Golden Retriever sitting in front of a white background

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.

Mezinárodní výstava

Ve dnech 23. a 24.4. proběhl na výstavišti v Českých Budějovicích další ročník Mezinárodní výstavy psů a Psí hvězda.cz nemohla chybět.

Naším hlavním cílem bylo představit náš nový unikátní projekt Psí hvězda.cz a informovat návštěvníky výstavy o všech aktivitách, které jsou s projektem spojeny. Rádi jsme si vyposlechli názory návštěvníků a zodpověděli veškeré dotazy. Kladný ohlas a podpora ze stran návštěvníků nás velmi potěšila. Pro čtyřnohé miláčky jsme měli překvapení v podobě pamlsku a pro děti jsme vyhlásili soutěž. Na výstavišti jsme se rádi seznámili i s některými vystavovateli, se kterými nebylo naše setkání určitě poslední.
Věříme, že naše účast na výstavě Českých Budějovicích byla i pro vás inspirující a zajímavá. Budeme rádi, když nám sdělíte i vaše zážitky z výstavy.

Děkujeme, že jsme mohli být součástí Mezinárodní výstavy psů a vidět spoustu krásných zástupců jednotlivých plemen.

NOVÁ PRODEJNA (1)

Přijďte do Psí hvězdy!

Je to tu! Otevřeli jsme pro vás Psí hvězdu! Kde? V Brně na Juliánovském náměstí! Přijďte za námi do zbrusu nové prodejny chovatelských potřeb, těšíme se na vás i vaše chlupaté kamarády.

Únorové Mistrovství republiky v psích spřeženích v Jizerských horách

Letošní zima přeje zimním sportům se psy více než jiné roky. Zasněžené pláně kolem městyse Zásada v Jizerských horách o víkendu 10. a 11. února 2017 přivítaly závodníky Mistrovství České republiky psích spřežení v Zásadském sprintu. Účast byla velká, celkem se sešlo na akci přes devadesát musherů z Česka a Polska.

15936826_1057266177716415_4603713943005288580_o

Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.