Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.

Na co se můžete těšit?

bar_6393Hlavní myšlenkou Herolfestu je oslava spolupráce člověka se psem. Všechny dvounohé i čtyřnohé čeká víkend plný zábavy a akce. Na tom nesmíte chybět!

V sobotním programu se můžete těšit na tréninky dockdivingu – měřený skok psů do vody, soutěže dogfrisbee, discoveringu a záchranařiny. V nedělním programu potom na závody v dockdivingu a treibballu ,,pasení balónu”. Po celý víkend nás také čeká bohatý doprovodný program plný soutěží pro návštěvníky, přednášek a stánků.

Akce je pořádána Školou pracovní a zábavné kynologie a vstupné je zdarma. Více o programu na www.herolfest.cz.

Přijďte podpořit Psí hvězdu, která se představí v doprovodném programu. Máme pro vás a vaše pejsky připravený malý závod, kde si vyzkoušíte spolupráci s vaším pejskem. Těšit se můžete na lahodnou odměnu.  Rádi se s vámi opět setkáme a povíme vám vše o tom co se u nás děje a kde pomáháme. Rádi vám také představíme náš našlapaný e-shop.

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězda.

Vanda Nováková

Starostlivost o psí důchodce II.

Navážeme na článek z minulého týdne a povíme si pár základních věcí o výživě psího důchodce.Kvalitná a adekvátna výživa môže významne pomôcť v prevencii najčastejších príčin smrti – nádorov, ochorení srdca a ochorení obličiek, ale tiež zlepšiť kvalitu života ovplyvnením napríklad degeneratívnych ochorení kĺbov.

Psí hvězda.cz na FOR PETS 2016

Výstava FOR PETS je ojedinělou výstavou chovatelských potřeb u nás. Již 6. ročník proběhl ve dnech 7. – 10.4. v PVA EXPO Praha. Tým Psí hvězdy.cz na něm nemohl chybět.

Elektronický obojek pro psa s handicapem

V poslednom čase sa stále častejšie stretávame s najrôznejšími diskusiami ohľadne  využitia elektronických obojkov pre výcvik psov. Nič ale nieje čierne nebo biele!