Balíme, pomáháme – Jezevčíkům v nouzi

Děkujeme za Vaši rychlou reakci! V prvním únorovém týdnu jsme vás poprosili o pomoc pro Jezevčíky v nouzi. Jsme moc rádi, že jim dnes můžeme odeslat první balíček s vaší pomocí!

16442817_10207938216308522_1436252405_oJezevčíky v nouzi a paní Smolkovou vám nemusíme dlouze představovat. Pomáháme jim pravidelně a jsme za to moc rádi. Pro psí důchodce a další pejsky dělá maximum.

Do Olomouce jim tedy posíláme:

• Persil Expert Color 5,6 kg 1 ks
  • Vlhčené ubrousky Linteo Baby 20 ks
  • Savé podložky 2 ks
  • Acana Senior 340g 1 ks
  • Acana Grasslands 1 ks
  • Konzervy Animonda, různé druhy a gramáže, celkem 9 ks
  • Lososový olej 1 litr 1ks
  • Piškoty 4 ks
  • Plenky Pampers Sleep&Play 1 ks

Tyto dary věnovali – pan Jiří R., paní Renata Š. a paní Šárka O.

Moc všem děkujeme! Pokud byste také rádi Jezevčíkům v nouzi pomohli, podívejte se na našem E-shopu do speciální kategorie Pomoc pro pejsky z útulku a dozvíte se víc!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Výchova a socializace – start života vašeho štěněte

A je tu prosinec, čas vánoční, čas nového zrození, naděje a lásky. Je to i čas rozhodování o tom, čím obdarovat své blízké. Pokud je chcete obdarovat malým štěňátkem, měli byste vědět, jaký život vy nebo vaši blízcí nabídnete psovi. Je to totiž stejně důležité jako to, jak pes obohatí váš život. Přeberete totiž roli „rodičů“ psa a je vaší odpovědností, aby váš pes měl dobrý život.

Ježíšek zavítal i do útulků

Osm balíčků pomoci pro naše partnerské útulky odešlo ještě před Vánoci. Díky vám jsme tak pejskům a kočičkám v útulcích dopřáli štědrého Ježíška. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Psí slečna, která letos neměla veselé Vánoce

Malá fenečka, s pracovním názvem Vánočka, se ocitla ve špatnou dobu na špatném místě. Psí holčička, kterou neznámý řidič srazil autem a nechal ji napospas osudu ležet na kraji silnice. Zraněnou, opuštěnou a pomalu se loučící se životem. Hodní lidé ji nenechali umřít na kraji silnice a začali bojovat o její život. Bohužel fenečka nehodou utrpěla vážná zranění…