štefánek

Hmotné dary Jezevčíkům v nouzi a Štefánkovi

Jezevčíkům v nouzi pomáháme prakticky od začátku našeho projektu. Víme, že jednorázová pomoc je dobrá, ale často neřeší akutní situaci. Rozhodli jsme se proto podpořit Jezevčíky věcmi, které akutně potřebují.

Seznam přání malých pejsků s velkým srdcem

Vyslyšeli jsme potřeby pejsků v péči paní Smolkové a nakoupili jim věci dle jejich přání v celkové hodnotě 5 331 Kč. Více o Jezevčících v nouzi se dočtete zde.

Co jsme pejskům pořídili?

• 1× granule ACANA Senior 11,4 kg v hodnotě 1.287,- Kč
  • 36× Baby ubrousky Soft and Cream v hodnotě 1.350,- Kč
  • 12× plenky Sleep and play v hodnotě 2.694,- Kč

Granulky a vlhčené ubrousky jsou určené pro všechny pejsky v péči JVN.

Plenky Pampers jsou určené speciálně pro postiženého Štefánka, který potřebuje tuto specifickou značku. Je na nich denně závislý a jiné mu vadí a způsobují odřeniny. Tento šťastný a milující pejsek si zaslouží to nejlepší, proto jsme neváhali a zásobu pleneček mu pořídili.

Děkujeme, že pomáháte s námi. Díky Vám jsme mohli tuto pomoc uskutečnit!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

The dogs in a row are being trained to rescue.

Psi v záchranářské kynologii

Psí hrdinové, kteří každý den zachraňují životy a pomáhají lidem v situacích, kdy technika nestačí. Podívejme se na tento sport, který je pro záchranáře nejen prací, ale především posláním.

1469606649_sport_kolie

Výživa psího sportovce

Sportovně a pracovně vytížení psí pomocníci mají jiné energetické nároky než mazlíčkové držení doma na gauči. Zvýšená potřeba energie u psů s vysokou fyzickou zátěží nemůže být řešena pouhým zvýšením denní krmné dávky. Vyšší příjem energie je totiž dosahován změnou složení v krmné dávce, typu krmiva s vyšší stravitelností, lepším energetickým zhodnocením podstatných živin a jejich správným poměrem.

Pomoc pejskům z množírny v Kojetíně

Množírny jsou třetím nejvýnosnějším byznysem nejen u nás, ale na celém světě. Nejhůře jsou na tom ale samotná zvířata, která jsou pro takové majitele pouze strojem na rození mláďat. Před čtyřicet takových pejsků se povedlo organizaci Russell Rescue zachránit.