Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?

Koho hledáme?

Nehledáme pouze pejsky, přidávat můžete fotky všech vašich zvířecích miláčků. Vítězné fotky umístíme do našeho kalendáře, který pro vás na rok 2017 připravujeme. Váš miláček tak bude opravdovou hvězdou!

Sdílejte mezi přátele a získejte co nejvíce hlasů

Odměníme prvních třicet z vás! Na co se můžete těšit?

1. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci/ titulka, poukázka na nákup na eshopu 500 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

2. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci, poukázka na nákup na eshopu 200 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

3. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

4. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

5. Místo – Umístění v kalendáři ve vybraném týdnu/ měsíci, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

6. – 10. Místo – kalendář zdarma, odměna pro pejska

11.- 30. Místo – odměna pro pejska

Soutěž probíhá až do 1. prosince, stále je spousta času zaútočit na vedoucí pozice! Držme palce 🙂 Do soutěže se přihlašte zde nebo navštivte naše Facebookové stránky.

Vanda Nováková

Pomáhejme s módou!

Že nejste zrovna příznivci módních doplňků? Nemusíte, stačí, pokud je fešák váš psí či kočičí parťák.
Psí hvězda dlouhodobě výtěžkem ze svého obchodu pomáhá mnoha útulkům. Stejný koncept má i značka FunkyDog, která z každého prodaného výrobku posílá část zvířatům v nouzi. Představujeme vám jejich sortiment, který můžete najít na našem e-shopu.

Výchova a socializace – start života vašeho štěněte

A je tu prosinec, čas vánoční, čas nového zrození, naděje a lásky. Je to i čas rozhodování o tom, čím obdarovat své blízké. Pokud je chcete obdarovat malým štěňátkem, měli byste vědět, jaký život vy nebo vaši blízcí nabídnete psovi. Je to totiž stejně důležité jako to, jak pes obohatí váš život. Přeberete totiž roli „rodičů“ psa a je vaší odpovědností, aby váš pes měl dobrý život.

Jezevčice Debbie

Dostali jsme informaci, že jedna jezevčí slečna potřebuje pomoc se zákrokem. Neváhali jsme a pomohli uhradit veterinární výlohy.