dsc_6200

Charitativní dražba obrazu a představení nových luxusních šperků, s S Gallery Brno

Ve středu 19. října 2016 se Psí hvězda stala součástí nevšední akce plné luxusních šperků, krásných dam, dokonalých masáží, nádherných obrazů a milovníků zvířat, kteří společně s námi chtějí pomáhat.

Přehlídka šperků a doprovodný program

14692166_1120963687952180_3929329073303195525_oProdejna a e-shop S Gallery, která se specializuje na prodej luxusních a stylových šperků a hodinek, pořádala slavnostní představení svých nových značek STORY a Di Giorgio. Velký Špalíček v centru Brna se zaplnil nevšedním programem pro všechny, které zajímá styl, móda a péče o své tělo. Po celý den mohli zájemci obdivovat šperky v S Gallery a nakupovat všechny značky s 30% slevou. A že bylo z čeho vybírat!

Od 17:00 probíhala módní přehlídka těchto nových značek ve spolupráci s obchodem Sugarbird, který divákům předvedl kolekci luxusního oblečení. Nákupní galerii také zaplnil originální designový nábytek Kare.

V prostorách Velkého Špalíčku byl připravený raut spojený s výbornou kávou a míchanými drinky. Součástí programu bylo líčení a poradenství od vizážistky Simony Holešínské, která zdarma ochotně a mile radila každé dámě, jak být nejkrásnější a jak zvýraznit své přednosti. Vstoupit do thajského světa klidu, relaxace a uvolnění mohli zájemci díky thajským masážím TAWAN Brno. V jejich salónu poznáte, že něžná a starostlivá péče, které se vám pod rukama jejich zkušených masérek dostane, povznese vaši duši a všechny vaše smysly. Zastavit se v dnešní uspěchané době je opravdu důležité. Na závěr dne předvedla své vystoupení Mistryně v Pole dance České republiky Zuzana Fialová. Všem, kteří vystoupení sledovali, se zatajil dech nad ladností pohybů a zároveň velkou silou této mladé tanečnice.

Výstava obrazů Petra Poláška

img_6070_2Prostory nákupní galerie zaplnily obrazy současného českého výtvarníka Petra Poláška, který je známý především malbou osobností a krajinomalbou. S jeho tvorbou se můžete setkat i za hranicemi České republiky a poselství jeho díla se nese napříč všemi generacemi. Pan Polášek má zároveň velmi otevřené srdce, kterému není osud pejsků lhostejný a proto nadšeně souhlasil s malbou obrazu na pomoc zvířatům v nouzi.

Z bílého plátna ožil nádherný François, štěně francouzského buldočka, které namaloval pro Psí hvězdu. Dílo má neuvěřitelný příběh a duši štěněte, které touží najít milující domov.  Tento obraz se celý den dražil na Facebookové stránce malíře a také přímo na akci.

Pomáhejte s námi! Každým nákupem na E-shopu Psí hvězda.cz aktivně pomáháte. Z každé realizované objednávky věnujeme část zisku na pomoc přesně tam, kde je potřeba. Přidejte se k nám. Spolu dokážeme velké věci!

Dražba na pomoc zvířatům v nouzi

Spolu s panem Poláškem uspořádala Psí hvězda dobročinnou aukci zmíněného obrazu „François“. 50% procent výtěžku jsme věnovali Nadaci na ochranu zvířat.

Nadace na ochranu zvířat byla založena v roce 1994 a od té doby aktivně hájí zájmy zvířat a jejich právo na kvalitní a spokojený život. Jejich posláním je trvale zlepšovat vztah člověka a zvířete ve spojení s životním prostředím. Jejich poslání vychází z přesvědčení, že zvířata jsou cítící bytosti, které si zaslouží naši pozornost, péči a ochranu. Zájmy Nadace na ochranu zvířat a Psí hvězdy jdou stejným směrem a proto jsme se rozhodli věnovat 50% výtěžku z aukce právě jim. O obraz byl velký zájem a aukci online sledovala i sama ředitelka nadace paní Eva Hodek. Finální příklep padl v 17:45 a obraz byl vydražen za 14 000 korun. Přímo na místě jsme s Panem Poláškem věnovali šek na 7 000 korun Nadaci na ochranu zvířat, který si paní ředitelka Eva Hodek online převzala.

14721552_700854870069102_1626733719959765935_n„Za Nadaci na ochranu zvířat bych chtěla mnohokrát poděkovat panu Petru Poláškovi, Psí hvězdě.cz a S Gallery za uspořádání dobročinné aukce obrazu pana Petra Poláška ve prospěch nadace. Aukce byla velmi úspěšná, obraz se vydražil za úctyhodnou cenu ve výši 14 000,- Kč. Máme ohromnou radost z peněžitého daru ve výši 7 000,- Kč, který představuje 50% z vydražené ceny obrazu. Velice si vážíme této podpory, pomoci a spolupráce. Moc děkujeme!” poděkovala za Nadaci na ochranu zvířat paní Eva Hodek. Pokud jste se nemohli aukce účastnit můžete přispět Nadaci na ochranu zvířat i nyní. Předem děkujeme za váš příspěvek na fundraisingový účet Nadace, vedený u ČSOB, a.s., číslo účtu: 208077066/0300. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Jsme moc rádi, že jsme mohli být součástí této skvělé akce, kdy se spojil luxus, styl a krása s pomocí a zájmem dělat dobré věci.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

The dogs in a row are being trained to rescue.

Psi v záchranářské kynologii

Psí hrdinové, kteří každý den zachraňují životy a pomáhají lidem v situacích, kdy technika nestačí. Podívejme se na tento sport, který je pro záchranáře nejen prací, ale především posláním.

1465367206_MCR_agiloty

Mistrovství ČR Bordel Colií v agility 2016

Třebíč hostila ve dnech 3. – 5.června 2016 Mezinárodní mistrovství ČR border colií v agility a Psíhvězda.cz nemohla chybět!

Výchova a socializace – start života vašeho štěněte

A je tu prosinec, čas vánoční, čas nového zrození, naděje a lásky. Je to i čas rozhodování o tom, čím obdarovat své blízké. Pokud je chcete obdarovat malým štěňátkem, měli byste vědět, jaký život vy nebo vaši blízcí nabídnete psovi. Je to totiž stejně důležité jako to, jak pes obohatí váš život. Přeberete totiž roli „rodičů“ psa a je vaší odpovědností, aby váš pes měl dobrý život.