Materiální pomoc pro hospic Dejte nám šanci

Začátkem října věnovala Psí hvězda pejskům z hospicu Dejte nám šanci, z.s. hmotné dary v hodnotě 7 880 Kč v podobě zajištění střešní krytiny na mobilní buňku. Následně náš tým pomohl s instalací nové střechy během víkendové brigády pořádané hospicem. Psí hvězda také zajistila občerstvení pro všechny účastníky brigády a tak víkend probíhal v příjemném duchu a dobré náladě. Nyní může být buňka plně využita jako sklad krmiv a dalších věcí během celého roku.

Untitled collage

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Květnová pomoc pro Františka, Dejte nám šanci a Rusell Rescue

Květnové balíčky s pomocí od našich milých zákazníků putují do Psí cesta František , Dejte nám šanci a Russell Rescue .

Čokoláda, sladký jed

Dnes už je stále větší povědomí mezi lidmi, že čokoláda pejskovi do žaludku nepatří. A je to dobře, neboť zvláště hořká čokoláda je velmi toxická a může vážně poškodit zdraví vašeho zvířete.

Jarní detoxikace pomáhá psům se startem do nové sezóny

Ačkoliv jsou venku ještě citelné březnové mrazy, občas vykoukne nějaké to jarní kvítí a vydáváme se na delší a delší procházky se svými čtyřnohými přáteli. Organismus je po zimě unavený a tak vám Kvído přináší článek o jarní detoxikaci, která může napomoci po zimním vyčerpání.