Den se značkou N&D

Ve čtvrtek 30.11. 2017 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne plné Itálie se značkou krmiv N&D.

Přijďte k nám užít si odpoledne se svými mazlíčky!

Připravili jsme pro vás Den s italskou značkou granulí N&D. Na co se můžete těšit?

– ochutnávku kvalitních granulí
– vzorečky zdarma
– poradenství ohledně výživy
– občerstvení
– kreslení pro děti

Granule N&D vyrábí na jihu Itálie společnost Farmina Pet Food již od roku 1956. Maso pro výrobu granulí N&D se poráží těsně před zpracováním bez antibiotik, hormonů a konzervačních látek. Krmivo, které dostane Váš miláček, je zdravé a čerstvé. Granule N&D nabízíme ve dvou řadách s nízkým podílem obilovin a zcela bez přidaných obilovin.

• nejkvalitnější suroviny
  • vždy čerstvě vyrobeno
  • vědecky navrženo v souladu s přírodou

Kde: Chovatelské potřeby Psí hvězda.cz, Juliánovské náměstí 2, Brno

Kdy: ve čtvrtek 30. 11. 2017

V kolik: od 14.00 do 17.00

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězdy

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Starostlivost o psí důchodce II.

Navážeme na článek z minulého týdne a povíme si pár základních věcí o výživě psího důchodce.Kvalitná a adekvátna výživa môže významne pomôcť v prevencii najčastejších príčin smrti – nádorov, ochorení srdca a ochorení obličiek, ale tiež zlepšiť kvalitu života ovplyvnením napríklad degeneratívnych ochorení kĺbov.

Coursing – rychlost a obratnost

Atraktivní a dynamický sport pro psí milovníky lovu. Coursingu se dnes opět vrací popularita a věnují se mu majitelé psů v závodní i amatérské rovině. Honění za střapcem na členité trati prokazuje lovecké schopnosti jednotlivého psa.

Příběhy se šťastným koncem, aneb dostali druhou životní šanci!

Útulek by měl být pro pejska pouze přechodnou stanicí, než najde nový domov. První měsíce s novým pejskem z útulku nemusí být vůbec snadné, často vyžadují více než jen velké množství lásky a tolerance. Ale stojí to za to! Dnes pro vás máme tři osudy pejsků, kteří se dočkali svého milovaného domova.