Kvídovy poukázky pomáhají

V průběhu měsíce dubna jsme do našich partnerských útulků odeslali první várku Kvídových poukázek zakoupených našimi zákazníky. Útulky mohou tyto poukázky využít na nákup jakéhokoliv zboží v našem eshopu, dle jejich aktuálních potřeb. Děkujeme našim zákazníkům, že pomáhají s námi!

První útulek, který se radoval z poukázek bylo O.S Buldočí naděje

Zákazník sdružení zakoupil poukázky za 500 korun.

Další poukázky putovaly pro Dočasky.cz

Paní Vladimíra B. zakoupila dvě poukázky za 100 korun, paní Jana W. jednu poukázku za 100 korun další zákaznici na veletrhu ForPets 2 poukázky v hodnotě 50 a 100 korun. Celková částka pro útulek činila 450 korun.

Třetím útulkem byl Městský útulek Děčín

Paní Marie V. zakoupila útulku poukázky za 300 korun.

Pátý útulek, který se radoval z poukázek byla Kočičí oáza Holubice

Paní Alena T. nakoupila poukázku za 20 korun, paní Jitka P. za 50 korun, paní Jitka P. za 100 korun a paní Vladimíra B. dvakrát za 100 korun. Celková suma činila 370 korun.

Čtvrtý obdarovaný útulek byl hospic Dejte nám šanci

Paní Radka J. nakoupila poukázky za celkem 500 korun.

Pátý útulek, který se radoval z poukázek byla Kočičí oáza Holubice

Šestý a poslední útulek byl Čtyřlístek pro hafany

Paní Nikola H. zakoupila poukaz za 20 korun, dva zákazníci z ForPets poukázky za 20 korun, paní Kateřina P. poukázku za 50 korun, paní Jana H. a Radomír P. poukázku za 100 korun, paní Darina M. poukázky za 300 korun a paní Klára M. poukázky za 500 korun. Celková suma za poukázky činila 1110 korun.

Děkujeme všem, kteří pomáhají s námi!

Máte také zájem pomoci? Navštivte v našem eshopu sekci PRO ÚTULKY, kde najdete vše potřebné, co aktuálně pejsci a kočičky potřebují. Děkujeme.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Problém separace – odstraňte strach ze samoty

Pořídili jste si domů nového psího kamaráda z útulku nebo profesionálního chovu a vše je v pořádku do chvíle než odejdete z domu? Pokud je s vámi pejsek klidný, spokojený a kamarádský, ale jen co zamknete dveře od bytu, stává se z něj tornádo, vše ukazuje na separační úzkost a strach ze samoty.

Říjnová pomoc pro útulek Přerov

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy naší milé zákaznici paní Dagmar F. za zakoupení krmiv pro pejsky v přerovském útulku. S radostí jsme krmivo a konzervy zabalili a zdarma odeslali na adresu útulku. Věříme, že balíček udělá pejskům i kočičkám velkou radost.

Co obnáší vzít si psa z útulku

Tak a je tady další den. Další den bez páníčka, bez teplého pelíšku, bez pořádné procházky. Smutně koukám přes mříže kotce, i když moc toho nevidím. Víte, já už přes ten zákal špatně vidím, to tak chodí, když zestárnete. Ale nebylo tomu vždycky tak. I já jsem býval mladý, krásný a běhal jsem za míčkem, co mi páníček tak rád házel. I když jsem běhal už trochu pomaleji, ještě pořád to byla ohromná zábava.