Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.

Síla a odhodlání spoustu věcí změnit a pomáhat tam, kde ostatní odvracejí hlavu

Pár odhodlaných dívek z Prahy, láska k buldočkům, touha, síla a chuť denně pomáhá několika těmto úžasným stvořením. Postupují po malých krůčcích, ale mají velké cíle. Aktivně vystupují v diskuzích, neustále pracují na osvětě a snaží se lidem ukázat, že mít pejska v dočasné péči je opravdu fajn. Zároveň se snaží lidem ukázat tato plemena v celé své krásně. My jsme se jim rozhodli pomoci. Spolu s vámi jsme Buldočkům odeslali 17. ledna 2017 dary v celkové hodnotě 2 382,- Kč!

15875146_1052973574812342_3105409697899245253_oCo jsme Buldočkům do Prahy poslali?

• Granule Brit premium S 8 kg, 1 ks
  • Nové deky, celkem 3 ks
  • Konzervy Animonda v různých příchutích, celkem 20 ks
  • Piškoty Tobby, celkem 8 ks
  • Savé podložky, 1 ks

Na tomto balíčku se podílely paní Kateřina B., paní Veronika Š., paní Jana K. a paní Sabina B. Moc za pejsky děkujeme!

Více informací o Občanském sdružení si můžete přečíst zde. Zároveň pokud se chcete přidat k dárcům a buldočkům zakoupit potřebné věci, podívejte se na náš Eshop, kde je najdete v kategorii Pomoc pro pejsky z útulku. Vámi objednané zboží doručíme do útulku zdarma po nasbírání většího množství objednávek, minimálně jednou měsíčně.

Vanda Nováková

Toxoplasmóza – reálné riziko a prevence

V tomto článku se budu zabývat onemocněním zvaným toxoplasmóza, a to z pohledu na riziko pro člověka, konkrétně těhotné ženy. Toxoplasma je schopna, po infekci matky, proniknout přes placentu do vyvíjejícího se plodu a způsobit postižení dítěte, předčasný porod nebo potrat.

Osud jednoho velikána, Maxipsa Fíka!

Každý pejsek, i ten velký a zanedbaný má právo na nový domov. Přečtěte si osud velikána Fíka, který jako vystřižený z animovaného českého večerníčku o Maxipsu Fíkovi a jeho Áje. A jak to dopadlo?

Zima a sport se psy

Zimní období je pro nás často symbolem únavy, spánku, krátkých dnů a nevlídných teplot. Změňte to! Využijte zimu jako úžasné období pro nevšední sporty se svými čtyřnohými kamarády. Ať už se sněhem nebo bez něj, užijte si zimu naplno a provozujte se psem sport jako v teplých měsících. Poradíme vám, jak běžné zimní sporty spojit se svým psem a užít si toto období společně.