FUNKY DOG – MÓDA PRO PEJSKY I PÁNIČKY

FUNKY DOG je stylová značka, která pomáhá zvířatům v nouzi. Hlavním produktem jsou motýlky pro psy, kteří jsou styloví, elegantní a zároveň podporují útulky – 30% z prodeje darují útulkům a dalším organizacím, které se věnují záchraně zvířat.

logo

Katarína Králová FUNKY DOG založila v srpnu 2015 a jak tvrdí vše začalo celkem rychle facebookou stránkou s hrstkou nadšenců odstartoval tento skvělý projekt a netrvalo to dlouho a fanoušků přibývalo a tak Katarína v listopadu 2015 spustila vlastní e-shop a první velkou kolekcí motýlků. Kolekce jsou pravidelné a neustále představuje další a další novinky. Když něco začne od srdce a s radostí, je to předzvěst toho, že to bude skvělé! A FUNKY DOG motýlky skvělé jsou!

U nás na e-shopu tuto skvělou značku módních doplňků pro psy zakoupíte zde .

Motýlek se na obojek či postroj upevní jednoduše a rychle pomocí suchého zipu, který je našitý na pásku uprostřed motýlka. Motýlky se ručně vyrábí z kupovaných nebo recyklovaných bavlněných látek. V průběhu roku ve FUNKY DOG připravují i několik variací jako je letní nebo podzimní, ale i vánoční a velikonoční kolekce.

Vybírat můžete například z těchto kolekcí 18620245_1856178191301088_8739190560202784447_n

Katarína je velmi kreativní člověk a má srdce na správné místě.  FUNKY DOG je jeden z krásných projektů, který pomáhá zvířatům v nouzi. Do projektu pomoci se zapojují různé organizace v celé České republice i na Slovensku, útulky i konkrétní lidé, kteří se věnují zvířatům v nouzi.

Proto FUNKY DOG velmi rádi prodejem motýlků podpoříme.

Děkujeme všem, kteří nákupem motýlka projekt pomoci také podpoří.

Pomáhejte s námi!

salon_2_large

FUNKY_DOG_FB_promo_copy_2_large

Vanda Nováková

Štědré Vánoce pro útulky

Díky vám jsme odeslali další vlnu pomoci do osmi partnerských útulků. Děkujeme, že pomáháte dopřát zvířatům v útulku bohatého Ježíška!

Sibiřský husky

Severský pes, který miluje sníh, sport a celé roky byl veden k tažení saní po ledových pláních. Husky je přátelský a velmi oddaný pes. Jedná se o středně velkého psa, kterého mnoho lidí zná s různou barvou očí a huňatou srstí. Dominantní vůdce smečky, který má svou hlavu a jeho výchova není úplně snadná.

Proč se vyplatí najít psovi psí kamarády

K tomu, aby pes vycházel s druhým psem, musí v komunikaci s ním používat svoji psí řeč. Očekávali byste od dospělého člověka, že se bude umět automaticky začlenit do společnosti lidí, pokud se v dosavadním životě včetně dětství nesetkal s dalšími lidmi nebo jen s omezeným počtem?