8204d462-c761-4387-a082-7b723c7860bc

Granulky pro Lukavice

V úterý 26. července 2016 jsme se vydali podívat na Psí domov Lukavice.

O Lukavicích jsme toho hodně slyšeli a byli jsme je podpořit v červenci na Voříškiádě v Němčičkách. Chtěli jsme se tedy podívat do tohoto domova osobně. Vzali jsme s sebou pytle granulí Calibra a vyrazili jsme směr Pardubický kraj.

Více jak padesát pejsků nás vzalo za srdce a moc se těšíme na naši další spolupráci. Čím víc pejsků v takových zařízeních vidíme, tím méně chápeme, jak může člověk opustit tak krásná a milující stvoření. Moc si přejeme, aby našli šťastný domov plný lásky.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

15319144_1226900607384832_6125240035611624572_n

Co obnáší vzít si psa z útulku

Tak a je tady další den. Další den bez páníčka, bez teplého pelíšku, bez pořádné procházky. Smutně koukám přes mříže kotce, i když moc toho nevidím. Víte, já už přes ten zákal špatně vidím, to tak chodí, když zestárnete. Ale nebylo tomu vždycky tak. I já jsem býval mladý, krásný a běhal jsem za míčkem, co mi páníček tak rád házel. I když jsem běhal už trochu pomaleji, ještě pořád to byla ohromná zábava.

15877747_10207724979457734_588982620_o

Akutní pomoc pro Jezevčíky v nouzi

Našim hlavním cílem je pomáhat pejskům, kteří to potřebují. Víme, že se k nám chcete přidat a že chcete pomáhat s námi. Díky našemu E-shopu můžete zakoupit potřebné věci pejskům z útulku a my jim je zdarma zašleme. Pokud nám organizace sama napíše, že potřebují věci akutně, nečekáme a odesíláme jim balíček hned. Třeba hned ze začátku nového roku JVN.

15192696_366811700334785_5575792609672082213_n

2. kolo jihomoravské ligy ve Zbraslavi

Dne 5. listopadu 2016 jsem se se svým psem Coudym z Kralické tiskárny zúčastnil druhého kola jihomoravské ligy ve Zbraslavi. Závod začal zhruba v 9 hodin a probíhal ve čtyřech kategoriích. Celkem se ho zúčastnilo dvacet psů.