8204d462-c761-4387-a082-7b723c7860bc

Granulky pro Lukavice

V úterý 26. července 2016 jsme se vydali podívat na Psí domov Lukavice.

O Lukavicích jsme toho hodně slyšeli a byli jsme je podpořit v červenci na Voříškiádě v Němčičkách. Chtěli jsme se tedy podívat do tohoto domova osobně. Vzali jsme s sebou pytle granulí Calibra a vyrazili jsme směr Pardubický kraj.

Více jak padesát pejsků nás vzalo za srdce a moc se těšíme na naši další spolupráci. Čím víc pejsků v takových zařízeních vidíme, tím méně chápeme, jak může člověk opustit tak krásná a milující stvoření. Moc si přejeme, aby našli šťastný domov plný lásky.

Výchova a socializace – start života vašeho štěněte

A je tu prosinec, čas vánoční, čas nového zrození, naděje a lásky. Je to i čas rozhodování o tom, čím obdarovat své blízké. Pokud je chcete obdarovat malým štěňátkem, měli byste vědět, jaký život vy nebo vaši blízcí nabídnete psovi. Je to totiž stejně důležité jako to, jak pes obohatí váš život. Přeberete totiž roli „rodičů“ psa a je vaší odpovědností, aby váš pes měl dobrý život.

0000000807_03_maso pro psy

Jsou konzervy pro zvířata kvalitnější než ty pro lidi?

Jestli máte psa nebo kočku, pak už jste si jistě všimli, že jejich konzervy opravdu nevypadají zle. Dokonce velmi lákavě voní… Možná lépe než ty určené pro lidi. Ostatně – proč si je trochu neporovnat?

Orange cat eating in the floor

Výživa kočky

Kočka je dravec a pravý masožravec. Její výživa je specifičtější a náročnější než výživa psa. Poradíme vám, jak svoji kočku krmit co nejlépe.