riki

Důchodečci v péči Psí cesty František prosí o pomoc

Psí cesta František se stará převážně o psí důchodce a pejsky s handicapem. Jeden z problémů, který pejsky v pokročilém věku trápí, je inkontinence. Proto potřebují větší zásobu savých podložek. My jim společně pomůžeme!

Jedna dívka, která chtěla změnit vše – a začala u sebe

12910631_1746678692212207_932314651_nPaní Jana Hrstková je neobyčejná žena, která dělá pro pejsky vše možné i nemožné. První důchodeček, který se paní Janě dostal do náruče změnil její pohled na tyto pejsky a rozhodla se vše změnit a začít se o ně starat. Svůj projekt pojmenovala podle tohoto prvního pejska, ale také podle sv. Františka a zaměřuje se právě na psí důchodce. Péče o pejsky v tomto věku je velmi náročná, jak se dočtete v našem článku o psích důchodcích.

Aktuálně potřebují savé podložky pro své pejsky. My jsme jim v polovině ledna jednu várku odeslali a nyní bychom rádi poprosili o pomoc právě Vás. Savé podložky můžete zakoupit na našem E-shopu, zvolte, prosím, platbu bankovním převodem nebo online kartou a dopravu ZDARMA pro pejsky z útulku. My následně objednávky spojíme a pošleme pejskům z Psí cesty František velký balík pomoci. Více o sdružení se dočtete zde.

Paní Jana Vám vše vzkazuje: „Děkuji všem lidem, kteří věří stále na dobro, kteří chtějí pomáhat více než řečmi, kteří se jakkoli podílí na otevření lidských myslí pro lásku a soucit 🙂. savé podložky jsou u mě v hospici trvale vítány, mám tu důchodečky, kteří jinam nechodí. pro vás možná pár korunová maličkost jinde udělá milionovou radost 🙂. a to se vyplatí  🙂

Nakupovat můžete přímo savé podložky zde, případně můžete vybrat něco jiného z jejich seznamu přání.

Děkujeme!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

Jak jsou na tom vaši miláčci s imunitou?

S příchodem zimy a deštivých, chladných dní se mezi námi opět šíří nejběžnější nemoci. A tak, jak je aktuální otázka podpory imunity u lidí, tak se ptají i někteří majitelé psů: Můžu nějak podpořit imunitu u svého psa?

tumblr_ocdwztwjb11qh5n3to1_1280

Český fousek

Je národní lovecké plemeno většího vzrůstu. Je milý a aktivní pes vhodný do rodin. Především miluje aporty jak na souši, tak ve vodě. Potřebuje výcvik bez násilí a dokáže být dominantní.

1470316168_jvn_nově

Jezevčíci v nouzi v novém

V pátek 29. července 2016 jsme pomáhali se stěhováním paní Smolkové a jejím pejskům. Nyní je čeká nový život v novém domově.