Listopadová pomoc letí do Voříškova a OS Buldočí naděje

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy našim zákaznicím Šárce V. a Adrianě K. za zakoupení pamlsků a konzerv pro útulek Voříškov a OS Buldočí Naděje. Balíčky zabalíme a zdarma zašleme na adresy útulků.

Balíčky obsahovaly:

• konzervy Gran Carno
  • Smarty sušené plíce
  • 50 korunové dárkové poukázky Kvídovy Vánoce
  • dárečky

Celková hodnota balíčků byla přes 300 korun.

Útulek Voříškov byl založen dvěma slečnami, které spojovala láska ke psům. Fungují z vlastních zdrojů, bez podpory města či obce. Jejich vizí je postavit ekologický miniútulek. Pokud chcete útulku pomoci, pošlete jim finanční příspěvek na účet  2701084234/2010 nebo vybírejte z wish listu na našem eshopu.

Občanské sdružení Buldočí naděje vzniklo z potřeby pomoci placatým psím plemenům, zejména Francouzským buldočkům a jejich bratrancům Anglickým buldokům v nouzi. Věnují se také osvěte veřejnosti. Chcete-li Buldočí naději pomoci finančně, využijte účet  2400351538/2010 nebo zakupte krmivo či potřeby z jejich wish listu.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Flyball – kolektivní sport s přesností

Dynamika, rychlost, přesnost a týmová spolupráce. To je flyball, dynamický sport pro všechny milovníky míčků.

Péče o zuby vašeho psa

S onemocnění dutiny ústní a nepříjemný zápachem z úst našich miláčků se setkáváme bohužel velmi často. Trpí jím jím více než 80% populace psů v domácích chovech a častěji na tvorbu plaku a zubního kamene trpí psi malých a trpasličích plemen

Jak venčit pejska v zimě, máme pár tipů!

Máte doma gaučového povaleče nebo aktivního milovníka hodinových procházek? Ať tak nebo tak v mrazech doporučujeme vycházky adekvátně upravit. I přes velkou radost a ochranu můžou hodiny venku v mrazu uškodit!