I v březnu pomáháte s námi!

Granule a konzervy zakoupené pěti útulkům od našich skvělých zakázníků jsme odeslali začátkem března. Radost jsme společně udělali zvířatkům z útulků Beruška, Tlapky na cestě, Dej pac!, Kočičí oáza Holubice a Dobré ruce. Děkujeme!

První balíček jsme odeslali do útulku Dobré ruce

Paní Dominika N. nakoupila konzervy v hodnotě přes 100 korun.

Další pomoc zakoupila v celkové hodnotě 1580 korun paní Jitka P. a rozdělila ji hned čtyřem útulkům.

První z nich patřil depozitu Beruška

Granule Brit, konzervy a Kvídova poukázka v celkové hodnotě téměř 500 korun.

Druhý balíček putoval do útulku Dej Pac!

Granule Calibra, konzervy a Kvídovy poukázky v celkové hodnotě téměř 400 korun.

Třetí balíček letěl do útulku Tlapky na cestě

Granule, konzervy, paštiky a Kvídova poukázka v celkové hodnotě přes 500 korun.

Poslední čtvrtý balíček od této zákaznice jsme odepsali do Kočičí oázy Holubice.

Balíček v celkové hodnotě 150 korun obsahoval Kvídovy poukázky na nákup krmení a chovatelských potřeb.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Den se značkou N&D

Ve čtvrtek 30.11. 2017 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne plné Itálie se značkou krmiv N&D.

Prosincová vlna pomoci!

Tentokrát posíláme balíčky od našich milých zákazníků hned do čtyřech partnerských útulků. Zvířátka v útulcích jsou vděčná za každou vaši pomoc. Děkujeme, že pomáháte s námi i v předvánočním čase!

Množírny nejsou jen stodoly plné psů

Psí množírny v posledních letech zmiňuje čím dál více médií. Ochránci zvířat vytvářejí kampaně, hygienici a veterináři řeší případy týraných psů každý den, politici vytvářejí zákony o čipování psů a běžní lidé se hádají kvůli průkazu původu. Množírny jsou zkrátka velké téma. Co to vlastně je a jak je můžete rozpoznat?