Dětský den se psy v Račicích 31.7.2016

Poslední červencovou neděli jsme se vydali podívat a podpořit Dětský den s pejsky, který pořádalo sdružení Dreams From the Darkness.

Zábava i ponaučení pro všechny

Někteří nevidí, někteří neslyší. Ale všichni mají obrovské srdce plné lásky. Sami jsme se o tom přesvědčili v neděli 31. července 2016. Dětský den byl pořádaný pro děti od pěti do třinácti let a zároveň pro všechny, kteří milují pejsky a chtěli s nimi zažít nevšední odpoledne.

Pro děti byla připravená stezka s úkoly, kterou absolvovali s půjčeným pejskem právě ze stanice Dreams From the Darkness. Mazlící a čumáčkovací dozor prováděli slepá Zorka, slepý Larus, hluchý Cézar, naše třínožky, sladká Vanilka, Dagi, Biba a další, kteří zde přechodně tráví svůj čas, než najdou nové rodiny. Na konci cesty na děti čekala odměna v podobě sladkostí a věcných předmětů.

Nás tým Psí hvězdy dorazil i s dětským účastníkem. Bohužel nás zastihl déšť a museli jsme se schovat k pejskům, jinak by na nás nezůstala nitka suchá. Viděli jsme opět krásné pejsky ve svém domově a předali jim dárky z jejich wish listu.

Návštěva pro nás byla opět velmi silným zážitkem a těšíme se na další setkání.

Vanda Nováková

Irský setr

Mezi majiteli je oblíbený pro svoji hravost, přítulnost, laskavost a oddanost. Není agresivní ba naopak velmi mírný, kamarádský a spolehlivý. Je inteligentní a svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný.

Pomoc depozitu Beruška a pejskům v Táboře

Děkujeme paní Janě D. z Úval za zakoupení pomoci rovnou pro dva naše partnerské útulky. Pomoc odesíláme depozitu Beruška a pejskům do Táborského útulku.

Vakcinace psů

Naše čtyřnohé miláčky je potřeba pravidelně očkovat. Poradíme vám jak, kdy a proti čemu správně očkovat.