dsc_6200

Charitativní dražba obrazu a představení nových luxusních šperků, s S Gallery Brno

Ve středu 19. října 2016 se Psí hvězda stala součástí nevšední akce plné luxusních šperků, krásných dam, dokonalých masáží, nádherných obrazů a milovníků zvířat, kteří společně s námi chtějí pomáhat.

Přehlídka šperků a doprovodný program

14692166_1120963687952180_3929329073303195525_oProdejna a e-shop S Gallery, která se specializuje na prodej luxusních a stylových šperků a hodinek, pořádala slavnostní představení svých nových značek STORY a Di Giorgio. Velký Špalíček v centru Brna se zaplnil nevšedním programem pro všechny, které zajímá styl, móda a péče o své tělo. Po celý den mohli zájemci obdivovat šperky v S Gallery a nakupovat všechny značky s 30% slevou. A že bylo z čeho vybírat!

Od 17:00 probíhala módní přehlídka těchto nových značek ve spolupráci s obchodem Sugarbird, který divákům předvedl kolekci luxusního oblečení. Nákupní galerii také zaplnil originální designový nábytek Kare.

V prostorách Velkého Špalíčku byl připravený raut spojený s výbornou kávou a míchanými drinky. Součástí programu bylo líčení a poradenství od vizážistky Simony Holešínské, která zdarma ochotně a mile radila každé dámě, jak být nejkrásnější a jak zvýraznit své přednosti. Vstoupit do thajského světa klidu, relaxace a uvolnění mohli zájemci díky thajským masážím TAWAN Brno. V jejich salónu poznáte, že něžná a starostlivá péče, které se vám pod rukama jejich zkušených masérek dostane, povznese vaši duši a všechny vaše smysly. Zastavit se v dnešní uspěchané době je opravdu důležité. Na závěr dne předvedla své vystoupení Mistryně v Pole dance České republiky Zuzana Fialová. Všem, kteří vystoupení sledovali, se zatajil dech nad ladností pohybů a zároveň velkou silou této mladé tanečnice.

Výstava obrazů Petra Poláška

img_6070_2Prostory nákupní galerie zaplnily obrazy současného českého výtvarníka Petra Poláška, který je známý především malbou osobností a krajinomalbou. S jeho tvorbou se můžete setkat i za hranicemi České republiky a poselství jeho díla se nese napříč všemi generacemi. Pan Polášek má zároveň velmi otevřené srdce, kterému není osud pejsků lhostejný a proto nadšeně souhlasil s malbou obrazu na pomoc zvířatům v nouzi.

Z bílého plátna ožil nádherný François, štěně francouzského buldočka, které namaloval pro Psí hvězdu. Dílo má neuvěřitelný příběh a duši štěněte, které touží najít milující domov.  Tento obraz se celý den dražil na Facebookové stránce malíře a také přímo na akci.

Pomáhejte s námi! Každým nákupem na E-shopu Psí hvězda.cz aktivně pomáháte. Z každé realizované objednávky věnujeme část zisku na pomoc přesně tam, kde je potřeba. Přidejte se k nám. Spolu dokážeme velké věci!

Dražba na pomoc zvířatům v nouzi

Spolu s panem Poláškem uspořádala Psí hvězda dobročinnou aukci zmíněného obrazu „François“. 50% procent výtěžku jsme věnovali Nadaci na ochranu zvířat.

Nadace na ochranu zvířat byla založena v roce 1994 a od té doby aktivně hájí zájmy zvířat a jejich právo na kvalitní a spokojený život. Jejich posláním je trvale zlepšovat vztah člověka a zvířete ve spojení s životním prostředím. Jejich poslání vychází z přesvědčení, že zvířata jsou cítící bytosti, které si zaslouží naši pozornost, péči a ochranu. Zájmy Nadace na ochranu zvířat a Psí hvězdy jdou stejným směrem a proto jsme se rozhodli věnovat 50% výtěžku z aukce právě jim. O obraz byl velký zájem a aukci online sledovala i sama ředitelka nadace paní Eva Hodek. Finální příklep padl v 17:45 a obraz byl vydražen za 14 000 korun. Přímo na místě jsme s Panem Poláškem věnovali šek na 7 000 korun Nadaci na ochranu zvířat, který si paní ředitelka Eva Hodek online převzala.

14721552_700854870069102_1626733719959765935_n„Za Nadaci na ochranu zvířat bych chtěla mnohokrát poděkovat panu Petru Poláškovi, Psí hvězdě.cz a S Gallery za uspořádání dobročinné aukce obrazu pana Petra Poláška ve prospěch nadace. Aukce byla velmi úspěšná, obraz se vydražil za úctyhodnou cenu ve výši 14 000,- Kč. Máme ohromnou radost z peněžitého daru ve výši 7 000,- Kč, který představuje 50% z vydražené ceny obrazu. Velice si vážíme této podpory, pomoci a spolupráce. Moc děkujeme!” poděkovala za Nadaci na ochranu zvířat paní Eva Hodek. Pokud jste se nemohli aukce účastnit můžete přispět Nadaci na ochranu zvířat i nyní. Předem děkujeme za váš příspěvek na fundraisingový účet Nadace, vedený u ČSOB, a.s., číslo účtu: 208077066/0300. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Jsme moc rádi, že jsme mohli být součástí této skvělé akce, kdy se spojil luxus, styl a krása s pomocí a zájmem dělat dobré věci.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

15288518_1098955036869025_7270906763252073127_o

Balíček pomoci pro Útulek v Táboře

Posíláme pomoc kam jen to jde. A jsme za to neskutečně rádi, navíc když se k nám přidáte i vy. Dnes vám přinášíme informaci o pomoci pro skvělou partu lidí, kteří dělají pro pejsky maximum. Na konci roku 2016 jsme odeslali balíček pomoci Útulku v Táboře a věříme, že pejskům udělal radost.

70ca511e2c8cd24784399290c2a9f819-1

Irský setr

Mezi majiteli je oblíbený pro svoji hravost, přítulnost, laskavost a oddanost. Není agresivní ba naopak velmi mírný, kamarádský a spolehlivý. Je inteligentní a svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný.

1466585535_Marketa_Misakova1

Velké setkání špagetek v Praze 18.6.2016

Pořádající Jezevčíci v nouzi z.s. s předsedkyní spolku paní Petrou Smolkovou připravili pro návštěvníky bohatý zábavný program, různé soutěže a psí karneval.