Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.

Mezinárodní výstava

Ve dnech 23. a 24.4. proběhl na výstavišti v Českých Budějovicích další ročník Mezinárodní výstavy psů a Psí hvězda.cz nemohla chybět.

Naším hlavním cílem bylo představit náš nový unikátní projekt Psí hvězda.cz a informovat návštěvníky výstavy o všech aktivitách, které jsou s projektem spojeny. Rádi jsme si vyposlechli názory návštěvníků a zodpověděli veškeré dotazy. Kladný ohlas a podpora ze stran návštěvníků nás velmi potěšila. Pro čtyřnohé miláčky jsme měli překvapení v podobě pamlsku a pro děti jsme vyhlásili soutěž. Na výstavišti jsme se rádi seznámili i s některými vystavovateli, se kterými nebylo naše setkání určitě poslední.
Věříme, že naše účast na výstavě Českých Budějovicích byla i pro vás inspirující a zajímavá. Budeme rádi, když nám sdělíte i vaše zážitky z výstavy.

Děkujeme, že jsme mohli být součástí Mezinárodní výstavy psů a vidět spoustu krásných zástupců jednotlivých plemen.

Vanda Nováková

Pomáhejte i vy s Psí hvězda.cz!

Tři… Dva… Jedna… Jedeme naplno!

Flyball – kolektivní sport s přesností

Dynamika, rychlost, přesnost a týmová spolupráce. To je flyball, dynamický sport pro všechny milovníky míčků.

Deset otázek pro budoucího majitele psa

Uvažujete o koupi pejska? Přemýšlejte dopředu! Máme pro vás odpovědi na deset otázek, které vás budou zajímat.