Chystáme se na Intercanis 2016

Ve dnech 18.-19. června 2016 se uskuteční v Brně mezinárodní výstava psů Intercanis 2016. Psí hvězda nebude chybět!

Na co se můžete těšit?

V sobotu se představí lovecká plemena, pastevecká plemena, chrti a národní plemena, dosud neuznaná Mezinárodní kynologickou federací. V neděli pak přijdou na řadu ostatní plemena FCI.

Kde nás najdete?

Psí hvězda.cz Vás přivítá v našem stanu č. 33 před pavilonem A2 na venkovní ploše vyhrazené chovatelským potřebám. Rádi si s Vámi popovídáme a povíme Vám o našem unikátním projektu. Přijďte k nám a dozvíte se víc!

V sobotu od 14.00 – 16.00 můžete využít veterinární poradenství kliniky Animed Vinohrady Brno, kde pro Vás bude k dispozici pro Vaše dotazy MVDr. Jitka Zimková.

Vstup na akci je 100,- Kč, zlevněná 50,- Kč.

Sibiřský husky

Severský pes, který miluje sníh, sport a celé roky byl veden k tažení saní po ledových pláních. Husky je přátelský a velmi oddaný pes. Jedná se o středně velkého psa, kterého mnoho lidí zná s různou barvou očí a huňatou srstí. Dominantní vůdce smečky, který má svou hlavu a jeho výchova není úplně snadná.

Pejsek za vysvědčení? Jedině z útulku!

Je zvíře vhodným dárkem za vysvědčení? O tom si můžeme povídat celé hodiny, a taky si o tom povídat budeme, ale jinde. Ale co když jste už všechno odpovědně zvážili, promysleli, prodiskutovali s rodinou? Co když opravdu víte, že na zvíře budete mít čas i po prázdninách? Proč by si opravdu zodpovědný budoucí majitel nemohl dopřát společníka zrovna na letní procházky?

Žebříček těch nejinteligentnějších plemen psů.

Odborníci sestavili žebříček těch nejinteligentnějších plemen psů. Na kterém místě se umístil Váš miláček?