Chystáme se na Intercanis 2016

Ve dnech 18.-19. června 2016 se uskuteční v Brně mezinárodní výstava psů Intercanis 2016. Psí hvězda nebude chybět!

Na co se můžete těšit?

V sobotu se představí lovecká plemena, pastevecká plemena, chrti a národní plemena, dosud neuznaná Mezinárodní kynologickou federací. V neděli pak přijdou na řadu ostatní plemena FCI.

Kde nás najdete?

Psí hvězda.cz Vás přivítá v našem stanu č. 33 před pavilonem A2 na venkovní ploše vyhrazené chovatelským potřebám. Rádi si s Vámi popovídáme a povíme Vám o našem unikátním projektu. Přijďte k nám a dozvíte se víc!

V sobotu od 14.00 – 16.00 můžete využít veterinární poradenství kliniky Animed Vinohrady Brno, kde pro Vás bude k dispozici pro Vaše dotazy MVDr. Jitka Zimková.

Vstup na akci je 100,- Kč, zlevněná 50,- Kč.

Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.

Fena a nutnost březosti

„A pane doktore, slyšela jsem, že fena by měla mít alespoň jedenkrát za život štěňata, je to pravda?“ Přinášíme vám názor veterinárního lékaře na toto ožehavé téma…

Rodina se mnou žije psím životem, uvádí Aneta Kuncová z chovatelské stanice Chesway

Chovatelská stanice Staffordšírských bullteriérů Chesway nese název po prvních staffbulících, které si Aneta s přítelem pořídili. Věnují se bull sportům, výcviku i lovecké kynologii a svým psům dávají veškerý svůj volný čas. Majitelku Anetu Kuncovou jsme vyzpovídali, například jak se k tomuto plemeni dostala a co pro ni život se psy znamená.