16665237_1804824783071652_304804374305729979_o

Kalendáře Psí hvězdy 2017 pomáhají!

Koncem roku 2016 jsme vyhlásili soutěž o umístění fotečky v našem prvním kalendáři Psí hvězdy 2017. Zájem byl velký a my jsme moc rádi, že díky vám všem jsme mohli zaplnit kalendář tolika krásnými fotografiemi. Nákupem kalendáře navíc pomáháte, z každého prodaného kusu věnujeme 50 Kč na pomoc pejskům v nouzi. A to vše díky vám!

kalendar_3Finanční dar pro malá stvoření s velkým srdcem

Aktuálně jsme pomohli částkou 2 000,- Kč Jezevčíkům v nouzi v péči paní Smolkové. Tyto pejsky dlouhodobě podporujeme a jsme moc rádi, že jste u toho s námi. Částku jsme vložili 7. února 2017 na transparentní účet 2300759229/2010 zde.

Jezevčíkům pomáháme materiálně díky naší sekci Pomoc pro pejsky z útulku, ale víme, že finanční dar je potřeba vždy. Věříme, že společně pomůžeme handicapovanému Štefánkovi a dalším pejskům z tohoto zařízení.

Děkujeme za vaši podporu!

Celkem se prodalo do konce roku 2016 49 kalendářů Psí hvězdy 2017 a nákupem jste přispěli pejskům částkou 2 450 Kč. Kalendáře můžete dále u nás zakoupit za cenu 199,- Kč a pomoci také částkou 50,- Kč. Po nasbírání větší částky opět podpoříme útulek nebo azyl pro zvířátka.

Tým redaktorů

Tým redaktorů Psí hvězdy pro vás píše články ze všech možných oblastí. Každého baví a zajímá něco jiného, spojili tedy své síly a dohromady připravují články, reportáže a zajímavosti.

sick-dog-at-vet-jpg-838x0_q67_crop-smart

Odběr krve u psů a koček

Malé množství krve může mnohé prozradit o zdravotním stavu Vašeho čtyřnohého miláčka. Jak a proč se odběr krve vlastně dělá, se dozvíte právě v tomto článku.

Maso? A pro zvířata?

V Evropě už přece maso došlo, zeptejte se nejdříve za pár let! Jak je to s cenou masa a její vliv na krmení pro psa?

15936826_1057266177716415_4603713943005288580_o

Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.