Náš tým

„Každé zvíře je jedinečné a je nutné k němu i takto přistupovat. To, co může jednomu prospět, může jinému uškodit, je nutné naše rady vztahovat pouze na zdravé jedince a je doporučitelné se o nich ještě poradit s vašim veterinárním lékařem.“

Na našem webu se veterináři, redaktoři, odborníci a poradci věnují příspěvkům z oblasti chovatelství a zdravotní péče zvířat. Snažíme se pro Vás najít aktuální a zajímavá témata z různých oblastí života psů, koček a dalších zvířat. Články pro Vás připravujeme srozumitelnou formou a máme za cíl poskytnout základní i pokročilejší objektivní informace a pomoci Vám lépe pečovat o zdraví zvířat a budovat Váš společný vztah.

Tým kamenné prodejny

Veronika Albrechtová
  • Veronika Albrechtová
  • Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Nelly Reisová
  • Nelly Reisová
Vítězslav Lazar
  • Vítězslav Lazar

Péče o zákazníky

Kristina Staniaková
  • Kristina Staniaková
Petra Kubálková
  • Petra Kubálková

Tým projektu

Olga Ježková
  • Olga Ježková
Tomáš Reilich
  • Tomáš Reilich

Naši redaktoři

Kristýna Čermáková
  • Kristýna Čermáková
  • Studuje žurnalistiku na Masarykově universitě v Brně. Společně se svou fenkou Easy se věnuje mnoha psím sportům a amatérsky fotografuje.

Veronika Albrechtová
  • Veronika Albrechtová