Kalendáře Psí hvězdy 2017 pomáhají!

Koncem roku 2016 jsme vyhlásili soutěž o umístění fotečky v našem prvním kalendáři Psí hvězdy 2017. Zájem byl velký a my jsme moc rádi, že díky vám všem jsme mohli zaplnit kalendář tolika krásnými fotografiemi. Nákupem kalendáře navíc pomáháte, z každého prodaného kusu věnujeme 50 Kč na pomoc pejskům v nouzi. A to vše díky vám!

kalendar_3Finanční dar pro malá stvoření s velkým srdcem

Aktuálně jsme pomohli částkou 2 000,- Kč Jezevčíkům v nouzi v péči paní Smolkové. Tyto pejsky dlouhodobě podporujeme a jsme moc rádi, že jste u toho s námi. Částku jsme vložili 7. února 2017 na transparentní účet 2300759229/2010 zde.

Jezevčíkům pomáháme materiálně díky naší sekci Pomoc pro pejsky z útulku, ale víme, že finanční dar je potřeba vždy. Věříme, že společně pomůžeme handicapovanému Štefánkovi a dalším pejskům z tohoto zařízení.

Děkujeme za vaši podporu!

Celkem se prodalo do konce roku 2016 49 kalendářů Psí hvězdy 2017 a nákupem jste přispěli pejskům částkou 2 450 Kč. Kalendáře můžete dále u nás zakoupit za cenu 199,- Kč a pomoci také částkou 50,- Kč. Po nasbírání větší částky opět podpoříme útulek nebo azyl pro zvířátka.

Vanda Nováková

Květnová pomoc pro Františka, Dejte nám šanci a Rusell Rescue

Květnové balíčky s pomocí od našich milých zákazníků putují do Psí cesta František , Dejte nám šanci a Russell Rescue .

Balíme, pomáháme – Jezevčíkům v nouzi

Děkujeme za Vaši rychlou reakci! V prvním únorovém týdnu jsme vás poprosili o pomoc pro Jezevčíky v nouzi. Jsme moc rádi, že jim dnes můžeme odeslat první balíček s vaší pomocí!

Elektronický obojek pro psa s handicapem

V poslednom čase sa stále častejšie stretávame s najrôznejšími diskusiami ohľadne  využitia elektronických obojkov pre výcvik psov. Nič ale nieje čierne nebo biele!