Kalendáře Psí hvězdy 2017 pomáhají!

Koncem roku 2016 jsme vyhlásili soutěž o umístění fotečky v našem prvním kalendáři Psí hvězdy 2017. Zájem byl velký a my jsme moc rádi, že díky vám všem jsme mohli zaplnit kalendář tolika krásnými fotografiemi. Nákupem kalendáře navíc pomáháte, z každého prodaného kusu věnujeme 50 Kč na pomoc pejskům v nouzi. A to vše díky vám!

kalendar_3Finanční dar pro malá stvoření s velkým srdcem

Aktuálně jsme pomohli částkou 2 000,- Kč Jezevčíkům v nouzi v péči paní Smolkové. Tyto pejsky dlouhodobě podporujeme a jsme moc rádi, že jste u toho s námi. Částku jsme vložili 7. února 2017 na transparentní účet 2300759229/2010 zde.

Jezevčíkům pomáháme materiálně díky naší sekci Pomoc pro pejsky z útulku, ale víme, že finanční dar je potřeba vždy. Věříme, že společně pomůžeme handicapovanému Štefánkovi a dalším pejskům z tohoto zařízení.

Děkujeme za vaši podporu!

Celkem se prodalo do konce roku 2016 49 kalendářů Psí hvězdy 2017 a nákupem jste přispěli pejskům částkou 2 450 Kč. Kalendáře můžete dále u nás zakoupit za cenu 199,- Kč a pomoci také částkou 50,- Kč. Po nasbírání větší částky opět podpoříme útulek nebo azyl pro zvířátka.

6. ročník Memoriálu Ivo Hermana v Kuřimi 2016

Dne 8. Října 2016 se konal v Kuřimi závod v poslušnosti a obraně, který se započítává do jihomoravské ligy. Závod probíhal v kategoriích ZZO, ZVV1, IPO1 a IPO3.

Kašle Vám pejsek? Pozor na psincový kašel!

Akutní infekční onemocnění dýchacích cest u psů. Jak onemocnění poznám a jak mu můžu předcházet?

Zvracení vs. regurgitace, aneb jak poznat rozdíl a co vlastně jde?

Zvrací Váš pejsek? Jedná se opravdu o zvracení? Jak rozeznáme zvracení od regurgitace a co je může způsobit?