Granulky pro Lukavice

V úterý 26. července 2016 jsme se vydali podívat na Psí domov Lukavice.

O Lukavicích jsme toho hodně slyšeli a byli jsme je podpořit v červenci na Voříškiádě v Němčičkách. Chtěli jsme se tedy podívat do tohoto domova osobně. Vzali jsme s sebou pytle granulí Calibra a vyrazili jsme směr Pardubický kraj.

Více jak padesát pejsků nás vzalo za srdce a moc se těšíme na naši další spolupráci. Čím víc pejsků v takových zařízeních vidíme, tím méně chápeme, jak může člověk opustit tak krásná a milující stvoření. Moc si přejeme, aby našli šťastný domov plný lásky.

Vanda Nováková

Co obnáší vzít si psa z útulku

Tak a je tady další den. Další den bez páníčka, bez teplého pelíšku, bez pořádné procházky. Smutně koukám přes mříže kotce, i když moc toho nevidím. Víte, já už přes ten zákal špatně vidím, to tak chodí, když zestárnete. Ale nebylo tomu vždycky tak. I já jsem býval mladý, krásný a běhal jsem za míčkem, co mi páníček tak rád házel. I když jsem běhal už trochu pomaleji, ještě pořád to byla ohromná zábava.

Nadváha, obezita a nutriční poruchy

Nadváha až obezita je charakterizována zvýšeným podílem tělesného tuku. Už samotná nadváha představuje nepříznivý faktor ovlivňující zdraví a život našich zvířecích přátel, proto bychom nad tímto problémem neměli jen tak mávnout rukou.

Listopadová pomoc letí do Voříškova a OS Buldočí naděje

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy našim zákaznicím Šárce V. a Adrianě K. za zakoupení pamlsků a konzerv pro útulek Voříškov a OS Buldočí Naděje. Balíčky zabalíme a zdarma zašleme na adresy útulků.