Novoroční pomoc odeslána

Hned v úvodu nového roku jsme odeslali balíčky pomoci čtyřem partnerským útulkům. Radost jsme díky vám udělali pejskům v útulku v Táboře, Čtyřlístek pro hafany, Zastavme utrpení a Slezské Pavlovice. Děkujeme, že pomáháte s námi!

První balíček byl zaslán do útulku pro psy v Táboře

Paní Barbora J. zakoupila útulku konzervy, deky, pamlsky a lososový olej v hodnotě téměř 2000 korun.

Další dva balíčky jsme odeslali do útulku Čtyřlístek po hafany

Pan Pavel K. zakoupil útulku granule Brit Care v hodnotě přes 300 korun. Paní Marie S. zakoupila útulku pochoutky Naturo a dárkové poukázky v hodnotě přes 200 korun.

Třetí balíček odešel do spolku Zastavme utrpení

Paní Vladimíra B. zaslala útulku granule Calibra, konzervy a kapsičky v hodnotě přes 500 korun.

Čtvrtý balíček byl zaslán do útulku ve Slezských Pavlovicích

Paní Vladimíra B. zakoupila útulku konzervy Gran Carno a Calibra v hodnotě téměř 500 korun.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Yorkšírský teriér

Malý pejsek s velkým srdcem bojovníka. Tak by se dal popsat Yorkšírský teriér. Teriér svojí tvrdohlavou povahou a miláček rodiny svým malým vzrůstem. Ideální společník do bytu, ale také společenský psík milující pozornost.

Máte doma všežravce? Krmení masem je nový trend

V poslední době je moderní se zajímat o to, co jíme, jestli je to zdravé a jestli je to výživné. Není proto divu, že si více všímáme i toho, co žerou naši miláčci. Pryč je doba krmení zbytky od stolu nebo levnými supermarketovými granulemi. Zajímá nás podíl masa v granulích, jestli obsahují obilí či jinou vlákninu, anebo i jaké doplňky můžeme přidávat pro lepší imunitu a zdraví. A tak přišel barf, neboli krmení přirozenou stravou. Více o něm se dozvíte v našem článku.

Sbírka pomoci pro Broumov

Děkujeme, že pomáháte s námi. V dubnu jsme se rozhodli reagovat na prosbu o pomoc Městského útulku v Broumově. Pečlivě se starají o maximální počet pejsků a potřebují pro ně dostatek krmiva. Spojili jsme se s vámi a vyslyšeli jejich prosbu.