16665237_1804824783071652_304804374305729979_o

Kalendáře Psí hvězdy 2017 pomáhají!

Koncem roku 2016 jsme vyhlásili soutěž o umístění fotečky v našem prvním kalendáři Psí hvězdy 2017. Zájem byl velký a my jsme moc rádi, že díky vám všem jsme mohli zaplnit kalendář tolika krásnými fotografiemi. Nákupem kalendáře navíc pomáháte, z každého prodaného kusu věnujeme 50 Kč na pomoc pejskům v nouzi. A to vše díky vám!

kalendar_3Finanční dar pro malá stvoření s velkým srdcem

Aktuálně jsme pomohli částkou 2 000,- Kč Jezevčíkům v nouzi v péči paní Smolkové. Tyto pejsky dlouhodobě podporujeme a jsme moc rádi, že jste u toho s námi. Částku jsme vložili 7. února 2017 na transparentní účet 2300759229/2010 zde.

Jezevčíkům pomáháme materiálně díky naší sekci Pomoc pro pejsky z útulku, ale víme, že finanční dar je potřeba vždy. Věříme, že společně pomůžeme handicapovanému Štefánkovi a dalším pejskům z tohoto zařízení.

Děkujeme za vaši podporu!

Celkem se prodalo do konce roku 2016 49 kalendářů Psí hvězdy 2017 a nákupem jste přispěli pejskům částkou 2 450 Kč. Kalendáře můžete dále u nás zakoupit za cenu 199,- Kč a pomoci také částkou 50,- Kč. Po nasbírání větší částky opět podpoříme útulek nebo azyl pro zvířátka.

Tým redaktorů

Tým redaktorů Psí hvězdy pro vás píše články ze všech možných oblastí. Každého baví a zajímá něco jiného, spojili tedy své síly a dohromady připravují články, reportáže a zajímavosti.

1465340160_prehraty-ctverec

Přehřátý pes

Protože se na internetu množí všemožné tipy a rady co se smí nebo nesmí dělat v případě přehřátí psa, ze kterých jsou majitelé spíše zmatení, rozhodli jsme se podat chovatelům praktická doporučení, která jsou účinná. Pojďme se na ně podívat.

daryJVN5

Hmotné dary JVN

Víme, že je stále něco potřeba. Připravili jsme tedy dva plné boxy užitečných věcí pro Jezevčíky v nouzi.

Yorkšírský teriér

Malý pejsek s velkým srdcem bojovníka. Tak by se dal popsat Yorkšírský teriér. Teriér svojí tvrdohlavou povahou a miláček rodiny svým malým vzrůstem. Ideální společník do bytu, ale také společenský psík milující pozornost.