štefánek

Hmotné dary Jezevčíkům v nouzi a Štefánkovi

Jezevčíkům v nouzi pomáháme prakticky od začátku našeho projektu. Víme, že jednorázová pomoc je dobrá, ale často neřeší akutní situaci. Rozhodli jsme se proto podpořit Jezevčíky věcmi, které akutně potřebují.

Seznam přání malých pejsků s velkým srdcem

Vyslyšeli jsme potřeby pejsků v péči paní Smolkové a nakoupili jim věci dle jejich přání v celkové hodnotě 5 331 Kč. Více o Jezevčících v nouzi se dočtete zde.

Co jsme pejskům pořídili?

• 1× granule ACANA Senior 11,4 kg v hodnotě 1.287,- Kč
  • 36× Baby ubrousky Soft and Cream v hodnotě 1.350,- Kč
  • 12× plenky Sleep and play v hodnotě 2.694,- Kč

Granulky a vlhčené ubrousky jsou určené pro všechny pejsky v péči JVN.

Plenky Pampers jsou určené speciálně pro postiženého Štefánka, který potřebuje tuto specifickou značku. Je na nich denně závislý a jiné mu vadí a způsobují odřeniny. Tento šťastný a milující pejsek si zaslouží to nejlepší, proto jsme neváhali a zásobu pleneček mu pořídili.

Děkujeme, že pomáháte s námi. Díky Vám jsme mohli tuto pomoc uskutečnit!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

Čokoláda, sladký jed

Dnes už je stále větší povědomí mezi lidmi, že čokoláda pejskovi do žaludku nepatří. A je to dobře, neboť zvláště hořká čokoláda je velmi toxická a může vážně poškodit zdraví vašeho zvířete.

Yorkšírský teriér

Malý pejsek s velkým srdcem bojovníka. Tak by se dal popsat Yorkšírský teriér. Teriér svojí tvrdohlavou povahou a miláček rodiny svým malým vzrůstem. Ideální společník do bytu, ale také společenský psík milující pozornost.

Výchova a socializace – start života vašeho štěněte

A je tu prosinec, čas vánoční, čas nového zrození, naděje a lásky. Je to i čas rozhodování o tom, čím obdarovat své blízké. Pokud je chcete obdarovat malým štěňátkem, měli byste vědět, jaký život vy nebo vaši blízcí nabídnete psovi. Je to totiž stejně důležité jako to, jak pes obohatí váš život. Přeberete totiž roli „rodičů“ psa a je vaší odpovědností, aby váš pes měl dobrý život.