herolfest_plakat_fb

Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.

Na co se můžete těšit?

bar_6393Hlavní myšlenkou Herolfestu je oslava spolupráce člověka se psem. Všechny dvounohé i čtyřnohé čeká víkend plný zábavy a akce. Na tom nesmíte chybět!

V sobotním programu se můžete těšit na tréninky dockdivingu – měřený skok psů do vody, soutěže dogfrisbee, discoveringu a záchranařiny. V nedělním programu potom na závody v dockdivingu a treibballu ,,pasení balónu”. Po celý víkend nás také čeká bohatý doprovodný program plný soutěží pro návštěvníky, přednášek a stánků.

Akce je pořádána Školou pracovní a zábavné kynologie a vstupné je zdarma. Více o programu na www.herolfest.cz.

Přijďte podpořit Psí hvězdu, která se představí v doprovodném programu. Máme pro vás a vaše pejsky připravený malý závod, kde si vyzkoušíte spolupráci s vaším pejskem. Těšit se můžete na lahodnou odměnu.  Rádi se s vámi opět setkáme a povíme vám vše o tom co se u nás děje a kde pomáháme. Rádi vám také představíme náš našlapaný e-shop.

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězda.

img_6438

Hornický skanzen Mayrau přivítal Psí hvězdy na červeném koberci

Vinařice u Kladna v sobotu 8.října obsadili pejskové. Konala se zde 1. umisťovací výstava pejsků bez domovů s názvem Psí hvězdy 2016.
Na červeném koberci se předvedli zástupci celkem ze sedmi organizací a čtyři pejsci našli přímo na akci svůj domov.

16442820_10207938980287621_100244173_o

Vyzkoušej, ochutnej! Aneb test tří značek granulí

Víme, co prodáváme a chceme, aby granule kromě všech důležitých složek měly také výbornou chuť. Rozhodli jsme se tedy otestovat tři nejznámější značky granulí a podělit se s vámi o výsledky. Jak chutnaly naší fence? Je to totiž psí slečna, která moc dobře ví, co je nejlepší. Jdeme na to!

Black labrador retreiver greyhound mix dog sitting outside  watching waiting alert looking happy excited while panting smiling and staring at camera

Starostlivost o psí důchodce II.

Navážeme na článek z minulého týdne a povíme si pár základních věcí o výživě psího důchodce.Kvalitná a adekvátna výživa môže významne pomôcť v prevencii najčastejších príčin smrti – nádorov, ochorení srdca a ochorení obličiek, ale tiež zlepšiť kvalitu života ovplyvnením napríklad degeneratívnych ochorení kĺbov.