Dětský den se psy v Račicích 31.7.2016

Poslední červencovou neděli jsme se vydali podívat a podpořit Dětský den s pejsky, který pořádalo sdružení Dreams From the Darkness.

Zábava i ponaučení pro všechny

Někteří nevidí, někteří neslyší. Ale všichni mají obrovské srdce plné lásky. Sami jsme se o tom přesvědčili v neděli 31. července 2016. Dětský den byl pořádaný pro děti od pěti do třinácti let a zároveň pro všechny, kteří milují pejsky a chtěli s nimi zažít nevšední odpoledne.

Pro děti byla připravená stezka s úkoly, kterou absolvovali s půjčeným pejskem právě ze stanice Dreams From the Darkness. Mazlící a čumáčkovací dozor prováděli slepá Zorka, slepý Larus, hluchý Cézar, naše třínožky, sladká Vanilka, Dagi, Biba a další, kteří zde přechodně tráví svůj čas, než najdou nové rodiny. Na konci cesty na děti čekala odměna v podobě sladkostí a věcných předmětů.

Nás tým Psí hvězdy dorazil i s dětským účastníkem. Bohužel nás zastihl déšť a museli jsme se schovat k pejskům, jinak by na nás nezůstala nitka suchá. Viděli jsme opět krásné pejsky ve svém domově a předali jim dárky z jejich wish listu.

Návštěva pro nás byla opět velmi silným zážitkem a těšíme se na další setkání.

Vanda Nováková

Pomoc pro kočičky a buldočky

Pondělí je pro nás všechny hektický den. V pondělí také řešíme naléhavé pomoci, které se k nám přes víkend dostanou. Dnes jsme odeslali hned dva balíčky pomoci pro naše placaté kamarády ze Sdružení Buldočí naděje a druhý balíček pro kočičky do Kočičí oázy v Holubicích.

Předcházejte vzniku zubního kamene

Pečujte o zuby svého psa pravidelně a předcházejte zubnímu plaku. Stačí pár minut denně a váš pes bude mít zdravý a čistý chrup.

Barf není pouze maso

Chystáte se na krmení syrovou a přirozenou stravou neboli barfem? Bojíte se náročnosti, že nedodáte psovi veškeré správné vitamíny, které potřebuje? V následujícím článku vám shrneme, co byste měli psovi kromě masa podávat.