Květnová pomoc pro Františka, Dejte nám šanci a Rusell Rescue

Květnové balíčky s pomocí od našich milých zákazníků putují do Psí cesta František , Dejte nám šanci a Russell Rescue .

Za pomoc útulkům děkujeme paní Lucii N. z Rajhradu a paní Kateřině B. z Brna.

Balíček obsahoval:

• Piškoty Tobby 4x
  • Insekticidní čistič na podlahy 1x
  • Brit Care Dog Senior 3kg – granule 1x
  • savé podložky 40×60 cm 3x

Věříme, že balíčky s pomocí udělají pejskům v útulcích velikou radost.

Pro útulky můžete vybírat pomoc v jejich wish listech zde .

Zboží, které chcete zakoupit pro útulek vložte do košíku a dokončete objednávku. Objednané zboží doručíme přímo danému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Více informací o tomto společném projektu Psí hvězdy a Nadace na ochranu zvířat.

Chci víc! Aneb co jsou holistická a hypoalergenní krmiva?

Jeden název jako druhý. Člověk by někdy na zvolení správné stravy musel studovat hodiny výrobní procesy jednotlivých druhů granulí a diskutovat s předními veterináři nebo výrobci krmiv. Jak ale svému psovi nebo kočce vybrat kvalitní stravu, pokud chci řešit poměr živin, kvalitu, stravitelnost a třeba taky nějaké ty minerální látky? Pojďme se dnes podívat na holistická a hypoalergenní krmiva trošku víc zblízka.

Zima a sport se psy

Zimní období je pro nás často symbolem únavy, spánku, krátkých dnů a nevlídných teplot. Změňte to! Využijte zimu jako úžasné období pro nevšední sporty se svými čtyřnohými kamarády. Ať už se sněhem nebo bez něj, užijte si zimu naplno a provozujte se psem sport jako v teplých měsících. Poradíme vám, jak běžné zimní sporty spojit se svým psem a užít si toto období společně.

Pomoc depozitu Beruška a pejskům v Táboře

Děkujeme paní Janě D. z Úval za zakoupení pomoci rovnou pro dva naše partnerské útulky. Pomoc odesíláme depozitu Beruška a pejskům do Táborského útulku.