kalendar_titulka_moje

Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?

Koho hledáme?

Nehledáme pouze pejsky, přidávat můžete fotky všech vašich zvířecích miláčků. Vítězné fotky umístíme do našeho kalendáře, který pro vás na rok 2017 připravujeme. Váš miláček tak bude opravdovou hvězdou!

Sdílejte mezi přátele a získejte co nejvíce hlasů

Odměníme prvních třicet z vás! Na co se můžete těšit?

1. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci/ titulka, poukázka na nákup na eshopu 500 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

2. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci, poukázka na nákup na eshopu 200 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

3. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

4. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

5. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

6. – 10. Místo – kalendář zdarma, odměna pro pejska

11.- 30. Místo – odměna pro pejska

Soutěž probíhá až do 1. prosince, stále je spousta času zaútočit na vedoucí pozice! Držme palce 🙂 Do soutěže se přihlašte zde nebo navštivte naše Facebookové stránky.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

JAH6b3d96_42CzechteamFMBB2017CanicrossaBikejor

Češi patří mezi světovou špičku ve sportu se psem. Domů putoval i mistrovský titul

Sporty se psy u nás mají silné kořeny a ve světové špičce se rozhodně neztratíme. Do německého Halle se na konci dubna vydala dvanáctičlenná výprava. Z mistrovství světa belgických ovčáků dovezli zlato a stříbro v canicrossu a bronz v kategorii bikejoringu.

tornjak2

Tornjak, věrný hlídač domova v celé své obří kráse

Prastaré plemeno psa tornjak můžete charakterizovat jako dobrosrdečného rodinného přítele. Jenže jeho geny hlídače se nezapřou. Do domu, kde hlídá, proto raději jen tak nevstupujte, tornjak je velmi fixovaný na svou rodinu a věrně ji chrání.

1469606649_sport_kolie

Výživa psího sportovce

Sportovně a pracovně vytížení psí pomocníci mají jiné energetické nároky než mazlíčkové držení doma na gauči. Zvýšená potřeba energie u psů s vysokou fyzickou zátěží nemůže být řešena pouhým zvýšením denní krmné dávky. Vyšší příjem energie je totiž dosahován změnou složení v krmné dávce, typu krmiva s vyšší stravitelností, lepším energetickým zhodnocením podstatných živin a jejich správným poměrem.