Hmotné dary JVN

Víme, že je stále něco potřeba. Připravili jsme tedy dva plné boxy užitečných věcí pro Jezevčíky v nouzi.

daryJVN1Psí hvězda věnovala pejskům ve sdružení Jezevčíci v nouzi hmotné dary v hodnotě 4 tisíc korun.

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Zvířata nám bolest nedokážou říct, jak ji ale poznat?

Bolest nás trápí často, někoho víc, někoho míň. Vezmeme si prášek, jdeme si lehnout, nebo jdeme k doktorovi. Ale co když něco bolí našeho zvířecího miláčka? Snaží se nám to říct, ale my to nevidíme a nutíme ho běhat za míčkem, nebo soutěžit? Jak poznat, že vašeho psa nebo kočku něco bolí? Pár tipů vám řekneme v našem článku.

Pasení – potřeba i zábava

„Když spojíte člověka, které má chuť něčeho dosáhnout a psa, který vám k tomu může pomoci, vznikne něco neobvyklého. Pasení je vášeň, sport a neskutečná zábava pro psa i majitele. Musíte ovšem myslet jako jeden!” říká majitelka psa, která objevuje kouzla pasení se svou milovanou border kolií.

Vakcinace psů

Naše čtyřnohé miláčky je potřeba pravidelně očkovat. Poradíme vám jak, kdy a proti čemu správně očkovat.