riki

Důchodečci v péči Psí cesty František prosí o pomoc

Psí cesta František se stará převážně o psí důchodce a pejsky s handicapem. Jeden z problémů, který pejsky v pokročilém věku trápí, je inkontinence. Proto potřebují větší zásobu savých podložek. My jim společně pomůžeme!

Jedna dívka, která chtěla změnit vše – a začala u sebe

12910631_1746678692212207_932314651_nPaní Jana Hrstková je neobyčejná žena, která dělá pro pejsky vše možné i nemožné. První důchodeček, který se paní Janě dostal do náruče změnil její pohled na tyto pejsky a rozhodla se vše změnit a začít se o ně starat. Svůj projekt pojmenovala podle tohoto prvního pejska, ale také podle sv. Františka a zaměřuje se právě na psí důchodce. Péče o pejsky v tomto věku je velmi náročná, jak se dočtete v našem článku o psích důchodcích.

Aktuálně potřebují savé podložky pro své pejsky. My jsme jim v polovině ledna jednu várku odeslali a nyní bychom rádi poprosili o pomoc právě Vás. Savé podložky můžete zakoupit na našem E-shopu, zvolte, prosím, platbu bankovním převodem nebo online kartou a dopravu ZDARMA pro pejsky z útulku. My následně objednávky spojíme a pošleme pejskům z Psí cesty František velký balík pomoci. Více o sdružení se dočtete zde.

Paní Jana Vám vše vzkazuje: „Děkuji všem lidem, kteří věří stále na dobro, kteří chtějí pomáhat více než řečmi, kteří se jakkoli podílí na otevření lidských myslí pro lásku a soucit 🙂. savé podložky jsou u mě v hospici trvale vítány, mám tu důchodečky, kteří jinam nechodí. pro vás možná pár korunová maličkost jinde udělá milionovou radost 🙂. a to se vyplatí  🙂

Nakupovat můžete přímo savé podložky zde, případně můžete vybrat něco jiného z jejich seznamu přání.

Děkujeme!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

Tablety a kočky – jednoduše, bezbolestně

Máte obavy z podávání tablet své kočce? Zkusili jste to a nepodařilo se? Hledáte radu či návod jak na to? Vyzkoušejte tento můj postup. Stejně můžete postupovat, i pokud máte pejska, který vás i tabletu v pamlscích vždy odhalí.

17092462_10208139292575303_750020921_n

Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.

1465546119_zuby_detail

Předcházejte vzniku zubního kamene

Pečujte o zuby svého psa pravidelně a předcházejte zubnímu plaku. Stačí pár minut denně a váš pes bude mít zdravý a čistý chrup.