Listopadová pomoc letí do Voříškova a OS Buldočí naděje

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy našim zákaznicím Šárce V. a Adrianě K. za zakoupení pamlsků a konzerv pro útulek Voříškov a OS Buldočí Naděje. Balíčky zabalíme a zdarma zašleme na adresy útulků.

Balíčky obsahovaly:

• konzervy Gran Carno
  • Smarty sušené plíce
  • 50 korunové dárkové poukázky Kvídovy Vánoce
  • dárečky

Celková hodnota balíčků byla přes 300 korun.

Útulek Voříškov byl založen dvěma slečnami, které spojovala láska ke psům. Fungují z vlastních zdrojů, bez podpory města či obce. Jejich vizí je postavit ekologický miniútulek. Pokud chcete útulku pomoci, pošlete jim finanční příspěvek na účet  2701084234/2010 nebo vybírejte z wish listu na našem eshopu.

Občanské sdružení Buldočí naděje vzniklo z potřeby pomoci placatým psím plemenům, zejména Francouzským buldočkům a jejich bratrancům Anglickým buldokům v nouzi. Věnují se také osvěte veřejnosti. Chcete-li Buldočí naději pomoci finančně, využijte účet  2400351538/2010 nebo zakupte krmivo či potřeby z jejich wish listu.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Zvracení vs. regurgitace, aneb jak poznat rozdíl a co vlastně jde?

Zvrací Váš pejsek? Jedná se opravdu o zvracení? Jak rozeznáme zvracení od regurgitace a co je může způsobit?

Ukrytí mezi lesem a loukami se srdcem na správném místě, ForDogs z.s.

Parta mladých lidí, která se rozhodla spoustu věcí změnit. Dávají do všeho své srdce a zachraňují životy těm, kteří to nejvíce potřebují. Takové najdete kousek za vesničkou Svárov. Každého pejska vnímají jako velkou osobnost a bojují za jeho druhou šanci na tomto světě. Představujeme vám sdružení ForDogs.

Zima je tu, proč pořídit pejskovi obleček?

Přes den už začíná pěkně přituhovat a stejně jako my saháme po zimních bundách, naši čtyřnozí kamarádi potřebují ochranu před chladem. Nejedná se pouze o módní výstřelek, ale o ochranu těla psa před chladem a dalšími zdravotními problémy.