herolfest_plakat_fb

Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.

Na co se můžete těšit?

bar_6393Hlavní myšlenkou Herolfestu je oslava spolupráce člověka se psem. Všechny dvounohé i čtyřnohé čeká víkend plný zábavy a akce. Na tom nesmíte chybět!

V sobotním programu se můžete těšit na tréninky dockdivingu – měřený skok psů do vody, soutěže dogfrisbee, discoveringu a záchranařiny. V nedělním programu potom na závody v dockdivingu a treibballu ,,pasení balónu”. Po celý víkend nás také čeká bohatý doprovodný program plný soutěží pro návštěvníky, přednášek a stánků.

Akce je pořádána Školou pracovní a zábavné kynologie a vstupné je zdarma. Více o programu na www.herolfest.cz.

Přijďte podpořit Psí hvězdu, která se představí v doprovodném programu. Máme pro vás a vaše pejsky připravený malý závod, kde si vyzkoušíte spolupráci s vaším pejskem. Těšit se můžete na lahodnou odměnu.  Rádi se s vámi opět setkáme a povíme vám vše o tom co se u nás děje a kde pomáháme. Rádi vám také představíme náš našlapaný e-shop.

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězda.

Tým redaktorů

Tým redaktorů Psí hvězdy pro vás píše články ze všech možných oblastí. Každého baví a zajímá něco jiného, spojili tedy své síly a dohromady připravují články, reportáže a zajímavosti.

daryJVN4

Dary do tomboly

Psí hvězda věnovala dary do tomboly na Velké setkání špagetek v Praze 18. června 2016 – masové dorty a další potřebné věci pro pejsky.

16105490_689168131264096_7901695831261908373_n

Češi vyráží na MS do Kanady!

Letos se našim sportovcům a jejich psům povedlo kvalifikovat se na mistrovství světa v skijöringu a mushingu. Závodní tým třech lidí a sedmi psů se vydal do Kanady, konkrétně do chráněné oblasti Haliburton Forest tři hodiny na sever od Toronta. Běžkovat a sáňkovat se bude na sto tisíci akrech nádherné kanadské přírody. Generálním partnerem je společnost Fitmin.

golden-labrador-playing-with-ball

Labradorský retrívr

Lovecký pes a milovaný člen celé řady domácností. Plemeno povahou kamarádské, bystré a oddané rodině, které zvládnou i méně zkušení chovatelé. Zároveň vynikající sportovec, kterého od vody prakticky nejde odtrhnout.