Balíme, pomáháme – Jezevčíkům v nouzi

Děkujeme za Vaši rychlou reakci! V prvním únorovém týdnu jsme vás poprosili o pomoc pro Jezevčíky v nouzi. Jsme moc rádi, že jim dnes můžeme odeslat první balíček s vaší pomocí!

16442817_10207938216308522_1436252405_oJezevčíky v nouzi a paní Smolkovou vám nemusíme dlouze představovat. Pomáháme jim pravidelně a jsme za to moc rádi. Pro psí důchodce a další pejsky dělá maximum.

Do Olomouce jim tedy posíláme:

• Persil Expert Color 5,6 kg 1 ks
  • Vlhčené ubrousky Linteo Baby 20 ks
  • Savé podložky 2 ks
  • Acana Senior 340g 1 ks
  • Acana Grasslands 1 ks
  • Konzervy Animonda, různé druhy a gramáže, celkem 9 ks
  • Lososový olej 1 litr 1ks
  • Piškoty 4 ks
  • Plenky Pampers Sleep&Play 1 ks

Tyto dary věnovali – pan Jiří R., paní Renata Š. a paní Šárka O.

Moc všem děkujeme! Pokud byste také rádi Jezevčíkům v nouzi pomohli, podívejte se na našem E-shopu do speciální kategorie Pomoc pro pejsky z útulku a dozvíte se víc!

INTERCANIS – CACIB FCI 2016

O víkendu 18. – 19. června proběhl 50. ročník Mezinárodní výstavy psů. Do Brna se sjelo bezmála tři tisíce psích krasavců všech plemen, včetně těch neuznaných kynologickou federací.

Češi vyráží na MS do Kanady!

Letos se našim sportovcům a jejich psům povedlo kvalifikovat se na mistrovství světa v skijöringu a mushingu. Závodní tým třech lidí a sedmi psů se vydal do Kanady, konkrétně do chráněné oblasti Haliburton Forest tři hodiny na sever od Toronta. Běžkovat a sáňkovat se bude na sto tisíci akrech nádherné kanadské přírody. Generálním partnerem je společnost Fitmin.

Vybíráte plemeno psa a zajímá vás, jak je na tom s inteligencí? Podívejte se!

Plemena psů lze sestavit do celé řady tabulek podle různých kritérií. Vědci na základě rozsáhlé studie sestavili žebříček 141 plemen psů podle jejich inteligence. Testovali různé druhy inteligence a vliv na učení při tréninku. Jak to dopadlo?