Materiální pomoc pro hospic Dejte nám šanci

Začátkem října věnovala Psí hvězda pejskům z hospicu Dejte nám šanci, z.s. hmotné dary v hodnotě 7 880 Kč v podobě zajištění střešní krytiny na mobilní buňku. Následně náš tým pomohl s instalací nové střechy během víkendové brigády pořádané hospicem. Psí hvězda také zajistila občerstvení pro všechny účastníky brigády a tak víkend probíhal v příjemném duchu a dobré náladě. Nyní může být buňka plně využita jako sklad krmiv a dalších věcí během celého roku.

Untitled collage

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Torze žaludku, nečekejte, jednejte!

Torze žaludku je největší strašák majitelů psů větších plemen. Věřím, že jste už o tomhle život ohrožujícím stavu minimálně slyšeli. Znáte všechny příznaky? Dokázali by jste je rychle rozeznat u svého pejska?

Navázání spolupráce s veterinou Animed Brno

Máme po svém boku několik opravdových odborníků. Veterinární klinika Animed Brno nám přislíbila spolupráci na odborných článcích, ale také účast na akcích a projektech.

Psí sedmero pro návštěvu

Jak moc svého psa mám ráda? Hodně moc. Respektuji ho jako psa, snažím se k němu chovat vždy hezky a dbát na jeho pocity a potřeby.