Novoroční pomoc odeslána

Hned v úvodu nového roku jsme odeslali balíčky pomoci čtyřem partnerským útulkům. Radost jsme díky vám udělali pejskům v útulku v Táboře, Čtyřlístek pro hafany, Zastavme utrpení a Slezské Pavlovice. Děkujeme, že pomáháte s námi!

První balíček byl zaslán do útulku pro psy v Táboře

Paní Barbora J. zakoupila útulku konzervy, deky, pamlsky a lososový olej v hodnotě téměř 2000 korun.

Další dva balíčky jsme odeslali do útulku Čtyřlístek po hafany

Pan Pavel K. zakoupil útulku granule Brit Care v hodnotě přes 300 korun. Paní Marie S. zakoupila útulku pochoutky Naturo a dárkové poukázky v hodnotě přes 200 korun.

Třetí balíček odešel do spolku Zastavme utrpení

Paní Vladimíra B. zaslala útulku granule Calibra, konzervy a kapsičky v hodnotě přes 500 korun.

Čtvrtý balíček byl zaslán do útulku ve Slezských Pavlovicích

Paní Vladimíra B. zakoupila útulku konzervy Gran Carno a Calibra v hodnotě téměř 500 korun.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Štefánek

Rok a půl letý pejsek je natrvalo v péči Jezevčíci v nouzi z. s. Praha.

Pomoc pro Městský útulek Broumov

Pomáháte s námi a my si toho velmi vážíme. Tolik lásky, pomoci a pochopení nám vždycky utvrdí, že vše děláme správně. A že jste u toho s námi! Balíček pomoci pro Broumov je na cestě.

Artróza aneb když pohyb bolí

Zamyslete se nad tím, proč váš pejsek nechce vstát z pelíšku a řešte problém včas. Za neochotou se může skrývat velká bolest, která se časem stále zhoršuje. Osteoartróza se nedá vyléčit a s věkem se stále zhoršuje. Nabaluje se na problémy z mládí a stará zranění. Nečekejte a řešte bolest vašeho pejska!