Jezevčíci v nouzi v novém

V pátek 29. července 2016 jsme pomáhali se stěhováním paní Smolkové a jejím pejskům. Nyní je čeká nový život v novém domově.

Jezevčíci v nouzi se přestěhovali do nového domova do Olomouce. Věříme, že pejskům se bude na Hané líbit. Zapište si novou adresu, čucháme, že nový domov stojí za to! Až se vše trošku usadí rozjedeme se na nimi podívat.

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Zázračná rostlina ostropestřec mariánský

Problémy s játry trápí nejen nás, lidi, ale také zvířata. Toxiny se dnes vyskytují všude a je potřeba pečovat o organismus našich miláčků stejně, jako o ten náš. Představíme vám výborného pomocníka.

Den se značkou N&D

Ve čtvrtek 30.11. 2017 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne plné Itálie se značkou krmiv N&D.

Výchova a socializace – start života vašeho štěněte

A je tu prosinec, čas vánoční, čas nového zrození, naděje a lásky. Je to i čas rozhodování o tom, čím obdarovat své blízké. Pokud je chcete obdarovat malým štěňátkem, měli byste vědět, jaký život vy nebo vaši blízcí nabídnete psovi. Je to totiž stejně důležité jako to, jak pes obohatí váš život. Přeberete totiž roli „rodičů“ psa a je vaší odpovědností, aby váš pes měl dobrý život.