I v březnu pomáháte s námi!

Granule a konzervy zakoupené pěti útulkům od našich skvělých zakázníků jsme odeslali začátkem března. Radost jsme společně udělali zvířatkům z útulků Beruška, Tlapky na cestě, Dej pac!, Kočičí oáza Holubice a Dobré ruce. Děkujeme!

První balíček jsme odeslali do útulku Dobré ruce

Paní Dominika N. nakoupila konzervy v hodnotě přes 100 korun.

Další pomoc zakoupila v celkové hodnotě 1580 korun paní Jitka P. a rozdělila ji hned čtyřem útulkům.

První z nich patřil depozitu Beruška

Granule Brit, konzervy a Kvídova poukázka v celkové hodnotě téměř 500 korun.

Druhý balíček putoval do útulku Dej Pac!

Granule Calibra, konzervy a Kvídovy poukázky v celkové hodnotě téměř 400 korun.

Třetí balíček letěl do útulku Tlapky na cestě

Granule, konzervy, paštiky a Kvídova poukázka v celkové hodnotě přes 500 korun.

Poslední čtvrtý balíček od této zákaznice jsme odepsali do Kočičí oázy Holubice.

Balíček v celkové hodnotě 150 korun obsahoval Kvídovy poukázky na nákup krmení a chovatelských potřeb.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Chystáme se na Intercanis 2016

Ve dnech 18.-19. června 2016 se uskuteční v Brně mezinárodní výstava psů Intercanis 2016. Psí hvězda nebude chybět!

Artróza aneb když pohyb bolí

Zamyslete se nad tím, proč váš pejsek nechce vstát z pelíšku a řešte problém včas. Za neochotou se může skrývat velká bolest, která se časem stále zhoršuje. Osteoartróza se nedá vyléčit a s věkem se stále zhoršuje. Nabaluje se na problémy z mládí a stará zranění. Nečekejte a řešte bolest vašeho pejska!

Pomoc pejskům z kamenické množírny

Reagovali jsme na prosby našich partnerských útulků, které nutně potřebovaly krmení a hygienické potřeby pro pejsky zachráněné z množírny v Kamenici nad Lipou. V množírně bylo v otřesných podmínkách nalezeno přes 200 zanedbaných psů moderních a malých plemen.