psí park2

Pomáháte s námi!

Děkujeme Psí park Brno, paní Petře Marečkové za uspořádání sbírky pro útulky. Děkujeme všem, kteří přinesli textil, hračky něco dobrého pro pejsky na zub a jiné potřebné věci. Dále děkujeme, zákazníkovi z naší kamenné prodejny v Brně Juliánově, který 12.6.2017 zakoupil krmivo pro psy z útulku v hodnotě 800,- korun.

S radostí tyto věci zabalíme a necháme zdarma dopravit do útulku v Jimlíně, kteří hlásí plný stav. Dárky od Psí park Brno a zákazníka z naší prodejny, určitě pomůžou. Děkujeme!

Psí park Brno je první výcvikové centru psů pod střechou v Brně, které vzniklo na základě potřeby cvičení po celý rok a za každého počasí, myšlenky na místo, kam by se pejskaři chodili vzdělávat ať prakticky na výcvik, nebo teoreticky na přednášky či semináře. logo

Naučí vás se svým psem pracovat bez křiku a trestů, na základě pozitivního upevňování/klikr tréninku, kdy odměňují žádoucí chování a snaží se předcházet chování nežádoucímu.

Zaměřují se na individuální přístup, kdy jsou na výukové lekci maximálně 4 týmy, přičemž se instruktoři věnují každému týmu jednotlivě. V pokročilých hodinách, kdy pejsci už cviky umí, přidávají rušivé vlivy, souběžné cvičení, hromadné odložení a pod… Psovodi mohou mít jistotu, že žádný jejich problém, např. chyba v načasování odměn, počátek případného výskytu nežádoucího chování (např. štěkání) neunikne pozornosti trenéra. Důraz je kladen na budování společného vztahu psovoda a psa.

V Psí Park Brno jsou vítáni pejsci všech ras a velikostí, včetně křízenců a psů typů bull.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.

Psí park Brno pomáhá a přispívá na pomoc zvířatům v nouzi pravidelně, jste úžasná parta lidí. Děkujeme Vám!

Pomáhat můžete i Vy spolu s námi, připravili jsme ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky na našem e-shopu wish-listy útulků. Váši pomoc útulkům doručíme zdarma a vždy přidáme něco navíc.

zákazník 9.6.2017  psí park2 psí park1 psí park 3

Artróza aneb když pohyb bolí

Zamyslete se nad tím, proč váš pejsek nechce vstát z pelíšku a řešte problém včas. Za neochotou se může skrývat velká bolest, která se časem stále zhoršuje. Osteoartróza se nedá vyléčit a s věkem se stále zhoršuje. Nabaluje se na problémy z mládí a stará zranění. Nečekejte a řešte bolest vašeho pejska!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pečeme domácí psí pamlsky

Upečte si… tentokrát ale nic k odpolední kávě, ale domácí pamlsky pro vašeho mazlíčka.

Výchova a socializace – start života vašeho štěněte

A je tu prosinec, čas vánoční, čas nového zrození, naděje a lásky. Je to i čas rozhodování o tom, čím obdarovat své blízké. Pokud je chcete obdarovat malým štěňátkem, měli byste vědět, jaký život vy nebo vaši blízcí nabídnete psovi. Je to totiž stejně důležité jako to, jak pes obohatí váš život. Přeberete totiž roli „rodičů“ psa a je vaší odpovědností, aby váš pes měl dobrý život.