depozitum-beruska

Nová síla pro opuštěné pejsky, Depozitum Beruška z.s.

Do Vinařic na Psí hvězdy 2016 jsme se vydali s jasným cílem – pomáhat. První, komu jsme pomohli, bylo Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s., které sídlí v Zásmukách.

img_6361Depozitu jsme věnovali dárkové předměty do svých aukcí s tím, že veškerý zisk je určen přímo pejskům v Berušce. Věříme, že všichni krásní a smutní pejsci najdou brzy svůj trvalý domov a lásku. Do té doby jim v Depozitu Beruška dají maximální pozornost a péči.

Pokud chcete pejsky podpořit, zakupte produkty dle jejich přání na našem E-shopu a my jim je zdarma doručíme. Do pole doprava vyplňte Osobní odběr a do poznámky napište Beruška. Vše pejskům doručíme a přidáme od nás další potřebné věci.

Aktuálně pejsci potřebují:

• granule, pamlsky – nejlépe různé sušené pamlsky (sušené uši, šlachy…) a dentální pamlsky, sušené masíčko
  • různé chovatelské potřeby – hračky, pelíšky
  • antiparazitika – odčervovací tablety a obojky nebo spot-on proti blechám a klíšťatům
  • čistící prostředky a potřeby na úklid – Savo, Jar, prostředky na vytírání podlahy, prášek na praní, kýble, rukavice a jednorázové rukavice, smetáky, lopaty, mopy

Děkujeme, že pomáháte s námi! Každý nákup na Eshop.Psihvezda.cz pomáhá! Více o Depozitu zde.

Dog is lying on back on the bed - selective focus

Psí sedmero pro návštěvu

Jak moc svého psa mám ráda? Hodně moc. Respektuji ho jako psa, snažím se k němu chovat vždy hezky a dbát na jeho pocity a potřeby.

Únorové Mistrovství republiky v psích spřeženích v Jizerských horách

Letošní zima přeje zimním sportům se psy více než jiné roky. Zasněžené pláně kolem městyse Zásada v Jizerských horách o víkendu 10. a 11. února 2017 přivítaly závodníky Mistrovství České republiky psích spřežení v Zásadském sprintu. Účast byla velká, celkem se sešlo na akci přes devadesát musherů z Česka a Polska.

Purebred border collie herding a flock of sheep on a summer day.

Pasení – potřeba i zábava

„Když spojíte člověka, které má chuť něčeho dosáhnout a psa, který vám k tomu může pomoci, vznikne něco neobvyklého. Pasení je vášeň, sport a neskutečná zábava pro psa i majitele. Musíte ovšem myslet jako jeden!” říká majitelka psa, která objevuje kouzla pasení se svou milovanou border kolií.