Hmotné dary Jezevčíkům v nouzi a Štefánkovi

Jezevčíkům v nouzi pomáháme prakticky od začátku našeho projektu. Víme, že jednorázová pomoc je dobrá, ale často neřeší akutní situaci. Rozhodli jsme se proto podpořit Jezevčíky věcmi, které akutně potřebují.

Seznam přání malých pejsků s velkým srdcem

Vyslyšeli jsme potřeby pejsků v péči paní Smolkové a nakoupili jim věci dle jejich přání v celkové hodnotě 5 331 Kč. Více o Jezevčících v nouzi se dočtete zde.

Co jsme pejskům pořídili?

• 1× granule ACANA Senior 11,4 kg v hodnotě 1.287,- Kč
  • 36× Baby ubrousky Soft and Cream v hodnotě 1.350,- Kč
  • 12× plenky Sleep and play v hodnotě 2.694,- Kč

Granulky a vlhčené ubrousky jsou určené pro všechny pejsky v péči JVN.

Plenky Pampers jsou určené speciálně pro postiženého Štefánka, který potřebuje tuto specifickou značku. Je na nich denně závislý a jiné mu vadí a způsobují odřeniny. Tento šťastný a milující pejsek si zaslouží to nejlepší, proto jsme neváhali a zásobu pleneček mu pořídili.

Děkujeme, že pomáháte s námi. Díky Vám jsme mohli tuto pomoc uskutečnit!

Vanda Nováková

Máte doma všežravce? Krmení masem je nový trend

V poslední době je moderní se zajímat o to, co jíme, jestli je to zdravé a jestli je to výživné. Není proto divu, že si více všímáme i toho, co žerou naši miláčci. Pryč je doba krmení zbytky od stolu nebo levnými supermarketovými granulemi. Zajímá nás podíl masa v granulích, jestli obsahují obilí či jinou vlákninu, anebo i jaké doplňky můžeme přidávat pro lepší imunitu a zdraví. A tak přišel barf, neboli krmení přirozenou stravou. Více o něm se dozvíte v našem článku.

Odběr krve u psů a koček

Malé množství krve může mnohé prozradit o zdravotním stavu Vašeho čtyřnohého miláčka. Jak a proč se odběr krve vlastně dělá, se dozvíte právě v tomto článku.

Deset kroků k procházce bez tahání

Možná si právě říkáte, že snad není vůbec možné psa odnaučit tahat na vodítku, že jste už zkoušeli snad všechno!? Ono to ale opravdu jde.