Dubnová pomoc pro Dejte nám šanci, Dášenku a pejsky v Táboře

Ani v dubnu jsme nezaháleli a díky našim úžasným zákazníkům jsme odeslali další dávku pomoci pro tři útulky. Balíčky tentokrát potěšily pejsky v hospicu Dejte nám šanci, útulku Dášenka a pejsky v Táborském útulku.

První balíček jsme zabalili a odeslali do hospicu Dejte nám šanci.

Paní Veronika K. zakoupila důchodečkům z hospicu granule Brit, piškoty, konzervu, pamlsky i šampón v celkové hodnotě přes 300 korun.

Druhý balíček odešel pejskům do útulku Dášenka Loz JBC

Paní Klára Š. nakoupila konzervy pro pejsky a kočičky a antiparazitika v celkové hodnotě přes 400 korun.

Třetí balíček potěšil pejsky v útulku Tábor.

Zákazník útulku zakoupil velké balení granulí Brit v hodnotě téměř 500 korun.

Děkujeme všem, kteří pomáhají s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Bavorský barvář

Tento velmi málo štěkající pejsek je doma velmi klidný, přátelský a poslušný. Je to velice citlivý pes silně závislý na rodině a svém pánovi – život v kotci je pro něj nesnesitelný.

Výživa psího sportovce

Sportovně a pracovně vytížení psí pomocníci mají jiné energetické nároky než mazlíčkové držení doma na gauči. Zvýšená potřeba energie u psů s vysokou fyzickou zátěží nemůže být řešena pouhým zvýšením denní krmné dávky. Vyšší příjem energie je totiž dosahován změnou složení v krmné dávce, typu krmiva s vyšší stravitelností, lepším energetickým zhodnocením podstatných živin a jejich správným poměrem.

Vyzkoušej, ochutnej! Aneb test tří značek granulí

Víme, co prodáváme a chceme, aby granule kromě všech důležitých složek měly také výbornou chuť. Rozhodli jsme se tedy otestovat tři nejznámější značky granulí a podělit se s vámi o výsledky. Jak chutnaly naší fence? Je to totiž psí slečna, která moc dobře ví, co je nejlepší. Jdeme na to!