Listopadová pomoc letí do Voříškova a OS Buldočí naděje

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy našim zákaznicím Šárce V. a Adrianě K. za zakoupení pamlsků a konzerv pro útulek Voříškov a OS Buldočí Naděje. Balíčky zabalíme a zdarma zašleme na adresy útulků.

Balíčky obsahovaly:

• konzervy Gran Carno
  • Smarty sušené plíce
  • 50 korunové dárkové poukázky Kvídovy Vánoce
  • dárečky

Celková hodnota balíčků byla přes 300 korun.

Útulek Voříškov byl založen dvěma slečnami, které spojovala láska ke psům. Fungují z vlastních zdrojů, bez podpory města či obce. Jejich vizí je postavit ekologický miniútulek. Pokud chcete útulku pomoci, pošlete jim finanční příspěvek na účet  2701084234/2010 nebo vybírejte z wish listu na našem eshopu.

Občanské sdružení Buldočí naděje vzniklo z potřeby pomoci placatým psím plemenům, zejména Francouzským buldočkům a jejich bratrancům Anglickým buldokům v nouzi. Věnují se také osvěte veřejnosti. Chcete-li Buldočí naději pomoci finančně, využijte účet  2400351538/2010 nebo zakupte krmivo či potřeby z jejich wish listu.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Palivové dřevo pro Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 18. srpna 2016 jsme zajistili palivové dřevo pro Dreams From the Darkness. Děkujeme všem zúčastněným!

Pomoc pro Městský útulek Broumov

Pomáháte s námi a my si toho velmi vážíme. Tolik lásky, pomoci a pochopení nám vždycky utvrdí, že vše děláme správně. A že jste u toho s námi! Balíček pomoci pro Broumov je na cestě.

Kalendáře Psí hvězdy 2017 pomáhají!

Koncem roku 2016 jsme vyhlásili soutěž o umístění fotečky v našem prvním kalendáři Psí hvězdy 2017. Zájem byl velký a my jsme moc rádi, že díky vám všem jsme mohli zaplnit kalendář tolika krásnými fotografiemi. Nákupem kalendáře navíc pomáháte, z každého prodaného kusu věnujeme 50 Kč na pomoc pejskům v nouzi. A to vše díky vám!