Listopadová pomoc letí do Voříškova a OS Buldočí naděje

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy našim zákaznicím Šárce V. a Adrianě K. za zakoupení pamlsků a konzerv pro útulek Voříškov a OS Buldočí Naděje. Balíčky zabalíme a zdarma zašleme na adresy útulků.

Balíčky obsahovaly:

• konzervy Gran Carno
  • Smarty sušené plíce
  • 50 korunové dárkové poukázky Kvídovy Vánoce
  • dárečky

Celková hodnota balíčků byla přes 300 korun.

Útulek Voříškov byl založen dvěma slečnami, které spojovala láska ke psům. Fungují z vlastních zdrojů, bez podpory města či obce. Jejich vizí je postavit ekologický miniútulek. Pokud chcete útulku pomoci, pošlete jim finanční příspěvek na účet  2701084234/2010 nebo vybírejte z wish listu na našem eshopu.

Občanské sdružení Buldočí naděje vzniklo z potřeby pomoci placatým psím plemenům, zejména Francouzským buldočkům a jejich bratrancům Anglickým buldokům v nouzi. Věnují se také osvěte veřejnosti. Chcete-li Buldočí naději pomoci finančně, využijte účet  2400351538/2010 nebo zakupte krmivo či potřeby z jejich wish listu.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Starostlivost o psí důchodce II.

Navážeme na článek z minulého týdne a povíme si pár základních věcí o výživě psího důchodce.Kvalitná a adekvátna výživa môže významne pomôcť v prevencii najčastejších príčin smrti – nádorov, ochorení srdca a ochorení obličiek, ale tiež zlepšiť kvalitu života ovplyvnením napríklad degeneratívnych ochorení kĺbov.

Zveme Vás do Prahy na Festival zvířat!

Skvělá akce pro všechny milovníky zvířat proběhne již tento víkend 1.-2. října na výstavišti v Praze – Holešovivích a my si ji nenecháme ujít. Přidejte se i Vy! Na co se můžete těšit?  Po celý víkend bude připraven opravdu pestrý program.

Pomáháte s námi! Předvánoční pomoc útulkům je na cestě.

Znovu děkujeme všem našim úžasným zákazníkům za jejich pomoc. Balíčky dnes odesíláme do šesti partnerských útulků!