Náš tým

„Každé zvíře je jedinečné a je nutné k němu i takto přistupovat. To, co může jednomu prospět, může jinému uškodit, je nutné naše rady vztahovat pouze na zdravé jedince a je doporučitelné se o nich ještě poradit s vašim veterinárním lékařem.“

Na našem webu se veterináři, redaktoři, odborníci a poradci věnují příspěvkům z oblasti chovatelství a zdravotní péče zvířat. Snažíme se pro Vás najít aktuální a zajímavá témata z různých oblastí života psů, koček a dalších zvířat. Články pro Vás připravujeme srozumitelnou formou a máme za cíl poskytnout základní i pokročilejší objektivní informace a pomoci Vám lépe pečovat o zdraví zvířat a budovat Váš společný vztah.

Veterináři

Sorry, this page does not exist.

Naši redaktoři

Veronika Albrechtová
  • Veronika Albrechtová
  • Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a koně.

Autoři článků

Mili Kapounová
  • Mili Kapounová
  • Funguje jako psí koučka. Pomáhá lidem najít příčinu problémového chování jejich psa a následně obvykle pracuje společně s klientem na vyřešení té konkrétní potíže v rámci individuálních konzultací.

Poradí vám

Sorry, this page does not exist.