Hmotné dary JVN

Víme, že je stále něco potřeba. Připravili jsme tedy dva plné boxy užitečných věcí pro Jezevčíky v nouzi.

daryJVN1Psí hvězda věnovala pejskům ve sdružení Jezevčíci v nouzi hmotné dary v hodnotě 4 tisíc korun.

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Pomoc pejskům z množírny v Kojetíně

Množírny jsou třetím nejvýnosnějším byznysem nejen u nás, ale na celém světě. Nejhůře jsou na tom ale samotná zvířata, která jsou pro takové majitele pouze strojem na rození mláďat. Před čtyřicet takových pejsků se povedlo organizaci Russell Rescue zachránit.

Zima a sport se psy

Zimní období je pro nás často symbolem únavy, spánku, krátkých dnů a nevlídných teplot. Změňte to! Využijte zimu jako úžasné období pro nevšední sporty se svými čtyřnohými kamarády. Ať už se sněhem nebo bez něj, užijte si zimu naplno a provozujte se psem sport jako v teplých měsících. Poradíme vám, jak běžné zimní sporty spojit se svým psem a užít si toto období společně.

Jak strávit Silvestr se psem?

Každý to známe. Každoroční nervozita u psů začíná už na Štědrý den, kdy lidé začínají odpalovat první petardy a rachejtle. S dalšími dny stoupá a na Silvestra se velké množství psů promění v klepající se uzlíky strachu. Přinášíme vám proto článek, který by vám mohl poradit, jak se o psa v dobách ohňostrojů postarat, a co byste určitě neměli zanedbat.