Navázání spolupráce s veterinou Animed Brno

Máme po svém boku několik opravdových odborníků. Veterinární klinika Animed Brno nám přislíbila spolupráci na odborných článcích, ale také účast na akcích a projektech.

kompilaceJsme veterinární klinika pro pejsky a kočičky. K Vašim čtyřnohým miláčkům se vždy snažíme přistupovat, jako k našim vlastním 🙂

Naší specializací je veterinární onkologie. Dále se věnujeme chirurgii, všeobecné interní medicíně a stomatologii. Více na www.animed.cz a na Facebooku: www.facebook.com/veterinaanimed

Jsme tu pro Vás!

Obraťte se na nás na emailu: info@animed.cz nebo tel. čísle: 734 421 272.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

MVDr. Jitka Pfeifrová

• absolventka s vyznamenáním Fakulty veterinárního lékařství Veterinární a farmaceutické univerzity Brno
  • zahraniční praxe
  • členka Komory veterinárních lékařů ČR (KVL ČR)
  • členka České asociace veterinárních lékařů malých zvířat (ČAVLMZ)
  • schválený veterinární lékař pro vydávání a registraci pasů pro zvířata

SPECIALIZACE

•  stomatologie
  •  chirurgie
  •  interní diagnostika
  •  cytologie
  •  medicína drobných savců

MVDR. Jakub Pfeifr

• absolvent s vyznamenáním Fakulty veterinárního lékařství Veterinární a farmaceutické univerzity Brno
  • zahraniční praxe
  • člen Komory veterinárních lékařů ČR (KVL ČR), spoluorganizátor kongresů z oblasti veterinární onkologie
  • člen prezidia Onkologické sekce České asociace veterinárních lékařů malých zvířat (ČAVLMZ)
  • schválený veterinární lékař pro vydávání a registraci pasů pro zvířata
  • aktivní účast a přednášková činnost v kontinuálním vzdělávání veterinárních lékařů (KVL ČR)

SPECIALIZACE

•  onkologie (diagnostika, terapie)

DALŠÍ ZAMĚŘENÍ

•  interní medicína, chirurgie
  •  gastroenterologie
  • alergenodiagnostika

Meggie a její cesta ke psímu štěstí

Povíme vám dnes příběh jedné psí dámy, která ze zlé minulosti dokázala začít věřit lidem a užívat si života. Příběh plný lásky a oddanosti lidí, kteří pracují v útulku v Táboře. Každý pes si zaslouží druhou šanci na lepší život.

U veterináře včas aneb preventivní prohlídka seniora

Jeden rok Vašeho pejska nebo kočičky představuje mnohem delší životní období než je tomu u nás, lidí. Lidé chodí na preventivní prohlídku minimálně jednou do roka a stejně tak bychom na ni neměli zapomínat u našich domácích miláčků. Především jedná-li se o staršího jedince. Co by taková preventivní prohlídka měla zahrnovat?

Tablety a kočky – jednoduše, bezbolestně

Máte obavy z podávání tablet své kočce? Zkusili jste to a nepodařilo se? Hledáte radu či návod jak na to? Vyzkoušejte tento můj postup. Stejně můžete postupovat, i pokud máte pejska, který vás i tabletu v pamlscích vždy odhalí.