Jezevčíci v nouzi v novém

V pátek 29. července 2016 jsme pomáhali se stěhováním paní Smolkové a jejím pejskům. Nyní je čeká nový život v novém domově.

Jezevčíci v nouzi se přestěhovali do nového domova do Olomouce. Věříme, že pejskům se bude na Hané líbit. Zapište si novou adresu, čucháme, že nový domov stojí za to! Až se vše trošku usadí rozjedeme se na nimi podívat.

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Předcházejte vzniku zubního kamene

Pečujte o zuby svého psa pravidelně a předcházejte zubnímu plaku. Stačí pár minut denně a váš pes bude mít zdravý a čistý chrup.

Kalendáře Psí hvězdy 2017 pomáhají!

Koncem roku 2016 jsme vyhlásili soutěž o umístění fotečky v našem prvním kalendáři Psí hvězdy 2017. Zájem byl velký a my jsme moc rádi, že díky vám všem jsme mohli zaplnit kalendář tolika krásnými fotografiemi. Nákupem kalendáře navíc pomáháte, z každého prodaného kusu věnujeme 50 Kč na pomoc pejskům v nouzi. A to vše díky vám!

Malý velký bojovník, Lišáček

Na kost vyhublý, bez energie, bez naděje na další den a bez kapky pomoci. Takový byl do včerejšího dne osud malého Lišáčka, kterého na poslední chvíli zachránila organizace ForDogs z. s. Přečtete si jeho příběh, který bohužel nemá šťastný konec. Dne 7. listopadu 2016 jeho srdíčko tlouklo naposledy…