Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.

Mezinárodní výstava

Ve dnech 23. a 24.4. proběhl na výstavišti v Českých Budějovicích další ročník Mezinárodní výstavy psů a Psí hvězda.cz nemohla chybět.

Naším hlavním cílem bylo představit náš nový unikátní projekt Psí hvězda.cz a informovat návštěvníky výstavy o všech aktivitách, které jsou s projektem spojeny. Rádi jsme si vyposlechli názory návštěvníků a zodpověděli veškeré dotazy. Kladný ohlas a podpora ze stran návštěvníků nás velmi potěšila. Pro čtyřnohé miláčky jsme měli překvapení v podobě pamlsku a pro děti jsme vyhlásili soutěž. Na výstavišti jsme se rádi seznámili i s některými vystavovateli, se kterými nebylo naše setkání určitě poslední.
Věříme, že naše účast na výstavě Českých Budějovicích byla i pro vás inspirující a zajímavá. Budeme rádi, když nám sdělíte i vaše zážitky z výstavy.

Děkujeme, že jsme mohli být součástí Mezinárodní výstavy psů a vidět spoustu krásných zástupců jednotlivých plemen.

Vanda Nováková

Den se značkou N&D

Ve čtvrtek 30.11. 2017 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne plné Itálie se značkou krmiv N&D.

Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?

Německý špic

Velice energický, ostražitý, hravý a mimořádně učenlivý pejsek. Je nedůvěřivý k jiným lidem, a proto je ideálním hlídačem do domů a zahrad.