začlenit do společnosti lidí, pokud se v dosavadním životě včetně dětství nesetkal s dalšími lidmi nebo jen s omezeným počtem?

Border Kolie

Chytré, mrštné a velmi inteligentní. Takové jsou border kolie, ovčácké plemeno, které je dnes velmi oblíbené převážně v agility a dogdancingu.