štefánek

Hmotné dary Jezevčíkům v nouzi a Štefánkovi

Jezevčíkům v nouzi pomáháme prakticky od začátku našeho projektu. Víme, že jednorázová pomoc je dobrá, ale často neřeší akutní situaci. Rozhodli jsme se proto podpořit Jezevčíky věcmi, které akutně potřebují.

Seznam přání malých pejsků s velkým srdcem

Vyslyšeli jsme potřeby pejsků v péči paní Smolkové a nakoupili jim věci dle jejich přání v celkové hodnotě 5 331 Kč. Více o Jezevčících v nouzi se dočtete zde.

Co jsme pejskům pořídili?

• 1× granule ACANA Senior 11,4 kg v hodnotě 1.287,- Kč
  • 36× Baby ubrousky Soft and Cream v hodnotě 1.350,- Kč
  • 12× plenky Sleep and play v hodnotě 2.694,- Kč

Granulky a vlhčené ubrousky jsou určené pro všechny pejsky v péči JVN.

Plenky Pampers jsou určené speciálně pro postiženého Štefánka, který potřebuje tuto specifickou značku. Je na nich denně závislý a jiné mu vadí a způsobují odřeniny. Tento šťastný a milující pejsek si zaslouží to nejlepší, proto jsme neváhali a zásobu pleneček mu pořídili.

Děkujeme, že pomáháte s námi. Díky Vám jsme mohli tuto pomoc uskutečnit!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

BARF-diet-for-dogs-4

BARF a jak na něj

Jak krmit svého psa je poměrně zásadní otázka všech budoucích i současných majitelů. Nejjednodušší je nasypat každé ráno a večer psovi granule, které jsou vyvážené, plné živin a důležitých látek, ale také plné náhražek a umělých složek, které maso nikdy ani neviděli. Co když chcete jít jiným směrem? Zkuste BARF!

Pejsek na Vánoce? Jedině z útulku!

Je zvíře vhodným dárkem pod stromeček? O tom si můžeme povídat celé hodiny, a taky si o tom povídat budeme, ale jinde. Ale co když jste už všechno odpovědně zvážili, promysleli, prodiskutovali s rodinou? Co když opravdu víte, že na zvíře budete mít čas i po svátcích? Proč by si opravdu zodpovědný budoucí majitel nemohl dopřát společníka zrovna na Vánoce?

Purebred Golden Retriever dog outdoors on a sunny summer day.

Starostlivost o psího dôchodca I.

Doprajte psíkovi krásne starobe. Poradíme vám, ako sa starať o svojho psieho dôchodca a predĺžiť mu tak čo najviac aktívny život.