Dětský den se psy v Račicích 31.7.2016

Poslední červencovou neděli jsme se vydali podívat a podpořit Dětský den s pejsky, který pořádalo sdružení Dreams From the Darkness.

Zábava i ponaučení pro všechny

Někteří nevidí, někteří neslyší. Ale všichni mají obrovské srdce plné lásky. Sami jsme se o tom přesvědčili v neděli 31. července 2016. Dětský den byl pořádaný pro děti od pěti do třinácti let a zároveň pro všechny, kteří milují pejsky a chtěli s nimi zažít nevšední odpoledne.

Pro děti byla připravená stezka s úkoly, kterou absolvovali s půjčeným pejskem právě ze stanice Dreams From the Darkness. Mazlící a čumáčkovací dozor prováděli slepá Zorka, slepý Larus, hluchý Cézar, naše třínožky, sladká Vanilka, Dagi, Biba a další, kteří zde přechodně tráví svůj čas, než najdou nové rodiny. Na konci cesty na děti čekala odměna v podobě sladkostí a věcných předmětů.

Nás tým Psí hvězdy dorazil i s dětským účastníkem. Bohužel nás zastihl déšť a museli jsme se schovat k pejskům, jinak by na nás nezůstala nitka suchá. Viděli jsme opět krásné pejsky ve svém domově a předali jim dárky z jejich wish listu.

Návštěva pro nás byla opět velmi silným zážitkem a těšíme se na další setkání.

Vanda Nováková

Materiální pomoc pro útulek Tibet

Psí hvězda věnovala 29.10.2107 pejskům a kočičkám z Útulku Tibet hmotné dary v hodnotě 1 668 Kč. Děkujeme všem zákazníkům Psí hvězdy. Jen díky Vám můžeme dál pomáhat všem, kteří to potřebují!

Pejsek za vysvědčení? Jedině z útulku!

Je zvíře vhodným dárkem za vysvědčení? O tom si můžeme povídat celé hodiny, a taky si o tom povídat budeme, ale jinde. Ale co když jste už všechno odpovědně zvážili, promysleli, prodiskutovali s rodinou? Co když opravdu víte, že na zvíře budete mít čas i po prázdninách? Proč by si opravdu zodpovědný budoucí majitel nemohl dopřát společníka zrovna na letní procházky?

Deset kroků k procházce bez tahání

Možná si právě říkáte, že snad není vůbec možné psa odnaučit tahat na vodítku, že jste už zkoušeli snad všechno!? Ono to ale opravdu jde.