herolfest_plakat_fb

Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.

Na co se můžete těšit?

bar_6393Hlavní myšlenkou Herolfestu je oslava spolupráce člověka se psem. Všechny dvounohé i čtyřnohé čeká víkend plný zábavy a akce. Na tom nesmíte chybět!

V sobotním programu se můžete těšit na tréninky dockdivingu – měřený skok psů do vody, soutěže dogfrisbee, discoveringu a záchranařiny. V nedělním programu potom na závody v dockdivingu a treibballu ,,pasení balónu”. Po celý víkend nás také čeká bohatý doprovodný program plný soutěží pro návštěvníky, přednášek a stánků.

Akce je pořádána Školou pracovní a zábavné kynologie a vstupné je zdarma. Více o programu na www.herolfest.cz.

Přijďte podpořit Psí hvězdu, která se představí v doprovodném programu. Máme pro vás a vaše pejsky připravený malý závod, kde si vyzkoušíte spolupráci s vaším pejskem. Těšit se můžete na lahodnou odměnu.  Rádi se s vámi opět setkáme a povíme vám vše o tom co se u nás děje a kde pomáháme. Rádi vám také představíme náš našlapaný e-shop.

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězda.

Tým redaktorů

Tým redaktorů Psí hvězdy pro vás píše články ze všech možných oblastí. Každého baví a zajímá něco jiného, spojili tedy své síly a dohromady připravují články, reportáže a zajímavosti.

lisacek2

Malý velký bojovník, Lišáček

Na kost vyhublý, bez energie, bez naděje na další den a bez kapky pomoci. Takový byl do včerejšího dne osud malého Lišáčka, kterého na poslední chvíli zachránila organizace ForDogs z. s. Přečtete si jeho příběh, který bohužel nemá šťastný konec. Dne 7. listopadu 2016 jeho srdíčko tlouklo naposledy…

bar_8409

Kvídovo novoroční předsevzetí

Jeden rok nám končí a další začíná. Můj páníček o tom pořád a pořád mluví. Já bych to jinak ani neřešil, ale tolik jsem slyšel o novoročních předsevzetích, až jsem si předsevzal, že si letos taky nějaké předsevzetí vytvořím.

A happy German Shepherd Mix breed dog is hanging is tounge out of his mouth with his ears blowing in the wind as he sticks his head out a moving and drving car window.

Bezpečné cestování se psem v autě

Jezdíte se svým psem často autem? Berte ohled nejen na své, ale také na jeho bezpečí. Poradíme vám, jak se vyhnout pokutě a dovést psa i sebe vždy v pořádku do cíle.