15936826_1057266177716415_4603713943005288580_o

Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.

Síla a odhodlání spoustu věcí změnit a pomáhat tam, kde ostatní odvracejí hlavu

Pár odhodlaných dívek z Prahy, láska k buldočkům, touha, síla a chuť denně pomáhá několika těmto úžasným stvořením. Postupují po malých krůčcích, ale mají velké cíle. Aktivně vystupují v diskuzích, neustále pracují na osvětě a snaží se lidem ukázat, že mít pejska v dočasné péči je opravdu fajn. Zároveň se snaží lidem ukázat tato plemena v celé své krásně. My jsme se jim rozhodli pomoci. Spolu s vámi jsme Buldočkům odeslali 17. ledna 2017 dary v celkové hodnotě 2 087,- Kč!

15875146_1052973574812342_3105409697899245253_oCo jsme Buldočkům do Prahy poslali?

• Granule Brit premium S 8 kg, 1 ks
  • Nové deky, celkem 3 ks
  • Konzervy Animonda v různých příchutích, celkem 14 ks
  • Piškoty Tobby, celkem 3 ks
  • Savé podložky, 1 ks

Na tomto balíčku se podílely paní Kateřina B., paní Veronika Š. a paní Jana K. Moc za pejsky děkujeme!

Více informací o Občanském sdružení si můžete přečíst zde. Zároveň pokud se chcete přidat k dárcům a buldočkům zakoupit potřebné věci, podívejte se na náš Eshop, kde je najdete v kategorii Pomoc pro pejsky z útulku. Vámi objednané zboží doručíme do útulku zdarma po nasbírání většího množství objednávek, minimálně jednou měsíčně.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

Jezevčík

Malý pejsek vhodný do rodin a do lovecké kynologie. Má svoji hlavu a potřebuje pevnou ruku. Bude vám nejlepším přítelem a partnerem na celý život.

Aujezskyho choroba, strašák číhající v lese

Je období podzimu a milovníci lesa si užívají společně se svými psími kamarády konec roku. Lovecká sezóna je v plném proudu a s tím přichází i zvýšené riziko některých onemocnění.

Užívejte s pejsky Štědrý den, ale pozor na otravu!

Vánoce jsou svátky míru, lásky, radosti a hlavně klidu. Proto si najděte chvilku v tomto Vánočním shonu k přečtení krátkého článku o případných rizicích podávání pochutin od Vánočního stolu Vašemu pejskovi. Na štědrovečerní tabuli a před Vánočním stromečkem se nachází spousty nebezpečných látek pro Vašeho pejska. Pojďme si o nich říci něco blíže.