Den se značkou N&D

Ve čtvrtek 30.11. 2017 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne plné Itálie se značkou krmiv N&D.

Přijďte k nám užít si odpoledne se svými mazlíčky!

Připravili jsme pro vás Den s italskou značkou granulí N&D. Na co se můžete těšit?

– ochutnávku kvalitních granulí
– vzorečky zdarma
– poradenství ohledně výživy
– občerstvení
– kreslení pro děti

Granule N&D vyrábí na jihu Itálie společnost Farmina Pet Food již od roku 1956. Maso pro výrobu granulí N&D se poráží těsně před zpracováním bez antibiotik, hormonů a konzervačních látek. Krmivo, které dostane Váš miláček, je zdravé a čerstvé. Granule N&D nabízíme ve dvou řadách s nízkým podílem obilovin a zcela bez přidaných obilovin.

• nejkvalitnější suroviny
  • vždy čerstvě vyrobeno
  • vědecky navrženo v souladu s přírodou

Kde: Chovatelské potřeby Psí hvězda.cz, Juliánovské náměstí 2, Brno

Kdy: ve čtvrtek 30. 11. 2017

V kolik: od 14.00 do 17.00

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězdy

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

BARF a jak na něj

Jak krmit svého psa je poměrně zásadní otázka všech budoucích i současných majitelů. Nejjednodušší je nasypat každé ráno a večer psovi granule, které jsou vyvážené, plné živin a důležitých látek, ale také plné náhražek a umělých složek, které maso nikdy ani neviděli. Co když chcete jít jiným směrem? Zkuste BARF!

Důchodečci v péči Psí cesty František prosí o pomoc

Psí cesta František se stará převážně o psí důchodce a pejsky s handicapem. Jeden z problémů, který pejsky v pokročilém věku trápí, je inkontinence. Proto potřebují větší zásobu savých podložek. My jim společně pomůžeme!

Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.