Dětský den se psy v Račicích 31.7.2016

Poslední červencovou neděli jsme se vydali podívat a podpořit Dětský den s pejsky, který pořádalo sdružení Dreams From the Darkness.

Zábava i ponaučení pro všechny

Někteří nevidí, někteří neslyší. Ale všichni mají obrovské srdce plné lásky. Sami jsme se o tom přesvědčili v neděli 31. července 2016. Dětský den byl pořádaný pro děti od pěti do třinácti let a zároveň pro všechny, kteří milují pejsky a chtěli s nimi zažít nevšední odpoledne.

Pro děti byla připravená stezka s úkoly, kterou absolvovali s půjčeným pejskem právě ze stanice Dreams From the Darkness. Mazlící a čumáčkovací dozor prováděli slepá Zorka, slepý Larus, hluchý Cézar, naše třínožky, sladká Vanilka, Dagi, Biba a další, kteří zde přechodně tráví svůj čas, než najdou nové rodiny. Na konci cesty na děti čekala odměna v podobě sladkostí a věcných předmětů.

Nás tým Psí hvězdy dorazil i s dětským účastníkem. Bohužel nás zastihl déšť a museli jsme se schovat k pejskům, jinak by na nás nezůstala nitka suchá. Viděli jsme opět krásné pejsky ve svém domově a předali jim dárky z jejich wish listu.

Návštěva pro nás byla opět velmi silným zážitkem a těšíme se na další setkání.

Bezmála tisícovka buldoků na jednom místě vytvořila světový rekord

Mexico City ožilo anglickými buldoky. Celkem se zde sešlo 951 psů tohoto plemene a byl tak vytvořen nový světový rekord. Majitelé pejsků se snažili přiblížit lidem toto přátelské plemeno.

Zveme Vás do Prahy na Festival zvířat!

Skvělá akce pro všechny milovníky zvířat proběhne již tento víkend 1.-2. října na výstavišti v Praze – Holešovivích a my si ji nenecháme ujít. Přidejte se i Vy! Na co se můžete těšit?  Po celý víkend bude připraven opravdu pestrý program.

Ztráta energie u psa, projev stárnutí nebo skrytý problém?

Beník je jedenáctiletý kokršpaněl žijící na dvorku společně se svou nejlepší kámoškou kočkou. Ve svém věku je už považován za seniora, i když si pořád udržuje dobrou kondici, nehubne, má hezkou srst a nikdy nebyl nemocný. Jen je stále více unavený a nemá chuť si hrát.