Důchodečci v péči Psí cesty František prosí o pomoc

Psí cesta František se stará převážně o psí důchodce a pejsky s handicapem. Jeden z problémů, který pejsky v pokročilém věku trápí, je inkontinence. Proto potřebují větší zásobu savých podložek. My jim společně pomůžeme!

Jedna dívka, která chtěla změnit vše – a začala u sebe

12910631_1746678692212207_932314651_nPaní Jana Hrstková je neobyčejná žena, která dělá pro pejsky vše možné i nemožné. První důchodeček, který se paní Janě dostal do náruče změnil její pohled na tyto pejsky a rozhodla se vše změnit a začít se o ně starat. Svůj projekt pojmenovala podle tohoto prvního pejska, ale také podle sv. Františka a zaměřuje se právě na psí důchodce. Péče o pejsky v tomto věku je velmi náročná, jak se dočtete v našem článku o psích důchodcích.

Aktuálně potřebují savé podložky pro své pejsky. My jsme jim v polovině ledna jednu várku odeslali a nyní bychom rádi poprosili o pomoc právě Vás. Savé podložky můžete zakoupit na našem E-shopu, zvolte, prosím, platbu bankovním převodem nebo online kartou a dopravu ZDARMA pro pejsky z útulku. My následně objednávky spojíme a pošleme pejskům z Psí cesty František velký balík pomoci. Více o sdružení se dočtete zde.

Paní Jana Vám vše vzkazuje: „Děkuji všem lidem, kteří věří stále na dobro, kteří chtějí pomáhat více než řečmi, kteří se jakkoli podílí na otevření lidských myslí pro lásku a soucit 🙂. savé podložky jsou u mě v hospici trvale vítány, mám tu důchodečky, kteří jinam nechodí. pro vás možná pár korunová maličkost jinde udělá milionovou radost 🙂. a to se vyplatí  🙂

Nakupovat můžete přímo savé podložky zde, případně můžete vybrat něco jiného z jejich seznamu přání.

Děkujeme!

Vanda Nováková

Pomoc pro kočičky a buldočky

Pondělí je pro nás všechny hektický den. V pondělí také řešíme naléhavé pomoci, které se k nám přes víkend dostanou. Dnes jsme odeslali hned dva balíčky pomoci pro naše placaté kamarády ze Sdružení Buldočí naděje a druhý balíček pro kočičky do Kočičí oázy v Holubicích.

Pomoc pejskům z množírny v Kojetíně

Množírny jsou třetím nejvýnosnějším byznysem nejen u nás, ale na celém světě. Nejhůře jsou na tom ale samotná zvířata, která jsou pro takové majitele pouze strojem na rození mláďat. Před čtyřicet takových pejsků se povedlo organizaci Russell Rescue zachránit.

Zveme Vás do Prahy na Festival zvířat!

Skvělá akce pro všechny milovníky zvířat proběhne již tento víkend 1.-2. října na výstavišti v Praze – Holešovivích a my si ji nenecháme ujít. Přidejte se i Vy! Na co se můžete těšit?  Po celý víkend bude připraven opravdu pestrý program.