Balíme, pomáháme – Jezevčíkům v nouzi

Děkujeme za Vaši rychlou reakci! V prvním únorovém týdnu jsme vás poprosili o pomoc pro Jezevčíky v nouzi. Jsme moc rádi, že jim dnes můžeme odeslat první balíček s vaší pomocí!

16442817_10207938216308522_1436252405_oJezevčíky v nouzi a paní Smolkovou vám nemusíme dlouze představovat. Pomáháme jim pravidelně a jsme za to moc rádi. Pro psí důchodce a další pejsky dělá maximum.

Do Olomouce jim tedy posíláme:

• Persil Expert Color 5,6 kg 1 ks
  • Vlhčené ubrousky Linteo Baby 20 ks
  • Savé podložky 2 ks
  • Acana Senior 340g 1 ks
  • Acana Grasslands 1 ks
  • Konzervy Animonda, různé druhy a gramáže, celkem 9 ks
  • Lososový olej 1 litr 1ks
  • Piškoty 4 ks
  • Plenky Pampers Sleep&Play 1 ks

Tyto dary věnovali – pan Jiří R., paní Renata Š. a paní Šárka O.

Moc všem děkujeme! Pokud byste také rádi Jezevčíkům v nouzi pomohli, podívejte se na našem E-shopu do speciální kategorie Pomoc pro pejsky z útulku a dozvíte se víc!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Aujezskyho choroba, strašák číhající v lese

Je období podzimu a milovníci lesa si užívají společně se svými psími kamarády konec roku. Lovecká sezóna je v plném proudu a s tím přichází i zvýšené riziko některých onemocnění.

Jezevčíci v nouzi v novém

V pátek 29. července 2016 jsme pomáhali se stěhováním paní Smolkové a jejím pejskům. Nyní je čeká nový život v novém domově.

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.