depozitum-beruska

Nová síla pro opuštěné pejsky, Depozitum Beruška z.s.

Do Vinařic na Psí hvězdy 2016 jsme se vydali s jasným cílem – pomáhat. První, komu jsme pomohli, bylo Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s., které sídlí v Zásmukách.

img_6361Depozitu jsme věnovali dárkové předměty do svých aukcí s tím, že veškerý zisk je určen přímo pejskům v Berušce. Věříme, že všichni krásní a smutní pejsci najdou brzy svůj trvalý domov a lásku. Do té doby jim v Depozitu Beruška dají maximální pozornost a péči.

Pokud chcete pejsky podpořit, zakupte produkty dle jejich přání na našem E-shopu a my jim je zdarma doručíme. Do pole doprava vyplňte Osobní odběr a do poznámky napište Beruška. Vše pejskům doručíme a přidáme od nás další potřebné věci.

Aktuálně pejsci potřebují:

• granule, pamlsky – nejlépe různé sušené pamlsky (sušené uši, šlachy…) a dentální pamlsky, sušené masíčko
  • různé chovatelské potřeby – hračky, pelíšky
  • antiparazitika – odčervovací tablety a obojky nebo spot-on proti blechám a klíšťatům
  • čistící prostředky a potřeby na úklid – Savo, Jar, prostředky na vytírání podlahy, prášek na praní, kýble, rukavice a jednorázové rukavice, smetáky, lopaty, mopy

Děkujeme, že pomáháte s námi! Každý nákup na Eshop.Psihvezda.cz pomáhá! Více o Depozitu zde.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

1465369931_husky_hlava

Sibiřský husky

Severský pes, který miluje sníh, sport a celé roky byl veden k tažení saní po ledových pláních. Husky je přátelský a velmi oddaný pes. Jedná se o středně velkého psa, kterého mnoho lidí zná s různou barvou očí a huňatou srstí. Dominantní vůdce smečky, který má svou hlavu a jeho výchova není úplně snadná.

15781569_1297631196942333_297078178739470082_n

Nevšední fotografie dětí a psů, nad kterými se tají dech!

Pouto mezi dětmi a jejich nejlepšími zvířecími kamarády je veliké. Někdy i třikrát větší než samotné děti. Fotograf Andy Seliverstoff (58) se rozhodl nevšedním projektem světu ukázat, jak nerozbitné toto pouto může být. A jak velikost nehraje roli.

Orange cat eating in the floor

Výživa kočky

Kočka je dravec a pravý masožravec. Její výživa je specifičtější a náročnější než výživa psa. Poradíme vám, jak svoji kočku krmit co nejlépe.