Pomáháte s námi! Tentokrát pomoc letí do útulku Jimlín

Děkujeme Psí park Brno, paní Petře Marečkové za uspořádání sbírky pro útulky. Děkujeme všem, kteří přinesli textil, hračky něco dobrého pro pejsky na zub a jiné potřebné věci. Dále děkujeme zákazníkovi z naší kamenné prodejny v Brně Juliánově, který 12.6.2017 zakoupil krmivo pro psy z útulku v hodnotě 800,- korun.

S radostí tyto věci zabalíme a necháme zdarma dopravit do útulku v Jimlíně, kteří hlásí plný stav. Dárky od Psí park Brno a zákazníka z naší prodejny, určitě pomůžou. Děkujeme!

Psí park Brno je první výcvikové centru psů pod střechou v Brně, které vzniklo na základě potřeby cvičení po celý rok a za každého počasí, myšlenky na místo, kam by se pejskaři chodili vzdělávat ať prakticky na výcvik, nebo teoreticky na přednášky či semináře. logo

Naučí vás se svým psem pracovat bez křiku a trestů, na základě pozitivního upevňování/klikr tréninku, kdy odměňují žádoucí chování a snaží se předcházet chování nežádoucímu.

Zaměřují se na individuální přístup, kdy jsou na výukové lekci maximálně 4 týmy, přičemž se instruktoři věnují každému týmu jednotlivě.Untitled collage (7)

V pokročilých hodinách, kdy pejsci už cviky umí, přidávají rušivé vlivy, souběžné cvičení, hromadné odložení a pod…

Psovodi mohou mít jistotu, že žádný jejich problém, např. chyba v načasování odměn, počátek případného výskytu nežádoucího chování (např. štěkání) neunikne pozornosti trenéra.

Důraz je kladen na budování společného vztahu psovoda a psa.

V Psí Park Brno jsou vítáni pejsci všech ras a velikostí, včetně křízenců a psů typů bull.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.

Psí park Brno pomáhá a přispívá na pomoc zvířatům v nouzi pravidelně, jste úžasná parta lidí. Děkujeme Vám!

Pomáhat můžete i Vy spolu s námi, připravili jsme ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky na našem e-shopu wish-listy útulků. Váši pomoc útulkům doručíme zdarma a vždy přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Psí slečna, která letos neměla veselé Vánoce

Malá fenečka, s pracovním názvem Vánočka, se ocitla ve špatnou dobu na špatném místě. Psí holčička, kterou neznámý řidič srazil autem a nechal ji napospas osudu ležet na kraji silnice. Zraněnou, opuštěnou a pomalu se loučící se životem. Hodní lidé ji nenechali umřít na kraji silnice a začali bojovat o její život. Bohužel fenečka nehodou utrpěla vážná zranění…

Psí hvězda opět pomáhala, tentokrát s přípravou útulků na zimu

Během října měla Psí hvězda čest pomoci zvířátkům, která to potřebují, a to hned dvakrát. Blíží se zima a tak bylo hodně práce s přípravou psích domečků.

Bígl

Je lovecké plemeno menšího vzrůstu a hnědobílé barvy vhodné do rodin i na jakékoliv sporty. Je těžké ho vychovat, protože má na všechno svoji hlavu. Temperamentní pejsek, který potřebuje pohyb a pevnou ruku.