15936826_1057266177716415_4603713943005288580_o

Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.

Síla a odhodlání spoustu věcí změnit a pomáhat tam, kde ostatní odvracejí hlavu

Pár odhodlaných dívek z Prahy, láska k buldočkům, touha, síla a chuť denně pomáhá několika těmto úžasným stvořením. Postupují po malých krůčcích, ale mají velké cíle. Aktivně vystupují v diskuzích, neustále pracují na osvětě a snaží se lidem ukázat, že mít pejska v dočasné péči je opravdu fajn. Zároveň se snaží lidem ukázat tato plemena v celé své krásně. My jsme se jim rozhodli pomoci. Spolu s vámi jsme Buldočkům odeslali 17. ledna 2017 dary v celkové hodnotě 2 382,- Kč!

15875146_1052973574812342_3105409697899245253_oCo jsme Buldočkům do Prahy poslali?

• Granule Brit premium S 8 kg, 1 ks
  • Nové deky, celkem 3 ks
  • Konzervy Animonda v různých příchutích, celkem 20 ks
  • Piškoty Tobby, celkem 8 ks
  • Savé podložky, 1 ks

Na tomto balíčku se podílely paní Kateřina B., paní Veronika Š., paní Jana K. a paní Sabina B. Moc za pejsky děkujeme!

Více informací o Občanském sdružení si můžete přečíst zde. Zároveň pokud se chcete přidat k dárcům a buldočkům zakoupit potřebné věci, podívejte se na náš Eshop, kde je najdete v kategorii Pomoc pro pejsky z útulku. Vámi objednané zboží doručíme do útulku zdarma po nasbírání většího množství objednávek, minimálně jednou měsíčně.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

1465550346_kliste_stene

Nežádoucí obyvatelé kožichů – II. Klíšťata

Jsou malá, jsou nenápadná, ale jsou velmi nebezpečná. Zaměřte se s námi na to, jak je správně hledat a jak se jich zbavit.

Golden Retriever sitting in front of a white background

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.

16195548_1794399330780864_998149337575667905_n

Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?