FUNKY DOG – MÓDA PRO PEJSKY I PÁNIČKY

FUNKY DOG je stylová značka, která pomáhá zvířatům v nouzi. Hlavním produktem jsou motýlky pro psy, kteří jsou styloví, elegantní a zároveň podporují útulky – 30% z prodeje darují útulkům a dalším organizacím, které se věnují záchraně zvířat.

logo

Katarína Králová FUNKY DOG založila v srpnu 2015 a jak tvrdí vše začalo celkem rychle facebookou stránkou s hrstkou nadšenců odstartoval tento skvělý projekt a netrvalo to dlouho a fanoušků přibývalo a tak Katarína v listopadu 2015 spustila vlastní e-shop a první velkou kolekcí motýlků. Kolekce jsou pravidelné a neustále představuje další a další novinky. Když něco začne od srdce a s radostí, je to předzvěst toho, že to bude skvělé! A FUNKY DOG motýlky skvělé jsou!

U nás na e-shopu tuto skvělou značku módních doplňků pro psy zakoupíte zde .

Motýlek se na obojek či postroj upevní jednoduše a rychle pomocí suchého zipu, který je našitý na pásku uprostřed motýlka. Motýlky se ručně vyrábí z kupovaných nebo recyklovaných bavlněných látek. V průběhu roku ve FUNKY DOG připravují i několik variací jako je letní nebo podzimní, ale i vánoční a velikonoční kolekce.

Vybírat můžete například z těchto kolekcí 18620245_1856178191301088_8739190560202784447_n

Katarína je velmi kreativní člověk a má srdce na správné místě.  FUNKY DOG je jeden z krásných projektů, který pomáhá zvířatům v nouzi. Do projektu pomoci se zapojují různé organizace v celé České republice i na Slovensku, útulky i konkrétní lidé, kteří se věnují zvířatům v nouzi.

Proto FUNKY DOG velmi rádi prodejem motýlků podpoříme.

Děkujeme všem, kteří nákupem motýlka projekt pomoci také podpoří.

Pomáhejte s námi!

salon_2_large

FUNKY_DOG_FB_promo_copy_2_large

2. kolo jihomoravské ligy ve Zbraslavi

Dne 5. listopadu 2016 jsem se se svým psem Coudym z Kralické tiskárny zúčastnil druhého kola jihomoravské ligy ve Zbraslavi. Závod začal zhruba v 9 hodin a probíhal ve čtyřech kategoriích. Celkem se ho zúčastnilo dvacet psů.

Německý ovčák

Právem patří německý ovčák mezi nejoblíbenější plemena u nás i po celé Evropě. Prakticky využitelný, snadno vycvičitelný a neuvěřitelně pracovitý pes. Nejen, že je najdeme v policejních řadách, mezi záchranáři nebo vodícími psy, ale také mezi ochránci rodin a milovníky domovů.

Psí hvězda na semináři VFU Brno 24. září 2016

V sobotu 24.9 2016 se část týmu Psí hvězdy zúčastnila odborného semináře pořádaného MVDr. Jiřím Žákem na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně.