Odeslaná pomoc pro útulky za květen 2017

Děkujeme, že pomáháte s námi.

TiskZa měsíc květen balíčky s pomocí od našich milých zákazníků putují do Psí cesta František , Dejte nám šanci a Russell Rescue . Moc si Vaší pomoci vážíme. Za pomoc pro útulky děkujeme paní Lucii N. z Rajhradu a paní Kateřině B. z Brna.

• Piškoty Tobby 4x
  • Insekticidní čistič na podlahy 1x
  • Brit Care Dog Senior 3kg – granule 1x
  • savé podložky 40×60 cm 3x

Věříme, že balíčky s pomocí udělají pejskům v útulcích velikou radost.

Pro útulky můžete vybírat pomoc v jejich wish listech zde .

Zboží, které chcete zakoupit pro útulek vložte do košíku a dokončete objednávku. Objednané zboží doručíme přímo danému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Více informací o tomto společném projektu Psí hvězdy a Nadace na ochranu zvířat.

pomoc 30.5.2017

pomoc 30.5.2017_Dejte nám šanci

pomoc 30.5.2017_PCF

Lovecká plemena psů

Pes je přítel člověka už po několik století. Od počátku byli psi šlechtěni převážně k lovu, protože je k němu předurčují jejich vrozené instinkty a přirozené vlastnosti, zejména vynikající čich.

The dogs in a row are being trained to rescue.

Psi v záchranářské kynologii

Psí hrdinové, kteří každý den zachraňují životy a pomáhají lidem v situacích, kdy technika nestačí. Podívejme se na tento sport, který je pro záchranáře nejen prací, ale především posláním.

kvido_titulni_clanek

Já, Kvído…

Jsem malý, černý a nosím červený obojek. Jsem jeden z nich a stále hledám. Co? To, co moji kamarádi. To, co všichni pejsci. Svoji milující rodinu, která mě bude chránit a která se mnou bude pomáhat. Kdo jsem? Přece Kvído…