Květnová pomoc pro Františka, Dejte nám šanci a Rusell Rescue

Květnové balíčky s pomocí od našich milých zákazníků putují do Psí cesta František , Dejte nám šanci a Russell Rescue .

Za pomoc útulkům děkujeme paní Lucii N. z Rajhradu a paní Kateřině B. z Brna.

Balíček obsahoval:

• Piškoty Tobby 4x
  • Insekticidní čistič na podlahy 1x
  • Brit Care Dog Senior 3kg – granule 1x
  • savé podložky 40×60 cm 3x

Věříme, že balíčky s pomocí udělají pejskům v útulcích velikou radost.

Pro útulky můžete vybírat pomoc v jejich wish listech zde .

Zboží, které chcete zakoupit pro útulek vložte do košíku a dokončete objednávku. Objednané zboží doručíme přímo danému útulku ZDARMA vždy po nasbírání určitého množství objednávek, minimálně jednou měsíčně. S organizací jsme v kontaktu a v případě, že zboží potřebují nutně, doručíme ho v co nejbližším možném termínu. Více informací o tomto společném projektu Psí hvězdy a Nadace na ochranu zvířat.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

U veterináře včas aneb preventivní prohlídka seniora

Jeden rok Vašeho pejska nebo kočičky představuje mnohem delší životní období než je tomu u nás, lidí. Lidé chodí na preventivní prohlídku minimálně jednou do roka a stejně tak bychom na ni neměli zapomínat u našich domácích miláčků. Především jedná-li se o staršího jedince. Co by taková preventivní prohlídka měla zahrnovat?

Kvídovy Vánoce pro útulky úspěšně ukončeny!

Projekt Kvídovy Vánoce pro útulky byl k 31.12. 2017 úspěšně ukončen. Přinesl pomoc 36 útulkům v celkové částce neuvěřitelných 53 508 korun!

Tlapky a drápky, aneb když pejsek stárne

Ve stárnoucím organismu dochází k mnoha degenerativním změnám. Buňky a tkáně neregenerují tak jako „za mlada“, imunita je oslabena a tělo celkově pomalu chřadne. Tyto změny a jejich dopady se mohou mimo jiné projevit také na tlapkách a drápech.