Den se značkou Calibra

Ve čtvrtek 22.2. 2018 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne s českou značkou krmiv Calibra!

Přijďte k nám užít si odpoledne se svými mazlíčky!

Připravili jsme pro vás Den s českou značkou granulí CALIBRA. Na co se můžete těšit?

– ochutnávku kvalitních granulí
– vzorečky zdarma a speciální akce
– poradenství ohledně výživy
– občerstvení
– kreslení pro děti

Vznik české značky Calibra v roce 2001 byl postavený na společné práci party veterinárních lékařů. Hlavní myšlenkou je vytvářet co nejkvalitnější produkty s vysokou nutriční hodnotou a tím napomáhat zdraví zvířat a přispívat k dlouhému a spokojenému vztahu chovatele a jeho mazlíčka.

Značka nabízí prémiovou a superprémiovou řadu krmiv, konzervy i pamlsky pro psy a kočky.

Kde: Chovatelské potřeby Psí hvězda.cz, Juliánovské náměstí 2, Brno

Kdy: ve čtvrtek 22. 2. 2018

V kolik: od 13.00 do 17.30

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězdy

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Psí slečna, která letos neměla veselé Vánoce

Malá fenečka, s pracovním názvem Vánočka, se ocitla ve špatnou dobu na špatném místě. Psí holčička, kterou neznámý řidič srazil autem a nechal ji napospas osudu ležet na kraji silnice. Zraněnou, opuštěnou a pomalu se loučící se životem. Hodní lidé ji nenechali umřít na kraji silnice a začali bojovat o její život. Bohužel fenečka nehodou utrpěla vážná zranění…

Český fousek

Je národní lovecké plemeno většího vzrůstu. Je milý a aktivní pes vhodný do rodin. Především miluje aporty jak na souši, tak ve vodě. Potřebuje výcvik bez násilí a dokáže být dominantní.

FUNKY DOG – MÓDA PRO PEJSKY I PÁNIČKY

FUNKY DOG je stylová značka, která pomáhá zvířatům v nouzi. Hlavním produktem jsou motýlky pro psy, kteří jsou styloví, elegantní a zároveň podporují útulky – 30% z prodeje darují útulkům a dalším organizacím, které se věnují záchraně zvířat.