Pomáhejte i vy s Psí hvězda.cz!

Tři… Dva… Jedna… Jedeme naplno!

Prostřednictvím našeho projektu Vám dáváme možnost pomáhat spolu s námi a být součástí Psí hvězdy.

Naším cílem je pomáhat všem pejskům, kteří pomoc potřebují a to všemi možnými a dostupnými prostředky. Neustále navazujeme úzkou spolupráci s útulky, organizacemi a lidmi, kteří mají srdce na správném místě. Prostřednictvím našeho webu a Facebooku sdílíme veřejnosti aktuální potřeby pejsků a poukazujeme na problémy spojené s psí tématikou. Ve spolupráci s odborníky se snažíme šířit osvětu, informovat, odpovídat na vaše otázky a hlavně aktivně pomáhat.

Jak můžete pomáhat spolu s námi? Staňte se Psí hvězdou.

Nástrojem, který nám dává příležitost pomáhat je vlastní e-shop. Zde nabízíme potřeby pro Vaše čtyřnohé miláčky a nejen pro ně. Hlavní je pro nás kvalita nabízených produktů a spolupráce s prověřenými dodavateli.

Naše motto je NAKUPUJI POMÁHÁM. Jak?

Jednoduše – každým realizovaným nákupem. Ze všech nákupů na e-shopu Psí hvězda.cz půjde část finančních prostředků na pomoc konkrétním pejskům. O všem Vás budeme informovat a jsme rádi, když s námi sledujete psí

Přehřátý pes

Protože se na internetu množí všemožné tipy a rady co se smí nebo nesmí dělat v případě přehřátí psa, ze kterých jsou majitelé spíše zmatení, rozhodli jsme se podat chovatelům praktická doporučení, která jsou účinná. Pojďme se na ně podívat.

Rhodéský ridgeback

Oddaný přítel rodiny, který je schopný řešit problémy po svém a pamatovat si spoustu věcí. Mimořádně silný pes, který vás ochrání a bude vám navždy věrný.

Jak si vybrat vhodné plemeno psa

Pejska si pořizujete na celou řadu let a měl by být pro vás ideálním společníkem. Ne každý pejsek může sednout vašemu životnímu stylu, nárokům, velikostí nebo svou povahou.Čím pečlivěji si nového kamaráda vyberete, tím vás čeká veselejší společný život. Zodpovíme si tři základní otázky, které by vám měly projít hlavou, než si pro štěňátko pojedete.