Květnová pomoc pro Františka, Dejte nám šanci a Rusell Rescue

Květnové balíčky s pomocí od našich milých zákazníků putují do Psí cesta František , Dejte nám šanci a Russell Rescue .

Za pomoc útulkům děkujeme paní Lucii N. z Rajhradu a paní Kateřině B. z Brna.

Balíček obsahoval:

• Piškoty Tobby 4x
  • Insekticidní čistič na podlahy 1x
  • Brit Care Dog Senior 3kg – granule 1x
  • savé podložky 40×60 cm 3x

Věříme, že balíčky s pomocí udělají pejskům v útulcích velikou radost.

Pro útulky můžete vybírat pomoc v jejich wish listech zde .

Zboží, které chcete zakoupit pro útulek vložte do košíku a dokončete objednávku. Objednané zboží doručíme přímo danému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Více informací o tomto společném projektu Psí hvězdy a Nadace na ochranu zvířat.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Pomoc pejskům z množírny v Kojetíně

Množírny jsou třetím nejvýnosnějším byznysem nejen u nás, ale na celém světě. Nejhůře jsou na tom ale samotná zvířata, která jsou pro takové majitele pouze strojem na rození mláďat. Před čtyřicet takových pejsků se povedlo organizaci Russell Rescue zachránit.

Velké setkání špagetek v Praze 18.6.2016

Pořádající Jezevčíci v nouzi z.s. s předsedkyní spolku paní Petrou Smolkovou připravili pro návštěvníky bohatý zábavný program, různé soutěže a psí karneval.

Střední knírač

Velmi chytrý, nebojácný, živý a temperamentní společník. Ke spokojenému životu nepotřebuje příliš velký prostor, ale spíše přítomnost svého pána a kontakt s ním. Chytrost, nebojácnost a ostražitost dělají z knírače dobrého hlídače, a příchod každého hosta vám hlasitě oznámí.