Broumov – květnová vlna pomoci

S útulkem v Broumově začala naše spolupráce vlastně úplně náhodou. Při lednové sbírce textilu jsme jim chtěli odeslat vlnu pomoci. Setkali jsme se s tak milým a vřelým přístupem, že jsme jim deky a přikrývky poslali hned několikrát. Od té doby jsme s nimi v kontaktu a pomáháme jim dále společně s vámi.

broumov-psiNa samém severu Královéhradeckého kraje

V krásné chráněné krajinné oblasti Broumovsko se skrývá stejnojmenné město s více jak sedmi tisíci obyvateli.  V centru Broumova za městskou policií najdeme na první pohled nenápadný útulek. Útulek, ve kterém se mění psí osudy. Místo, kde pejsci mají možnost najít chuť dál žít, kde se naučí znovu věřit lidem a odkud odcházejí do nových domovů. Příběhů se šťastným koncem zde najdeme nespočet, ale také jsou tu tací, kteří domov hledají dlouho. Práce kolem pejsků pro ně není jen každodenní povinností, ale posláním a naplněním.

Čekání na druhou životní šanci

Paní Jana, která v útulku pracuje, dává do své práce velký kus srdce a každému pejskovi věnuje maximální péči. Zároveň se snaží najít pejskům stálý domov, který změní zlomené zvíře na milovaného člena rodiny. Pravidelně nabízí pejsky na sociálních sítích útulku a na našich stránkách. Aktuální přehled pejsků naleznete zde.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Opakovaně jsme se rozhodli Útulek v Broumově podpořit materiálním darem. Děkujeme, že pomáháte s námi a přes náš E-shop Psí hvězda.cz nakupujete pejskům dary. Naše sekce Pomoc pro pejsky z útulku slouží ke snadnému výběru vhodných granulí, konzerv, ale také hraček a kosmetiky pro pejsky z Broumova a dalších útulků. Do poznámky nám vždy dejte vědět, komu konkrétně máme dar poslat, zvolte možnost Dopravy zdarma pro pejsky z útulku a my vše ostatní zařídíme.

Více o útulku v Broumově se dozvíte zde.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Vanda Nováková

Den se značkou Calibra

Ve čtvrtek 22.2. 2018 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne s českou značkou krmiv Calibra!

Dary do tomboly

Psí hvězda věnovala dary do tomboly na Velké setkání špagetek v Praze 18. června 2016 – masové dorty a další potřebné věci pro pejsky.

Aby Vám pes neutíkal

Když psa přivoláváte, postavte se bokem směrem k němu. Zavolejte ho hlasitě ale přátelsky. Nikdo se nebude chtít vracet k někomu, kdo křičí. Chvalte ho okamžitě, co se na vás podívá a dá se do pohybu směrem k vám.