I v březnu pomáháte s námi!

Granule a konzervy zakoupené pěti útulkům od našich skvělých zakázníků jsme odeslali začátkem března. Radost jsme společně udělali zvířatkům z útulků Beruška, Tlapky na cestě, Dej pac!, Kočičí oáza Holubice a Dobré ruce. Děkujeme!

První balíček jsme odeslali do útulku Dobré ruce

Paní Dominika N. nakoupila konzervy v hodnotě přes 100 korun.

Další pomoc zakoupila v celkové hodnotě 1580 korun paní Jitka P. a rozdělila ji hned čtyřem útulkům.

První z nich patřil depozitu Beruška

Granule Brit, konzervy a Kvídova poukázka v celkové hodnotě téměř 500 korun.

Druhý balíček putoval do útulku Dej Pac!

Granule Calibra, konzervy a Kvídovy poukázky v celkové hodnotě téměř 400 korun.

Třetí balíček letěl do útulku Tlapky na cestě

Granule, konzervy, paštiky a Kvídova poukázka v celkové hodnotě přes 500 korun.

Poslední čtvrtý balíček od této zákaznice jsme odepsali do Kočičí oázy Holubice.

Balíček v celkové hodnotě 150 korun obsahoval Kvídovy poukázky na nákup krmení a chovatelských potřeb.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Pejsek za vysvědčení? Jedině z útulku!

Je zvíře vhodným dárkem za vysvědčení? O tom si můžeme povídat celé hodiny, a taky si o tom povídat budeme, ale jinde. Ale co když jste už všechno odpovědně zvážili, promysleli, prodiskutovali s rodinou? Co když opravdu víte, že na zvíře budete mít čas i po prázdninách? Proč by si opravdu zodpovědný budoucí majitel nemohl dopřát společníka zrovna na letní procházky?

Rozhovor s MVDr. Jakubem Pfeiferem o veterinární onkologii

Stále častěji se s tímto tématem a bohužel i onemocněním setkáváme. Při diagnóze onkologického onemocnění u zvířete většinu majitelů napadne mnoho otázek. V našem rozhovoru se pokusíme na většinu z nich odpovědět. Navštívili jsme vedoucího lékaře pro onkologii MVDr. Jakuba Pfeifra, který působí na Veterinární klinice ANIMED v Brně a zeptali jsme se ho na toto aktuální téma, aby nám přiblížil jak probíhá léčba, zda se bát zahájit léčbu a také jestli nějak trpí zvířata při chemoterapii.

Já, Kvído…

Jsem malý, černý a nosím červený obojek. Jsem jeden z nich a stále hledám. Co? To, co moji kamarádi. To, co všichni pejsci. Svoji milující rodinu, která mě bude chránit a která se mnou bude pomáhat. Kdo jsem? Přece Kvído…