riki

Důchodečci v péči Psí cesty František prosí o pomoc

Psí cesta František se stará převážně o psí důchodce a pejsky s handicapem. Jeden z problémů, který pejsky v pokročilém věku trápí, je inkontinence. Proto potřebují větší zásobu savých podložek. My jim společně pomůžeme!

Jedna dívka, která chtěla změnit vše – a začala u sebe

12910631_1746678692212207_932314651_nPaní Jana Hrstková je neobyčejná žena, která dělá pro pejsky vše možné i nemožné. První důchodeček, který se paní Janě dostal do náruče změnil její pohled na tyto pejsky a rozhodla se vše změnit a začít se o ně starat. Svůj projekt pojmenovala podle tohoto prvního pejska, ale také podle sv. Františka a zaměřuje se právě na psí důchodce. Péče o pejsky v tomto věku je velmi náročná, jak se dočtete v našem článku o psích důchodcích.

Aktuálně potřebují savé podložky pro své pejsky. My jsme jim v polovině ledna jednu várku odeslali a nyní bychom rádi poprosili o pomoc právě Vás. Savé podložky můžete zakoupit na našem E-shopu, zvolte, prosím, platbu bankovním převodem nebo online kartou a dopravu ZDARMA pro pejsky z útulku. My následně objednávky spojíme a pošleme pejskům z Psí cesty František velký balík pomoci. Více o sdružení se dočtete zde.

Paní Jana Vám vše vzkazuje: „Děkuji všem lidem, kteří věří stále na dobro, kteří chtějí pomáhat více než řečmi, kteří se jakkoli podílí na otevření lidských myslí pro lásku a soucit 🙂. savé podložky jsou u mě v hospici trvale vítány, mám tu důchodečky, kteří jinam nechodí. pro vás možná pár korunová maličkost jinde udělá milionovou radost 🙂. a to se vyplatí  🙂

Nakupovat můžete přímo savé podložky zde, případně můžete vybrat něco jiného z jejich seznamu přání.

Děkujeme!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

Seven week old golden retriever puppy outdoors on a sunny day.

Fena a nutnost březosti

„A pane doktore, slyšela jsem, že fena by měla mít alespoň jedenkrát za život štěňata, je to pravda?“ Přinášíme vám názor veterinárního lékaře na toto ožehavé téma…

15936826_1057266177716415_4603713943005288580_o

Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.

15781569_1297631196942333_297078178739470082_n

Nevšední fotografie dětí a psů, nad kterými se tají dech!

Pouto mezi dětmi a jejich nejlepšími zvířecími kamarády je veliké. Někdy i třikrát větší než samotné děti. Fotograf Andy Seliverstoff (58) se rozhodl nevšedním projektem světu ukázat, jak nerozbitné toto pouto může být. A jak velikost nehraje roli.