Kvídovy poukázky pomáhají

V průběhu měsíce dubna jsme do našich partnerských útulků odeslali první várku Kvídových poukázek zakoupených našimi zákazníky. Útulky mohou tyto poukázky využít na nákup jakéhokoliv zboží v našem eshopu, dle jejich aktuálních potřeb. Děkujeme našim zákazníkům, že pomáhají s námi!

První útulek, který se radoval z poukázek bylo O.S Buldočí naděje

Zákazník sdružení zakoupil poukázky za 500 korun.

Další poukázky putovaly pro Dočasky.cz

Paní Vladimíra B. zakoupila dvě poukázky za 100 korun, paní Jana W. jednu poukázku za 100 korun další zákaznici na veletrhu ForPets 2 poukázky v hodnotě 50 a 100 korun. Celková částka pro útulek činila 450 korun.

Třetím útulkem byl Městský útulek Děčín

Paní Marie V. zakoupila útulku poukázky za 300 korun.

Pátý útulek, který se radoval z poukázek byla Kočičí oáza Holubice

Paní Alena T. nakoupila poukázku za 20 korun, paní Jitka P. za 50 korun, paní Jitka P. za 100 korun a paní Vladimíra B. dvakrát za 100 korun. Celková suma činila 370 korun.

Čtvrtý obdarovaný útulek byl hospic Dejte nám šanci

Paní Radka J. nakoupila poukázky za celkem 500 korun.

Pátý útulek, který se radoval z poukázek byla Kočičí oáza Holubice

Šestý a poslední útulek byl Čtyřlístek pro hafany

Paní Nikola H. zakoupila poukaz za 20 korun, dva zákazníci z ForPets poukázky za 20 korun, paní Kateřina P. poukázku za 50 korun, paní Jana H. a Radomír P. poukázku za 100 korun, paní Darina M. poukázky za 300 korun a paní Klára M. poukázky za 500 korun. Celková suma za poukázky činila 1110 korun.

Děkujeme všem, kteří pomáhají s námi!

Máte také zájem pomoci? Navštivte v našem eshopu sekci PRO ÚTULKY, kde najdete vše potřebné, co aktuálně pejsci a kočičky potřebují. Děkujeme.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Zimní procházky se psem

Vánoční svátky nekončí Štědrým dnem. Užívejte si klidu a pohody před koncem roku a vyrazte s chlupáči na výlet. Přinášíme vám několik tipů na výlety pro celou republiku.

Zveme Vás do Prahy na Festival zvířat!

Skvělá akce pro všechny milovníky zvířat proběhne již tento víkend 1.-2. října na výstavišti v Praze – Holešovivích a my si ji nenecháme ujít. Přidejte se i Vy! Na co se můžete těšit?  Po celý víkend bude připraven opravdu pestrý program.

Psí slečna, která letos neměla veselé Vánoce

Malá fenečka, s pracovním názvem Vánočka, se ocitla ve špatnou dobu na špatném místě. Psí holčička, kterou neznámý řidič srazil autem a nechal ji napospas osudu ležet na kraji silnice. Zraněnou, opuštěnou a pomalu se loučící se životem. Hodní lidé ji nenechali umřít na kraji silnice a začali bojovat o její život. Bohužel fenečka nehodou utrpěla vážná zranění…