Nenechme pejsky mrznout!

Zima udeřila ve své celé síle. Teploty jsou už několik dní pod nulou a i přes den se nad nulu nedostanou. Rozhodli jsme se spojit síly a pomoc pejskům a dalším zvířátkům, kteří jsou v těchto mrazech venku.

V pátek 6. ledna 2017 jsme zahájili na sociální síti sbírku starých dek, polštářů, přikrývek a dalšího ložního prádla. Věříme, že společně vybereme tolik, abychom mohli hned několika útulkům a pejskům zpříjemnili start nového roku.

Odkaz na událost naleznete zde. Průběžně zde informujeme o aktuální situaci a rádi se zde s vámi domluvíme na předání.

15934133_10207753424008830_676966985_oPro útulky sbíráme:

– deky všech rozměrů
– ložní prádlo
– polštáře, přikrývky, peřiny
– ručníky, osušky, utěrky

VŠE PROSÍME DODEJTE VYPRANÉ A ČISTÉ!

Ale také veškeré chovatelské potřeby, např.:

– staré oblečky
– vodítka, obojky, postroje
– pelíšky, polštářky, deky
– botičky

Věci, které chcete pejskům a útulkům darovat doneste nebo zašlete, prosím, k nám na adresu:

Bednaříkova 1a
Brno – Líšeň.
email: eshop@psihvezda.cz
tel.: 800 100 819

V Brně a okolí můžeme pomoc přímo od Vás vyzvednout, napište nám, určitě se domluvíme. Průběžně budeme potřeby odesílat vybraným útulkům, které to nejvíce potřebují. Situace je opravdu AKUTNÍ, prosím, nenechme pejsky mrznout!

Pokud byste pejskům rádi pomohli materiálně, můžete u nás na Eshopu zakoupit přesně to, co potřebují. Vytvořili jsme pro vás sekci Pomoc pro pejsky z útulku a v ní najdete co aktuálně potřebují. Na konci objednávky zvolte dopravu ZDARMA pro pejsky z útulku a my jim vše doručíme. Děkujeme!

Potřebujete pomoc? Napište nám!

Víte o útulku, který by pomoc nejvíce potřeboval? Jste to právě vy? Napište nám na Facebooku, mailu nebo nám zavolejte.

Máte možnost vytvořit sběrné místo i ve Vašem městě? Kontaktujte nás, společně se na všem domluvíme!

Za celý tým Psí hvězdy a všechny pejsky MOC DĚKUJEME!

Vanda Nováková

Vakcinace psů

Naše čtyřnohé miláčky je potřeba pravidelně očkovat. Poradíme vám jak, kdy a proti čemu správně očkovat.

Množírny nejsou jen stodoly plné psů

Psí množírny v posledních letech zmiňuje čím dál více médií. Ochránci zvířat vytvářejí kampaně, hygienici a veterináři řeší případy týraných psů každý den, politici vytvářejí zákony o čipování psů a běžní lidé se hádají kvůli průkazu původu. Množírny jsou zkrátka velké téma. Co to vlastně je a jak je můžete rozpoznat?

Chci víc! Aneb co jsou holistická a hypoalergenní krmiva?

Jeden název jako druhý. Člověk by někdy na zvolení správné stravy musel studovat hodiny výrobní procesy jednotlivých druhů granulí a diskutovat s předními veterináři nebo výrobci krmiv. Jak ale svému psovi nebo kočce vybrat kvalitní stravu, pokud chci řešit poměr živin, kvalitu, stravitelnost a třeba taky nějaké ty minerální látky? Pojďme se dnes podívat na holistická a hypoalergenní krmiva trošku víc zblízka.