Balíčky pomoci rozdávají radost

Během února a začátku března jsme díky vám odeslali spoustu balíčků pomoci, které potěšily zvířata v celkem osmi útulcích. Moc děkujeme všem našim zákazníkům, kteří útulky pravidelně podporují. Zvířata si naši pomoc rozhodně zaslouží.

První balíček odešel do útulku pro nalezené psy v Táboře

Paní Lucie O. a Dagram Š. zakoupily pro útulek konzervy GranCarno a hračku v celkové hodnotě přes 400 korun.

Druhý balíček byl zaslán do útulku v Polné

Pan Jiří B. zakoupil útulku konzervy a pamlsky v celkové hodnotě přes 300 korun.

Třetí balíček jsme zaslali do depozita Beruška

Paní Lucie B. zakoupila útulku konzervy a piškoty v hodnotě téměř 200 korun a paní Jana K. zakoupila pro útulek granule Brit Care a konzervy GranCarno v celkové hodnotě přes 5000 korun!

Čtvrtý balíček jsme odeslali do hospicu Dejte nám šanci

Paní Michaela S.  nakoupila útulku konzervy, piškoty a lososový olej v celkové hodnotě téměř 400 korun.

Pátý balíček odešel do spolku Zastavme utrpení

Paní Tereza K. zakoupila útulku konzervy a pamlsky v celkové hodnotě přes 300 korun.

Šestý balíček byl zaslán do útulku v  Dětmarovicích

Pan Tomáš J. zakoupil útulku pět Kvídových poukázek v celkové hodnotě 500 korun.

Sedmý balíček jsme odeslali do útulku Psí domov u Lišky

Paní Jana L. zakoupila útulku konzervy GranCarno a pamlsky v celkové hodnotě téměř 1200 korun.

Poslední osmý balíček odešel do útulku LOZ Olomouc

Paní Kristýna K. zakoupila útulku granule Brit a konzervy GranCarno v celkové hodnotě přes 1100 korun.

Děkujeme všem, kteří pomáhali s námi!

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Materiální pomoc pro hospic Dejte nám šanci

Začátkem října věnovala Psí hvězda pejskům z hospicu Dejte nám šanci, z.s. hmotné dary v hodnotě 7 880 Kč v podobě zajištění střešní krytiny na mobilní buňku. Následně náš tým pomohl s instalací nové střechy během víkendové brigády pořádané hospicem. Psí hvězda také zajistila občerstvení pro všechny účastníky brigády a tak víkend probíhal v příjemném duchu a dobré náladě. Nyní může být buňka plně využita jako sklad krmiv a dalších věcí během celého roku.

Chci svůj prostor, říkají pejsci se žlutou stužkou

Každý pes potřebuje individuální přístup. Né všichni pejsci jsou rádi v těsném kontaktu s jiným psem. Jak to ale máte vědět a nebo jak to dát vědět ostatním? Použijte žlutou stužku! Jasně tím dáte všem najevo, že váš pejsek potřebuje více prostoru.

Broumov – květnová vlna pomoci

S útulkem v Broumově začala naše spolupráce vlastně úplně náhodou. Při lednové sbírce textilu jsme jim chtěli odeslat vlnu pomoci. Setkali jsme se s tak milým a vřelým přístupem, že jsme jim deky a přikrývky poslali hned několikrát. Od té doby jsme s nimi v kontaktu a pomáháme jim dále společně s vámi.