Granulky pro Lukavice

V úterý 26. července 2016 jsme se vydali podívat na Psí domov Lukavice.

O Lukavicích jsme toho hodně slyšeli a byli jsme je podpořit v červenci na Voříškiádě v Němčičkách. Chtěli jsme se tedy podívat do tohoto domova osobně. Vzali jsme s sebou pytle granulí Calibra a vyrazili jsme směr Pardubický kraj.

Více jak padesát pejsků nás vzalo za srdce a moc se těšíme na naši další spolupráci. Čím víc pejsků v takových zařízeních vidíme, tím méně chápeme, jak může člověk opustit tak krásná a milující stvoření. Moc si přejeme, aby našli šťastný domov plný lásky.

Vanda Nováková

Balíme, pomáháme – Jezevčíkům v nouzi

Děkujeme za Vaši rychlou reakci! V prvním únorovém týdnu jsme vás poprosili o pomoc pro Jezevčíky v nouzi. Jsme moc rádi, že jim dnes můžeme odeslat první balíček s vaší pomocí!

Co obnáší vzít si psa z útulku

Tak a je tady další den. Další den bez páníčka, bez teplého pelíšku, bez pořádné procházky. Smutně koukám přes mříže kotce, i když moc toho nevidím. Víte, já už přes ten zákal špatně vidím, to tak chodí, když zestárnete. Ale nebylo tomu vždycky tak. I já jsem býval mladý, krásný a běhal jsem za míčkem, co mi páníček tak rád házel. I když jsem běhal už trochu pomaleji, ještě pořád to byla ohromná zábava.

Psí sedmero pro návštěvu

Jak moc svého psa mám ráda? Hodně moc. Respektuji ho jako psa, snažím se k němu chovat vždy hezky a dbát na jeho pocity a potřeby.