Pomáhejte i vy s Psí hvězda.cz!

Tři… Dva… Jedna… Jedeme naplno!

Prostřednictvím našeho projektu Vám dáváme možnost pomáhat spolu s námi a být součástí Psí hvězdy.

Naším cílem je pomáhat všem pejskům, kteří pomoc potřebují a to všemi možnými a dostupnými prostředky. Neustále navazujeme úzkou spolupráci s útulky, organizacemi a lidmi, kteří mají srdce na správném místě. Prostřednictvím našeho webu a Facebooku sdílíme veřejnosti aktuální potřeby pejsků a poukazujeme na problémy spojené s psí tématikou. Ve spolupráci s odborníky se snažíme šířit osvětu, informovat, odpovídat na vaše otázky a hlavně aktivně pomáhat.

Jak můžete pomáhat spolu s námi? Staňte se Psí hvězdou.

Nástrojem, který nám dává příležitost pomáhat je vlastní e-shop. Zde nabízíme potřeby pro Vaše čtyřnohé miláčky a nejen pro ně. Hlavní je pro nás kvalita nabízených produktů a spolupráce s prověřenými dodavateli.

Naše motto je NAKUPUJI POMÁHÁM. Jak?

Jednoduše – každým realizovaným nákupem. Ze všech nákupů na e-shopu Psí hvězda.cz půjde část finančních prostředků na pomoc konkrétním pejskům. O všem Vás budeme informovat a jsme rádi, když s námi sledujete psí

Vanda Nováková

Převoz feneček pro Jezevčíky v nouzi

Dne 20. září 2016 jsme vyrazili z Brna pro dvě fenečky jezevčíka. O převoz nás poprosili z Jezevčíků v nouzi. Přibalili jsme pro ně dárečky, sedli do auta a jeli. Na místě nás ale čekalo malé překvapení.

Potřebné věci pro Dreams From the Darkness

V neděli 31. července 2016 jsme se rozjeli navštívit Dreams From the Darkness do Račic na Dětský den s pejsky. Počasí milou akci lehce zkoplikovalo, přesto si to děti včetně nejmladšího člena našeho týmu velmi užili.

Nenechme pejsky mrznout!

Zima udeřila ve své celé síle. Teploty jsou už několik dní pod nulou a i přes den se nad nulu nedostanou. Rozhodli jsme se spojit síly a pomoc pejskům a dalším zvířátkům, kteří jsou v těchto mrazech venku.