Mikulášská pomoc je na cestě

Koncem listopadu jsme vyhlásili předvánoční sbírku a požádali vás o pomoc zvířátkům v útulcích. Letošní zima má být dlouhá a mrazivá a zvířátka ve venkovních kotcích ji špatně snáší. Díky vám jsme dnes odeslali první 4 balíčky pomoci.

Děkujeme, že pomáháte s námi, bez vás by to nešlo!

Již téměř dva týdny běží naše předvánoční sbírka Zahřejme zvířátka v útulcích a díky vám, jsme dnes mohli odeslat první vlnu pomoci do celkem čtyřech útulků. Nosíte nám deky, ručníky, pelíšky, povlečení a další potřeby, které zvířátka běhěm zimních měsíců nutně potřebují. Mnoho útulků stále nemá k dispozici vnitřní nebo vyhřívané kotce a tak jsou zvířata umístěna ve venkovních kotcích. Právě tito pejskové a kočičky potřebují naši pomoc, aby se se zimou co nejlépe vyrovnali.

Dnešní pomoc jsme odeslali do útulků:

Útulek Olomouc Loz ČR

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Městský útulek Broumov

Tlapky na cestě, kam jsme balíček doručili osobně

Momentálně je náš sklad opět zcela prázdný.

Na pomoc však čeká mnoho dalších útulků. Pokud máte doma nepotřebné věci, přineste se k nám do Psí hvězdy v Brně-Juliánově nebo je zašlete poštou. Veškerou pomoc pak zdarma doručíme za vás vybraným útulkům, které ji nejvíce potřebují. Přijímáme deky, ručníky, povlečení, pelíšky, hygienické potřeby, chovatelské potřeby, ale také slámu, seno a dřevitou vlnu, která pejsky zahřeje. Vše prosíme čisté a nepotrhané.

Sbírka trvá až do konce roku!

Veškeré potřeby můžete nosit a zasílat až do konce roku 2017. Na naší kamenné prodejně v Brně- Juliánově jsme tu pro vás každý pracovní den od 8:00 do 19:00 hod.

Pro více informací nás můžete kontaktovat na emailu eshop@psihvezda.cz nebo na telefonu +420 601 091 198.

Chcete pomoci i jinak?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc. Pomoci můžete i zakoupením dárkového poukazu Kvídovy Vánoce.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Český fousek

Je národní lovecké plemeno většího vzrůstu. Je milý a aktivní pes vhodný do rodin. Především miluje aporty jak na souši, tak ve vodě. Potřebuje výcvik bez násilí a dokáže být dominantní.

I v březnu pomáháte s námi!

Granule a konzervy zakoupené pěti útulkům od našich skvělých zakázníků jsme odeslali začátkem března. Radost jsme společně udělali zvířatkům z útulků Beruška, Tlapky na cestě, Dej pac!, Kočičí oáza Holubice a Dobré ruce. Děkujeme!

Balíme, pomáháme – Jezevčíkům v nouzi

Děkujeme za Vaši rychlou reakci! V prvním únorovém týdnu jsme vás poprosili o pomoc pro Jezevčíky v nouzi. Jsme moc rádi, že jim dnes můžeme odeslat první balíček s vaší pomocí!