Mikulášská pomoc je na cestě

Koncem listopadu jsme vyhlásili předvánoční sbírku a požádali vás o pomoc zvířátkům v útulcích. Letošní zima má být dlouhá a mrazivá a zvířátka ve venkovních kotcích ji špatně snáší. Díky vám jsme dnes odeslali první 4 balíčky pomoci.

Děkujeme, že pomáháte s námi, bez vás by to nešlo!

Již téměř dva týdny běží naše předvánoční sbírka Zahřejme zvířátka v útulcích a díky vám, jsme dnes mohli odeslat první vlnu pomoci do celkem čtyřech útulků. Nosíte nám deky, ručníky, pelíšky, povlečení a další potřeby, které zvířátka běhěm zimních měsíců nutně potřebují. Mnoho útulků stále nemá k dispozici vnitřní nebo vyhřívané kotce a tak jsou zvířata umístěna ve venkovních kotcích. Právě tito pejskové a kočičky potřebují naši pomoc, aby se se zimou co nejlépe vyrovnali.

Dnešní pomoc jsme odeslali do útulků:

Útulek Olomouc Loz ČR

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Městský útulek Broumov

Tlapky na cestě, kam jsme balíček doručili osobně

Momentálně je náš sklad opět zcela prázdný.

Na pomoc však čeká mnoho dalších útulků. Pokud máte doma nepotřebné věci, přineste se k nám do Psí hvězdy v Brně-Juliánově nebo je zašlete poštou. Veškerou pomoc pak zdarma doručíme za vás vybraným útulkům, které ji nejvíce potřebují. Přijímáme deky, ručníky, povlečení, pelíšky, hygienické potřeby, chovatelské potřeby, ale také slámu, seno a dřevitou vlnu, která pejsky zahřeje. Vše prosíme čisté a nepotrhané.

Sbírka trvá až do konce roku!

Veškeré potřeby můžete nosit a zasílat až do konce roku 2017. Na naší kamenné prodejně v Brně- Juliánově jsme tu pro vás každý pracovní den od 8:00 do 19:00 hod.

Pro více informací nás můžete kontaktovat na emailu eshop@psihvezda.cz nebo na telefonu +420 601 091 198.

Chcete pomoci i jinak?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc. Pomoci můžete i zakoupením dárkového poukazu Kvídovy Vánoce.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.

Brněnské psí dny 2016

Víkend plný zábavy pro pejsky a jejich páníčky. Ve dnech 16. a 17. července 2016 se v areálu u Brněnského Antroposu uskutečnil šestý ročník oblíbené akce.

Tlapky a drápky, aneb když pejsek stárne

Ve stárnoucím organismu dochází k mnoha degenerativním změnám. Buňky a tkáně neregenerují tak jako „za mlada“, imunita je oslabena a tělo celkově pomalu chřadne. Tyto změny a jejich dopady se mohou mimo jiné projevit také na tlapkách a drápech.