Nová síla pro opuštěné pejsky, Depozitum Beruška z.s.

Do Vinařic na Psí hvězdy 2016 jsme se vydali s jasným cílem – pomáhat. První, komu jsme pomohli, bylo Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s., které sídlí v Zásmukách.

img_6361Depozitu jsme věnovali dárkové předměty do svých aukcí s tím, že veškerý zisk je určen přímo pejskům v Berušce. Věříme, že všichni krásní a smutní pejsci najdou brzy svůj trvalý domov a lásku. Do té doby jim v Depozitu Beruška dají maximální pozornost a péči.

Pokud chcete pejsky podpořit, zakupte produkty dle jejich přání na našem E-shopu a my jim je zdarma doručíme. Do pole doprava vyplňte Osobní odběr a do poznámky napište Beruška. Vše pejskům doručíme a přidáme od nás další potřebné věci.

Aktuálně pejsci potřebují:

• granule, pamlsky – nejlépe různé sušené pamlsky (sušené uši, šlachy…) a dentální pamlsky, sušené masíčko
  • různé chovatelské potřeby – hračky, pelíšky
  • antiparazitika – odčervovací tablety a obojky nebo spot-on proti blechám a klíšťatům
  • čistící prostředky a potřeby na úklid – Savo, Jar, prostředky na vytírání podlahy, prášek na praní, kýble, rukavice a jednorázové rukavice, smetáky, lopaty, mopy

Děkujeme, že pomáháte s námi! Každý nákup na Eshop.Psihvezda.cz pomáhá! Více o Depozitu zde.

Vanda Nováková

Meggie a její cesta ke psímu štěstí

Povíme vám dnes příběh jedné psí dámy, která ze zlé minulosti dokázala začít věřit lidem a užívat si života. Příběh plný lásky a oddanosti lidí, kteří pracují v útulku v Táboře. Každý pes si zaslouží druhou šanci na lepší život.

Sportujeme se psy i v zimě!

Posledních pár let v zimě sněhu ubývá, přesto se najdou světlé zasněžené dny. Bílý poprašek láká k procházce, psi radostně lítají a metají tlapami sníh na všechny strany. Vyzkoušeli jste někdy vzít psa na běžkování? Víte, jak ho zabavit v teple domova, když je venku až příliš velká zima? Pokud ne, poradíme vám to v našem článku.

Kašle Vám pejsek? Pozor na psincový kašel!

Akutní infekční onemocnění dýchacích cest u psů. Jak onemocnění poznám a jak mu můžu předcházet?