16665237_1804824783071652_304804374305729979_o

Kalendáře Psí hvězdy 2017 pomáhají!

Koncem roku 2016 jsme vyhlásili soutěž o umístění fotečky v našem prvním kalendáři Psí hvězdy 2017. Zájem byl velký a my jsme moc rádi, že díky vám všem jsme mohli zaplnit kalendář tolika krásnými fotografiemi. Nákupem kalendáře navíc pomáháte, z každého prodaného kusu věnujeme 50 Kč na pomoc pejskům v nouzi. A to vše díky vám!

kalendar_3Finanční dar pro malá stvoření s velkým srdcem

Aktuálně jsme pomohli částkou 2 000,- Kč Jezevčíkům v nouzi v péči paní Smolkové. Tyto pejsky dlouhodobě podporujeme a jsme moc rádi, že jste u toho s námi. Částku jsme vložili 7. února 2017 na transparentní účet 2300759229/2010 zde.

Jezevčíkům pomáháme materiálně díky naší sekci Pomoc pro pejsky z útulku, ale víme, že finanční dar je potřeba vždy. Věříme, že společně pomůžeme handicapovanému Štefánkovi a dalším pejskům z tohoto zařízení.

Děkujeme za vaši podporu!

Celkem se prodalo do konce roku 2016 49 kalendářů Psí hvězdy 2017 a nákupem jste přispěli pejskům částkou 2 450 Kč. Kalendáře můžete dále u nás zakoupit za cenu 199,- Kč a pomoci také částkou 50,- Kč. Po nasbírání větší částky opět podpoříme útulek nebo azyl pro zvířátka.

Tým redaktorů

Tým redaktorů Psí hvězdy pro vás píše články ze všech možných oblastí. Každého baví a zajímá něco jiného, spojili tedy své síly a dohromady připravují články, reportáže a zajímavosti.

1465338069_pes-sedi-ctverec

Jak správně odčervovat?

Pravidelné odčervování patří spolu s vakcinací a opatřením proti vnějším parazitům mezi základní preventivní péči u našich mazlíčků.

chihuahua dog close together to owner walking with leash outside at the park, dog looking up at owner

Nový domov a nová šance – zn. dočasně!

Už jste slyšeli slovní spojení „dočasná péče“? Víte, jaká zvířata ji nejvíc potřebují a co to všechno obnáší? Náš článek vám ulehčí rozhodnutí, jestli je pro vás dočasná péče tou pravou formou pomoci a co vás může s takovým pejskem potkat.

1465550346_kliste_stene

Nežádoucí obyvatelé kožichů – II. Klíšťata

Jsou malá, jsou nenápadná, ale jsou velmi nebezpečná. Zaměřte se s námi na to, jak je správně hledat a jak se jich zbavit.