I. Voříškiáda Němčičky 2016

V sobotu 23. července 2016 se konala Voříškiáda v Němčičkách. První ročník této akce proběhl na podporu útulku Lukavice.

Jeden krasavec vedle druhého

Němčičky u Břeclavi ožily v prázdninovou sobotu štěkotem a radostí účastníků i diváků. První ročník této akce přilákal celkem 94 účastníků a bylo se na co koukat. Pejsci a jejich páníčci soutěžili v kategoriích kříženci, pokračovali pejsci bez PP a celou výstavu uzavřeli pejsci s PP. Na závěr se vyhlásil absolutní vítěz voříšků a psů bez PP.

Posuzovatelka, paní Hana Tylová, pečlivě vybírala ty nejkrásnější jedince v každé kategorii. Nejvíce jí dali zabrat voříšci, každý pejsek zde byl jedinečný a nejkrásnější. Po pečlivém zvážení vybrala první tři pejsky a všem v kruhu pečlivě vysvětlila proč vybírá zrovna toho konkrétního jedince. U pejsků bez PP a s PP měla tento výběr jednodušší díky přesně danému standardu plemene.

Krásný letní den plný zábavy

Pro návštěvníky byly připraveny lákavé doplňkové soutěže Pejsek šikula, Dítě a pes, Psí duo a Podoba pána a psa. V průběhu výstavy se návštěvníci mohli svést na koni z místního ranče.

Výtěžek z akce 4 280,- Kč a věcné dary putovali pro útulek Lukavice.

Psí hvěda.cz vyrazila na akci podpořit dobrou věc, podívat se na psí šampiony krásy a představit projekt. Setkali jsme se opět s milými lidmi, kteří chtějí pomáhat s námi. Náš eshop jede na plné obrátky a z každého nákupu putuje část na pomoc pejskům. Každým nákupem u nás pomáháte! Sami se do Lukavic v nejbližších dnech chystáme a vezeme jim krmení značky Calibra.

Více o voříškiádě zde. Děkujeme pořadatelce paní Nikole Navrátilové za pozvání a moc se těšíme na další ročník.

Vánoční balíček pro ForDogs z.s.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do prvního měsíce našeho projektu Vánoce pro pejsky z útulku. Díky Vám jsme začátkem týdne odeslali balíček do ForDogs, stanice, která ukrytý hluboko v lesích dělá pro pejsky maximum.

Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.

Každý den s obrovskými bolestmi, Theo a jeho příběh

Ani ne roční pejsek si za svůj život prošel už mnohým. Každý krok je pro něj bolestivý, ale přesto má neuvěřitelnou radost ze života. Nyní v Dreams from the Darkness v Račicích bojuje za svůj další život. Aktuálně má za sebou náročnou operaci zlomené zadní nožky a doufá, že ho čekají Vánoce v teple domova. Nyní potřebuje finanční podporu na uhrazení operace.