Chystáme se na Intercanis 2016

Ve dnech 18.-19. června 2016 se uskuteční v Brně mezinárodní výstava psů Intercanis 2016. Psí hvězda nebude chybět!

Na co se můžete těšit?

V sobotu se představí lovecká plemena, pastevecká plemena, chrti a národní plemena, dosud neuznaná Mezinárodní kynologickou federací. V neděli pak přijdou na řadu ostatní plemena FCI.

Kde nás najdete?

Psí hvězda.cz Vás přivítá v našem stanu č. 33 před pavilonem A2 na venkovní ploše vyhrazené chovatelským potřebám. Rádi si s Vámi popovídáme a povíme Vám o našem unikátním projektu. Přijďte k nám a dozvíte se víc!

V sobotu od 14.00 – 16.00 můžete využít veterinární poradenství kliniky Animed Vinohrady Brno, kde pro Vás bude k dispozici pro Vaše dotazy MVDr. Jitka Zimková.

Vstup na akci je 100,- Kč, zlevněná 50,- Kč.

Vanda Nováková

Zima je tu, proč pořídit pejskovi obleček?

Přes den už začíná pěkně přituhovat a stejně jako my saháme po zimních bundách, naši čtyřnozí kamarádi potřebují ochranu před chladem. Nejedná se pouze o módní výstřelek, ale o ochranu těla psa před chladem a dalšími zdravotními problémy.

Zvířata nám bolest nedokážou říct, jak ji ale poznat?

Bolest nás trápí často, někoho víc, někoho míň. Vezmeme si prášek, jdeme si lehnout, nebo jdeme k doktorovi. Ale co když něco bolí našeho zvířecího miláčka? Snaží se nám to říct, ale my to nevidíme a nutíme ho běhat za míčkem, nebo soutěžit? Jak poznat, že vašeho psa nebo kočku něco bolí? Pár tipů vám řekneme v našem článku.

Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.