Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.

Na co se můžete těšit?

bar_6393Hlavní myšlenkou Herolfestu je oslava spolupráce člověka se psem. Všechny dvounohé i čtyřnohé čeká víkend plný zábavy a akce. Na tom nesmíte chybět!

V sobotním programu se můžete těšit na tréninky dockdivingu – měřený skok psů do vody, soutěže dogfrisbee, discoveringu a záchranařiny. V nedělním programu potom na závody v dockdivingu a treibballu ,,pasení balónu”. Po celý víkend nás také čeká bohatý doprovodný program plný soutěží pro návštěvníky, přednášek a stánků.

Akce je pořádána Školou pracovní a zábavné kynologie a vstupné je zdarma. Více o programu na www.herolfest.cz.

Přijďte podpořit Psí hvězdu, která se představí v doprovodném programu. Máme pro vás a vaše pejsky připravený malý závod, kde si vyzkoušíte spolupráci s vaším pejskem. Těšit se můžete na lahodnou odměnu.  Rádi se s vámi opět setkáme a povíme vám vše o tom co se u nás děje a kde pomáháme. Rádi vám také představíme náš našlapaný e-shop.

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězda.

Vanda Nováková

Život s epilepsií

Záchvaty, nekontrolovatelný třes, pěna u tlamy i nevědomí. Začátek problému, který veterinář označí jedním nemilosrdným slovem – epilepsie. Nepodceňujte ani drobné příznaky.

Jarní dávka pomoci pro Psí cestu František

Náš projekt Pomoc pro pejsky z útulku pokračuje a my díky vám můžeme každý měsíc posílat několik balíků pomoci do různých organizací. V březnu jsme odeslali balíček do Psí cesty František a trefili jsme se opravdu do černého…

INTERCANIS – CACIB FCI 2016

O víkendu 18. – 19. června proběhl 50. ročník Mezinárodní výstavy psů. Do Brna se sjelo bezmála tři tisíce psích krasavců všech plemen, včetně těch neuznaných kynologickou federací.