Pomáháte s námi! Tentokrát pomoc letí do útulku Jimlín

Děkujeme Psí park Brno, paní Petře Marečkové za uspořádání sbírky pro útulky. Děkujeme všem, kteří přinesli textil, hračky něco dobrého pro pejsky na zub a jiné potřebné věci. Dále děkujeme zákazníkovi z naší kamenné prodejny v Brně Juliánově, který 12.6.2017 zakoupil krmivo pro psy z útulku v hodnotě 800,- korun.

S radostí tyto věci zabalíme a necháme zdarma dopravit do útulku v Jimlíně, kteří hlásí plný stav. Dárky od Psí park Brno a zákazníka z naší prodejny, určitě pomůžou. Děkujeme!

Psí park Brno je první výcvikové centru psů pod střechou v Brně, které vzniklo na základě potřeby cvičení po celý rok a za každého počasí, myšlenky na místo, kam by se pejskaři chodili vzdělávat ať prakticky na výcvik, nebo teoreticky na přednášky či semináře. logo

Naučí vás se svým psem pracovat bez křiku a trestů, na základě pozitivního upevňování/klikr tréninku, kdy odměňují žádoucí chování a snaží se předcházet chování nežádoucímu.

Zaměřují se na individuální přístup, kdy jsou na výukové lekci maximálně 4 týmy, přičemž se instruktoři věnují každému týmu jednotlivě.Untitled collage (7)

V pokročilých hodinách, kdy pejsci už cviky umí, přidávají rušivé vlivy, souběžné cvičení, hromadné odložení a pod…

Psovodi mohou mít jistotu, že žádný jejich problém, např. chyba v načasování odměn, počátek případného výskytu nežádoucího chování (např. štěkání) neunikne pozornosti trenéra.

Důraz je kladen na budování společného vztahu psovoda a psa.

V Psí Park Brno jsou vítáni pejsci všech ras a velikostí, včetně křízenců a psů typů bull.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.

Psí park Brno pomáhá a přispívá na pomoc zvířatům v nouzi pravidelně, jste úžasná parta lidí. Děkujeme Vám!

Pomáhat můžete i Vy spolu s námi, připravili jsme ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky na našem e-shopu wish-listy útulků. Váši pomoc útulkům doručíme zdarma a vždy přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Srpnová materiální pomoc pro Depozitum Beruška

Děkujeme naší milé zákaznici paní Vandě V. z Hradce Králové za zakoupenou materiální pomoc pro pejsky. Dále děkujeme naší zákaznici, která do kamenné prodejny Psí hvězdy v Brně- Juliánově přinesla balení granulí značky Acana.

Zima škodí psím tlapkám

Všichni to známe, pochmurné studené zimní počasí promění chodníky v blátivou hmotu, která klouže, špiní a je úplně všude. Když začne mrznout, silničáři kluzké ledovky vyřeší solným posypem a nejvíce to odnáší právě psí tlapky.

Zimní procházky se psem

Vánoční svátky nekončí Štědrým dnem. Užívejte si klidu a pohody před koncem roku a vyrazte s chlupáči na výlet. Přinášíme vám několik tipů na výlety pro celou republiku.