štefánek

Hmotné dary Jezevčíkům v nouzi a Štefánkovi

Jezevčíkům v nouzi pomáháme prakticky od začátku našeho projektu. Víme, že jednorázová pomoc je dobrá, ale často neřeší akutní situaci. Rozhodli jsme se proto podpořit Jezevčíky věcmi, které akutně potřebují.

Seznam přání malých pejsků s velkým srdcem

Vyslyšeli jsme potřeby pejsků v péči paní Smolkové a nakoupili jim věci dle jejich přání v celkové hodnotě 5 331 Kč. Více o Jezevčících v nouzi se dočtete zde.

Co jsme pejskům pořídili?

• 1× granule ACANA Senior 11,4 kg v hodnotě 1.287,- Kč
  • 36× Baby ubrousky Soft and Cream v hodnotě 1.350,- Kč
  • 12× plenky Sleep and play v hodnotě 2.694,- Kč

Granulky a vlhčené ubrousky jsou určené pro všechny pejsky v péči JVN.

Plenky Pampers jsou určené speciálně pro postiženého Štefánka, který potřebuje tuto specifickou značku. Je na nich denně závislý a jiné mu vadí a způsobují odřeniny. Tento šťastný a milující pejsek si zaslouží to nejlepší, proto jsme neváhali a zásobu pleneček mu pořídili.

Děkujeme, že pomáháte s námi. Díky Vám jsme mohli tuto pomoc uskutečnit!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

spolu-s-podzimem-cihaji-za-dvermi-i-sametky

SPOLU S PODZIMEM ČÍHAJÍ ZA DVEŘMI I SAMETKY

Mnohým z vás, kteří vlastníte kočku nebo psa, je pojem trombikulóza již známý. O co že se jedná? Trombikulóza, nebo také srpnová vyrážka (termín používaný spíše v humánní medicíně), je parazitární onemocnění vyskytující se na konci léta a začátku podzimu, tedy nejčastěji v srpnu a v první polovině září. Pokud vás zajímá, čím je toto onemocnění způsobeno a jak jej řešit, čtěte dále.

1467246054_dve_dogy

Máte doma psa plného strachu. Co mu pomůže?

Možnost volby je jedna z věcí, která ho určitě naprosto podpoří v jeho důvěře v sebe. Psům příliš kontrolujeme život, mluvíme jim do všeho, kdy půjdou na procházku, co budou jíst, kde budou spát, jestli se setkají s psími kamarády, kdy se půjdou vyprázdnit… Je toho dost.

sad-dog-on-hardwood-floor

Slavte tiše! Zkuste to letos jinak…

Oslavy konce roku jsou pro Vaše domácí mazlíčky stresujícím obdobím. Psi mají mnohem citlivější uši než lidé a slyší proto i zvuky, o kterých lidé nemají ani tušení. Intenzivní hluk u nich může vyvolat silnou bolest a stres. V krajním případě může zvíře upadnout I do šoku. Výjimkou není ani epileptický záchvat. A právě Silvestrovská noc je plná takových zvuků. Podívejte se s námi, jak můžete Vašim miláčkům pomoci toto období lépe zvládnout.