depozitum-beruska

Nová síla pro opuštěné pejsky, Depozitum Beruška z.s.

Do Vinařic na Psí hvězdy 2016 jsme se vydali s jasným cílem – pomáhat. První, komu jsme pomohli, bylo Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s., které sídlí v Zásmukách.

img_6361Depozitu jsme věnovali dárkové předměty do svých aukcí s tím, že veškerý zisk je určen přímo pejskům v Berušce. Věříme, že všichni krásní a smutní pejsci najdou brzy svůj trvalý domov a lásku. Do té doby jim v Depozitu Beruška dají maximální pozornost a péči.

Pokud chcete pejsky podpořit, zakupte produkty dle jejich přání na našem E-shopu a my jim je zdarma doručíme. Do pole doprava vyplňte Osobní odběr a do poznámky napište Beruška. Vše pejskům doručíme a přidáme od nás další potřebné věci.

Aktuálně pejsci potřebují:

• granule, pamlsky – nejlépe různé sušené pamlsky (sušené uši, šlachy…) a dentální pamlsky, sušené masíčko
  • různé chovatelské potřeby – hračky, pelíšky
  • antiparazitika – odčervovací tablety a obojky nebo spot-on proti blechám a klíšťatům
  • čistící prostředky a potřeby na úklid – Savo, Jar, prostředky na vytírání podlahy, prášek na praní, kýble, rukavice a jednorázové rukavice, smetáky, lopaty, mopy

Děkujeme, že pomáháte s námi! Každý nákup na Eshop.Psihvezda.cz pomáhá! Více o Depozitu zde.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

herolfest_plakat_fb

Hurá na Herolfest s Psí hvězdou!

Již tento víkend 24.-25.9 2016 proběhne v Herolticích nedaleko Brna akce s názvem Herolfest, na které nemůžeme chybět.

16665237_1804824783071652_304804374305729979_o

Kalendáře Psí hvězdy 2017 pomáhají!

Koncem roku 2016 jsme vyhlásili soutěž o umístění fotečky v našem prvním kalendáři Psí hvězdy 2017. Zájem byl velký a my jsme moc rádi, že díky vám všem jsme mohli zaplnit kalendář tolika krásnými fotografiemi. Nákupem kalendáře navíc pomáháte, z každého prodaného kusu věnujeme 50 Kč na pomoc pejskům v nouzi. A to vše díky vám!

1465369931_husky_hlava

Sibiřský husky

Severský pes, který miluje sníh, sport a celé roky byl veden k tažení saní po ledových pláních. Husky je přátelský a velmi oddaný pes. Jedná se o středně velkého psa, kterého mnoho lidí zná s různou barvou očí a huňatou srstí. Dominantní vůdce smečky, který má svou hlavu a jeho výchova není úplně snadná.