Palivové dřevo pro Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 18. srpna 2016 jsme zajistili palivové dřevo pro Dreams From the Darkness. Děkujeme všem zúčastněným!

Zima se rychle blíží a brzo bude třeba vytápět dům a přilehlé prostory, které pejsci obývají. Víme, že dnes není snadné sehnat větší množství dřeva a hlavně ho dopravit do vesničky kousek od Vyškova.

Tímto jsme vyslyšeli přání organizace Dreams From the Darkness. Společně s firmou Sruby-Polák s.r.o. jsme dřevo zajistili a pracovníci firmy nám ho i ochotně naložili. Transport jsme realizovali velkou avií s vysokým konteinerem z Blažovic až do Račic.

Celkem bylo palivového dřeva 8 m3, které jistě pejskům vystačí na celou zimu. V Račicích u Vyškova panovala radost z velkého množství dřeva, které se málem nevešlo vstupní bránou. Vše se nakonec zvládlo. Při návštěvě jsme za ouškem podrbali fenečku Sophii, které jsme nedávno zajistili převoz.

Moc děkujeme všem, kteří se na této akci podíleli, jmenovitě panu Milanu Polákovi a jeho zaměstnancům ze Sruby-Polák s.r.o.

Vanda Nováková

Granulky pro Lukavice

V úterý 26. července 2016 jsme se vydali podívat na Psí domov Lukavice.

Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?

Jak strávit Silvestr se psem?

Každý to známe. Každoroční nervozita u psů začíná už na Štědrý den, kdy lidé začínají odpalovat první petardy a rachejtle. S dalšími dny stoupá a na Silvestra se velké množství psů promění v klepající se uzlíky strachu. Přinášíme vám proto článek, který by vám mohl poradit, jak se o psa v dobách ohňostrojů postarat, a co byste určitě neměli zanedbat.