FUNKY DOG – MÓDA PRO PEJSKY I PÁNIČKY

FUNKY DOG je stylová značka, která pomáhá zvířatům v nouzi. Hlavním produktem jsou motýlky pro psy, kteří jsou styloví, elegantní a zároveň podporují útulky – 30% z prodeje darují útulkům a dalším organizacím, které se věnují záchraně zvířat.

logo

Katarína Králová FUNKY DOG založila v srpnu 2015 a jak tvrdí vše začalo celkem rychle facebookou stránkou s hrstkou nadšenců odstartoval tento skvělý projekt a netrvalo to dlouho a fanoušků přibývalo a tak Katarína v listopadu 2015 spustila vlastní e-shop a první velkou kolekcí motýlků. Kolekce jsou pravidelné a neustále představuje další a další novinky. Když něco začne od srdce a s radostí, je to předzvěst toho, že to bude skvělé! A FUNKY DOG motýlky skvělé jsou!

U nás na e-shopu tuto skvělou značku módních doplňků pro psy zakoupíte zde .

Motýlek se na obojek či postroj upevní jednoduše a rychle pomocí suchého zipu, který je našitý na pásku uprostřed motýlka. Motýlky se ručně vyrábí z kupovaných nebo recyklovaných bavlněných látek. V průběhu roku ve FUNKY DOG připravují i několik variací jako je letní nebo podzimní, ale i vánoční a velikonoční kolekce.

Vybírat můžete například z těchto kolekcí 18620245_1856178191301088_8739190560202784447_n

Katarína je velmi kreativní člověk a má srdce na správné místě.  FUNKY DOG je jeden z krásných projektů, který pomáhá zvířatům v nouzi. Do projektu pomoci se zapojují různé organizace v celé České republice i na Slovensku, útulky i konkrétní lidé, kteří se věnují zvířatům v nouzi.

Proto FUNKY DOG velmi rádi prodejem motýlků podpoříme.

Děkujeme všem, kteří nákupem motýlka projekt pomoci také podpoří.

Pomáhejte s námi!

salon_2_large

FUNKY_DOG_FB_promo_copy_2_large

Osud jednoho velikána, Maxipsa Fíka!

Každý pejsek, i ten velký a zanedbaný má právo na nový domov. Přečtěte si osud velikána Fíka, který jako vystřižený z animovaného českého večerníčku o Maxipsu Fíkovi a jeho Áje. A jak to dopadlo?

Lovecká sezóna je v plném proudu, myslete na bezpečnost!

Jako každý rok přichází s podzimem neodmyslitelně spojená lovecká sezóna. Pořádají se hony a nejrůznější akce spojené s myslivostí. Jaké zásady bychom měli v honitbě dodržovat?

Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?