Listopadová pomoc letí do Voříškova a OS Buldočí naděje

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy našim zákaznicím Šárce V. a Adrianě K. za zakoupení pamlsků a konzerv pro útulek Voříškov a OS Buldočí Naděje. Balíčky zabalíme a zdarma zašleme na adresy útulků.

Balíčky obsahovaly:

• konzervy Gran Carno
  • Smarty sušené plíce
  • 50 korunové dárkové poukázky Kvídovy Vánoce
  • dárečky

Celková hodnota balíčků byla přes 300 korun.

Útulek Voříškov byl založen dvěma slečnami, které spojovala láska ke psům. Fungují z vlastních zdrojů, bez podpory města či obce. Jejich vizí je postavit ekologický miniútulek. Pokud chcete útulku pomoci, pošlete jim finanční příspěvek na účet  2701084234/2010 nebo vybírejte z wish listu na našem eshopu.

Občanské sdružení Buldočí naděje vzniklo z potřeby pomoci placatým psím plemenům, zejména Francouzským buldočkům a jejich bratrancům Anglickým buldokům v nouzi. Věnují se také osvěte veřejnosti. Chcete-li Buldočí naději pomoci finančně, využijte účet  2400351538/2010 nebo zakupte krmivo či potřeby z jejich wish listu.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Jak nebezpečné může být bodnutí hmyzem?

Léto je za námi, ale krásný podzim láká se společným výletům do přírody a mnoho dalších příjemných aktivit. V létě nás hmyz velmi obtěžoval, na podzim tomu bohužel není jinak. Dejte si na bodnutí pozor, může vám, ale i vašemu psímu kamarádovi, způsobit nemalé problémy.

Přijďte do Psí hvězdy!

Je to tu! Otevřeli jsme pro vás Psí hvězdu! Kde? V Brně na Juliánovském náměstí! Přijďte za námi do zbrusu nové prodejny chovatelských potřeb, těšíme se na vás i vaše chlupaté kamarády.

Nalezli jste psa? Pár rad, co dělat dál

Ohňostroje po Silvestru už dávno utichly, a přesto pracovníci útulků přijímají další a další opuštěné psy. Víte, co máte dělat, pokud se k vám osamocený pes připojí na procházce? Informace, kam máte zavolat, kdo vám může pomoci a zda cizího psa vůbec chytat, vám přináší náš článek.