INTERCANIS – CACIB FCI 2016

O víkendu 18. – 19. června proběhl 50. ročník Mezinárodní výstavy psů. Do Brna se sjelo bezmála tři tisíce psích krasavců všech plemen, včetně těch neuznaných kynologickou federací.

BAR_6524V sobotu se představila lovecká, pastevecká, chrti a národní plemena, dosud neuznaná Mezinárodní kynologickou federací. V neděli pak měla svůj prostor ostatní plemena. Organizátorem této výstavy byla Českomoravská kynologická jednota Praha.

Psí hvězda nemohla na výstavišti v Brně chybět!

Na našem stánku jsme přivítali mnoho milých lidí, kteří s námi mají chuť pomáhat a náš projekt je oslovil. Zároveň jsme navázali cenné kontakty na zajímavé dodavatele a upevnili vzájemné vztahy z minulých akcí.

Veterinární poradna pro návštěvníky zdarma

V sobotu i v neděli jsme nabízeli pro návštěvníky zdarma veterinární poradnu paní doktorky Jitky Zimkové z kliniky Animed v Brně. Návštěvníci se ptali na různé dotazy a paní veterinářka na vše ochotně odpovídala.

Jsme rádi, že s námi na výstavišti byla, velmi si spolupráce s klinikou vážíme a těšíme se na další spolupráci.

Vanda Nováková

Slavte tiše! Zkuste to letos jinak…

Oslavy konce roku jsou pro Vaše domácí mazlíčky stresujícím obdobím. Psi mají mnohem citlivější uši než lidé a slyší proto i zvuky, o kterých lidé nemají ani tušení. Intenzivní hluk u nich může vyvolat silnou bolest a stres. V krajním případě může zvíře upadnout I do šoku. Výjimkou není ani epileptický záchvat. A právě Silvestrovská noc je plná takových zvuků. Podívejte se s námi, jak můžete Vašim miláčkům pomoci toto období lépe zvládnout.

Velké setkání špagetek v Praze 18.6.2016

Pořádající Jezevčíci v nouzi z.s. s předsedkyní spolku paní Petrou Smolkovou připravili pro návštěvníky bohatý zábavný program, různé soutěže a psí karneval.

Palivové dřevo pro Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 18. srpna 2016 jsme zajistili palivové dřevo pro Dreams From the Darkness. Děkujeme všem zúčastněným!