Pomáhejte i vy s Psí hvězda.cz!

Tři… Dva… Jedna… Jedeme naplno!

Prostřednictvím našeho projektu Vám dáváme možnost pomáhat spolu s námi a být součástí Psí hvězdy.

Naším cílem je pomáhat všem pejskům, kteří pomoc potřebují a to všemi možnými a dostupnými prostředky. Neustále navazujeme úzkou spolupráci s útulky, organizacemi a lidmi, kteří mají srdce na správném místě. Prostřednictvím našeho webu a Facebooku sdílíme veřejnosti aktuální potřeby pejsků a poukazujeme na problémy spojené s psí tématikou. Ve spolupráci s odborníky se snažíme šířit osvětu, informovat, odpovídat na vaše otázky a hlavně aktivně pomáhat.

Jak můžete pomáhat spolu s námi? Staňte se Psí hvězdou.

Nástrojem, který nám dává příležitost pomáhat je vlastní e-shop. Zde nabízíme potřeby pro Vaše čtyřnohé miláčky a nejen pro ně. Hlavní je pro nás kvalita nabízených produktů a spolupráce s prověřenými dodavateli.

Naše motto je NAKUPUJI POMÁHÁM. Jak?

Jednoduše – každým realizovaným nákupem. Ze všech nákupů na e-shopu Psí hvězda.cz půjde část finančních prostředků na pomoc konkrétním pejskům. O všem Vás budeme informovat a jsme rádi, když s námi sledujete psí

Vanda Nováková

Unikátní projekt – karta SOS zvíře

Páníček už měl být dávno doma. Mám hlad a bojím se. Pořád nejde, už mám vážně hlad. Nemohlo se mu něco stát? Co teď bude se mnou? Žijeme přeci jen sami dva… Kde je můj páníček?

Osud jednoho velikána, Maxipsa Fíka!

Každý pejsek, i ten velký a zanedbaný má právo na nový domov. Přečtěte si osud velikána Fíka, který jako vystřižený z animovaného českého večerníčku o Maxipsu Fíkovi a jeho Áje. A jak to dopadlo?

Český fousek

Je národní lovecké plemeno většího vzrůstu. Je milý a aktivní pes vhodný do rodin. Především miluje aporty jak na souši, tak ve vodě. Potřebuje výcvik bez násilí a dokáže být dominantní.