Květnová pomoc pro Františka, Dejte nám šanci a Rusell Rescue

Květnové balíčky s pomocí od našich milých zákazníků putují do Psí cesta František , Dejte nám šanci a Russell Rescue .

Za pomoc útulkům děkujeme paní Lucii N. z Rajhradu a paní Kateřině B. z Brna.

Balíček obsahoval:

• Piškoty Tobby 4x
  • Insekticidní čistič na podlahy 1x
  • Brit Care Dog Senior 3kg – granule 1x
  • savé podložky 40×60 cm 3x

Věříme, že balíčky s pomocí udělají pejskům v útulcích velikou radost.

Pro útulky můžete vybírat pomoc v jejich wish listech zde .

Zboží, které chcete zakoupit pro útulek vložte do košíku a dokončete objednávku. Objednané zboží doručíme přímo danému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Více informací o tomto společném projektu Psí hvězdy a Nadace na ochranu zvířat.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Charitativní dražba obrazu a představení nových luxusních šperků, s S Gallery Brno

Ve středu 19. října 2016 se Psí hvězda stala součástí nevšední akce plné luxusních šperků, krásných dam, dokonalých masáží, nádherných obrazů a milovníků zvířat, kteří společně s námi chtějí pomáhat.

Vakcinace psů

Naše čtyřnohé miláčky je potřeba pravidelně očkovat. Poradíme vám jak, kdy a proti čemu správně očkovat.

Jak psi snášejí vedro?

Už několik dní si venku užíváme velmi teplého počasí.  Vysoké teploty ale můžou psovi i ublížit, pokud se o něj dostatečně nepostaráte. Sepsali jsme vám pár rad, čeho si všímat, aby se pes nepřehřál.