Pomáháte s námi! Tentokrát pomoc letí do útulku Jimlín

Děkujeme Psí park Brno, paní Petře Marečkové za uspořádání sbírky pro útulky. Děkujeme všem, kteří přinesli textil, hračky něco dobrého pro pejsky na zub a jiné potřebné věci. Dále děkujeme zákazníkovi z naší kamenné prodejny v Brně Juliánově, který 12.6.2017 zakoupil krmivo pro psy z útulku v hodnotě 800,- korun.

S radostí tyto věci zabalíme a necháme zdarma dopravit do útulku v Jimlíně, kteří hlásí plný stav. Dárky od Psí park Brno a zákazníka z naší prodejny, určitě pomůžou. Děkujeme!

Psí park Brno je první výcvikové centru psů pod střechou v Brně, které vzniklo na základě potřeby cvičení po celý rok a za každého počasí, myšlenky na místo, kam by se pejskaři chodili vzdělávat ať prakticky na výcvik, nebo teoreticky na přednášky či semináře. logo

Naučí vás se svým psem pracovat bez křiku a trestů, na základě pozitivního upevňování/klikr tréninku, kdy odměňují žádoucí chování a snaží se předcházet chování nežádoucímu.

Zaměřují se na individuální přístup, kdy jsou na výukové lekci maximálně 4 týmy, přičemž se instruktoři věnují každému týmu jednotlivě.Untitled collage (7)

V pokročilých hodinách, kdy pejsci už cviky umí, přidávají rušivé vlivy, souběžné cvičení, hromadné odložení a pod…

Psovodi mohou mít jistotu, že žádný jejich problém, např. chyba v načasování odměn, počátek případného výskytu nežádoucího chování (např. štěkání) neunikne pozornosti trenéra.

Důraz je kladen na budování společného vztahu psovoda a psa.

V Psí Park Brno jsou vítáni pejsci všech ras a velikostí, včetně křízenců a psů typů bull.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.

Psí park Brno pomáhá a přispívá na pomoc zvířatům v nouzi pravidelně, jste úžasná parta lidí. Děkujeme Vám!

Pomáhat můžete i Vy spolu s námi, připravili jsme ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky na našem e-shopu wish-listy útulků. Váši pomoc útulkům doručíme zdarma a vždy přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Převoz Igorka do dočasné péče

V pátek 29. června 2016 jsme zajistili převoz Jezevčíkům v nouzi jezevčíka Igorka.

Akutní pomoc pro Jezevčíky v nouzi

Našim hlavním cílem je pomáhat pejskům, kteří to potřebují. Víme, že se k nám chcete přidat a že chcete pomáhat s námi. Díky našemu E-shopu můžete zakoupit potřebné věci pejskům z útulku a my jim je zdarma zašleme. Pokud nám organizace sama napíše, že potřebují věci akutně, nečekáme a odesíláme jim balíček hned. Třeba hned ze začátku nového roku JVN.

Odběr krve u psů a koček

Malé množství krve může mnohé prozradit o zdravotním stavu Vašeho čtyřnohého miláčka. Jak a proč se odběr krve vlastně dělá, se dozvíte právě v tomto článku.