Den se značkou N&D

Ve čtvrtek 30.11. 2017 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne plné Itálie se značkou krmiv N&D.

Přijďte k nám užít si odpoledne se svými mazlíčky!

Připravili jsme pro vás Den s italskou značkou granulí N&D. Na co se můžete těšit?

– ochutnávku kvalitních granulí
– vzorečky zdarma
– poradenství ohledně výživy
– občerstvení
– kreslení pro děti

Granule N&D vyrábí na jihu Itálie společnost Farmina Pet Food již od roku 1956. Maso pro výrobu granulí N&D se poráží těsně před zpracováním bez antibiotik, hormonů a konzervačních látek. Krmivo, které dostane Váš miláček, je zdravé a čerstvé. Granule N&D nabízíme ve dvou řadách s nízkým podílem obilovin a zcela bez přidaných obilovin.

• nejkvalitnější suroviny
  • vždy čerstvě vyrobeno
  • vědecky navrženo v souladu s přírodou

Kde: Chovatelské potřeby Psí hvězda.cz, Juliánovské náměstí 2, Brno

Kdy: ve čtvrtek 30. 11. 2017

V kolik: od 14.00 do 17.00

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězdy

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?

Psí hvězda na semináři VFU Brno 24. září 2016

V sobotu 24.9 2016 se část týmu Psí hvězdy zúčastnila odborného semináře pořádaného MVDr. Jiřím Žákem na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně.

Zima škodí psím tlapkám

Všichni to známe, pochmurné studené zimní počasí promění chodníky v blátivou hmotu, která klouže, špiní a je úplně všude. Když začne mrznout, silničáři kluzké ledovky vyřeší solným posypem a nejvíce to odnáší právě psí tlapky.