Balíme, pomáháme – Jezevčíkům v nouzi

Děkujeme za Vaši rychlou reakci! V prvním únorovém týdnu jsme vás poprosili o pomoc pro Jezevčíky v nouzi. Jsme moc rádi, že jim dnes můžeme odeslat první balíček s vaší pomocí!

16442817_10207938216308522_1436252405_oJezevčíky v nouzi a paní Smolkovou vám nemusíme dlouze představovat. Pomáháme jim pravidelně a jsme za to moc rádi. Pro psí důchodce a další pejsky dělá maximum.

Do Olomouce jim tedy posíláme:

• Persil Expert Color 5,6 kg 1 ks
  • Vlhčené ubrousky Linteo Baby 20 ks
  • Savé podložky 2 ks
  • Acana Senior 340g 1 ks
  • Acana Grasslands 1 ks
  • Konzervy Animonda, různé druhy a gramáže, celkem 9 ks
  • Lososový olej 1 litr 1ks
  • Piškoty 4 ks
  • Plenky Pampers Sleep&Play 1 ks

Tyto dary věnovali – pan Jiří R., paní Renata Š. a paní Šárka O.

Moc všem děkujeme! Pokud byste také rádi Jezevčíkům v nouzi pomohli, podívejte se na našem E-shopu do speciální kategorie Pomoc pro pejsky z útulku a dozvíte se víc!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Jak si vybrat vhodné plemeno psa

Pejska si pořizujete na celou řadu let a měl by být pro vás ideálním společníkem. Ne každý pejsek může sednout vašemu životnímu stylu, nárokům, velikostí nebo svou povahou.Čím pečlivěji si nového kamaráda vyberete, tím vás čeká veselejší společný život. Zodpovíme si tři základní otázky, které by vám měly projít hlavou, než si pro štěňátko pojedete.

Základní měřitelné parametry u psa a u kočky

Teplota 37°C u psa ještě nemusí znamenat horečku, tak jak je tomu u lidí. Dnešní krátký článek poodhalí, co je pro tělo zvířete normální a co už ne.

Množírny nejsou jen stodoly plné psů

Psí množírny v posledních letech zmiňuje čím dál více médií. Ochránci zvířat vytvářejí kampaně, hygienici a veterináři řeší případy týraných psů každý den, politici vytvářejí zákony o čipování psů a běžní lidé se hádají kvůli průkazu původu. Množírny jsou zkrátka velké téma. Co to vlastně je a jak je můžete rozpoznat?