Pomáhejte i vy s Psí hvězda.cz!

Tři… Dva… Jedna… Jedeme naplno!

Prostřednictvím našeho projektu Vám dáváme možnost pomáhat spolu s námi a být součástí Psí hvězdy.

Naším cílem je pomáhat všem pejskům, kteří pomoc potřebují a to všemi možnými a dostupnými prostředky. Neustále navazujeme úzkou spolupráci s útulky, organizacemi a lidmi, kteří mají srdce na správném místě. Prostřednictvím našeho webu a Facebooku sdílíme veřejnosti aktuální potřeby pejsků a poukazujeme na problémy spojené s psí tématikou. Ve spolupráci s odborníky se snažíme šířit osvětu, informovat, odpovídat na vaše otázky a hlavně aktivně pomáhat.

Jak můžete pomáhat spolu s námi? Staňte se Psí hvězdou.

Nástrojem, který nám dává příležitost pomáhat je vlastní e-shop. Zde nabízíme potřeby pro Vaše čtyřnohé miláčky a nejen pro ně. Hlavní je pro nás kvalita nabízených produktů a spolupráce s prověřenými dodavateli.

Naše motto je NAKUPUJI POMÁHÁM. Jak?

Jednoduše – každým realizovaným nákupem. Ze všech nákupů na e-shopu Psí hvězda.cz půjde část finančních prostředků na pomoc konkrétním pejskům. O všem Vás budeme informovat a jsme rádi, když s námi sledujete psí

Listopadová pomoc letí do Voříškova a OS Buldočí naděje

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy našim zákaznicím Šárce V. a Adrianě K. za zakoupení pamlsků a konzerv pro útulek Voříškov a OS Buldočí Naděje. Balíčky zabalíme a zdarma zašleme na adresy útulků.

Hmotné dary Jezevčíkům v nouzi a Štefánkovi

Jezevčíkům v nouzi pomáháme prakticky od začátku našeho projektu. Víme, že jednorázová pomoc je dobrá, ale často neřeší akutní situaci. Rozhodli jsme se proto podpořit Jezevčíky věcmi, které akutně potřebují.

Odeslaná materiální pomoc pro útulek Rafael Ops.

Reagovali jsem na akutní žádost ze strany ředitelky organizace DOČASKY.CZ. Paní Andrea Černá náš tým požádala o zaslání materiální pomoci ve formě granulí pro organizaci Rafael Ops., kde aktuálně zajišťují péči o týrané kavkazské psy.