Materiální pomoc pro hospic Dejte nám šanci

Začátkem října věnovala Psí hvězda pejskům z hospicu Dejte nám šanci, z.s. hmotné dary v hodnotě 7 880 Kč v podobě zajištění střešní krytiny na mobilní buňku. Následně náš tým pomohl s instalací nové střechy během víkendové brigády pořádané hospicem. Psí hvězda také zajistila občerstvení pro všechny účastníky brigády a tak víkend probíhal v příjemném duchu a dobré náladě. Nyní může být buňka plně využita jako sklad krmiv a dalších věcí během celého roku.

Untitled collage

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Dubnová pomoc pro Dejte nám šanci, Dášenku a pejsky v Táboře

Ani v dubnu jsme nezaháleli a díky našim úžasným zákazníkům jsme odeslali další dávku pomoci pro tři útulky. Balíčky tentokrát potěšily pejsky v hospicu Dejte nám šanci, útulku Dášenka a pejsky v Táborském útulku.

Sbírka pomoci pro Broumov

Děkujeme, že pomáháte s námi. V dubnu jsme se rozhodli reagovat na prosbu o pomoc Městského útulku v Broumově. Pečlivě se starají o maximální počet pejsků a potřebují pro ně dostatek krmiva. Spojili jsme se s vámi a vyslyšeli jejich prosbu.

Mikulášská pomoc je na cestě

Koncem listopadu jsme vyhlásili předvánoční sbírku a požádali vás o pomoc zvířátkům v útulcích. Letošní zima má být dlouhá a mrazivá a zvířátka ve venkovních kotcích ji špatně snáší. Díky vám jsme dnes odeslali první 4 balíčky pomoci.