Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.

Síla a odhodlání spoustu věcí změnit a pomáhat tam, kde ostatní odvracejí hlavu

Pár odhodlaných dívek z Prahy, láska k buldočkům, touha, síla a chuť denně pomáhá několika těmto úžasným stvořením. Postupují po malých krůčcích, ale mají velké cíle. Aktivně vystupují v diskuzích, neustále pracují na osvětě a snaží se lidem ukázat, že mít pejska v dočasné péči je opravdu fajn. Zároveň se snaží lidem ukázat tato plemena v celé své krásně. My jsme se jim rozhodli pomoci. Spolu s vámi jsme Buldočkům odeslali 17. ledna 2017 dary v celkové hodnotě 2 382,- Kč!

15875146_1052973574812342_3105409697899245253_oCo jsme Buldočkům do Prahy poslali?

• Granule Brit premium S 8 kg, 1 ks
  • Nové deky, celkem 3 ks
  • Konzervy Animonda v různých příchutích, celkem 20 ks
  • Piškoty Tobby, celkem 8 ks
  • Savé podložky, 1 ks

Na tomto balíčku se podílely paní Kateřina B., paní Veronika Š., paní Jana K. a paní Sabina B. Moc za pejsky děkujeme!

Více informací o Občanském sdružení si můžete přečíst zde. Zároveň pokud se chcete přidat k dárcům a buldočkům zakoupit potřebné věci, podívejte se na náš Eshop, kde je najdete v kategorii Pomoc pro pejsky z útulku. Vámi objednané zboží doručíme do útulku zdarma po nasbírání většího množství objednávek, minimálně jednou měsíčně.

Vanda Nováková

Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.

Pomoc pejskům z množírny v Kojetíně

Množírny jsou třetím nejvýnosnějším byznysem nejen u nás, ale na celém světě. Nejhůře jsou na tom ale samotná zvířata, která jsou pro takové majitele pouze strojem na rození mláďat. Před čtyřicet takových pejsků se povedlo organizaci Russell Rescue zachránit.

Rekord v počtu borderek na jednom místě

O víkendu 3.-5. června 2016 se při Mistrovství ČR border colií v agility se mimo závodění sešli všichni majitelé border colií a pokusili se o společný rekord – nejvíce psů tohoto plemena na jednom místě. Rekord je překonán!