Den se značkou Calibra

Ve čtvrtek 22.2. 2018 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne s českou značkou krmiv Calibra!

Přijďte k nám užít si odpoledne se svými mazlíčky!

Připravili jsme pro vás Den s českou značkou granulí CALIBRA. Na co se můžete těšit?

– ochutnávku kvalitních granulí
– vzorečky zdarma a speciální akce
– poradenství ohledně výživy
– občerstvení
– kreslení pro děti

Vznik české značky Calibra v roce 2001 byl postavený na společné práci party veterinárních lékařů. Hlavní myšlenkou je vytvářet co nejkvalitnější produkty s vysokou nutriční hodnotou a tím napomáhat zdraví zvířat a přispívat k dlouhému a spokojenému vztahu chovatele a jeho mazlíčka.

Značka nabízí prémiovou a superprémiovou řadu krmiv, konzervy i pamlsky pro psy a kočky.

Kde: Chovatelské potřeby Psí hvězda.cz, Juliánovské náměstí 2, Brno

Kdy: ve čtvrtek 22. 2. 2018

V kolik: od 13.00 do 17.30

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězdy

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Materiální pomoc pro hospic Dejte nám šanci

Začátkem října věnovala Psí hvězda pejskům z hospicu Dejte nám šanci, z.s. hmotné dary v hodnotě 7 880 Kč v podobě zajištění střešní krytiny na mobilní buňku. Následně náš tým pomohl s instalací nové střechy během víkendové brigády pořádané hospicem. Psí hvězda také zajistila občerstvení pro všechny účastníky brigády a tak víkend probíhal v příjemném duchu a dobré náladě. Nyní může být buňka plně využita jako sklad krmiv a dalších věcí během celého roku.

Deset otázek pro budoucího majitele psa

Uvažujete o koupi pejska? Přemýšlejte dopředu! Máme pro vás odpovědi na deset otázek, které vás budou zajímat.

Pomoc pejskům z množírny v Kojetíně

Množírny jsou třetím nejvýnosnějším byznysem nejen u nás, ale na celém světě. Nejhůře jsou na tom ale samotná zvířata, která jsou pro takové majitele pouze strojem na rození mláďat. Před čtyřicet takových pejsků se povedlo organizaci Russell Rescue zachránit.