Pomáhejte i vy s Psí hvězda.cz!

Tři… Dva… Jedna… Jedeme naplno!

Prostřednictvím našeho projektu Vám dáváme možnost pomáhat spolu s námi a být součástí Psí hvězdy.

Naším cílem je pomáhat všem pejskům, kteří pomoc potřebují a to všemi možnými a dostupnými prostředky. Neustále navazujeme úzkou spolupráci s útulky, organizacemi a lidmi, kteří mají srdce na správném místě. Prostřednictvím našeho webu a Facebooku sdílíme veřejnosti aktuální potřeby pejsků a poukazujeme na problémy spojené s psí tématikou. Ve spolupráci s odborníky se snažíme šířit osvětu, informovat, odpovídat na vaše otázky a hlavně aktivně pomáhat.

Jak můžete pomáhat spolu s námi? Staňte se Psí hvězdou.

Nástrojem, který nám dává příležitost pomáhat je vlastní e-shop. Zde nabízíme potřeby pro Vaše čtyřnohé miláčky a nejen pro ně. Hlavní je pro nás kvalita nabízených produktů a spolupráce s prověřenými dodavateli.

Naše motto je NAKUPUJI POMÁHÁM. Jak?

Jednoduše – každým realizovaným nákupem. Ze všech nákupů na e-shopu Psí hvězda.cz půjde část finančních prostředků na pomoc konkrétním pejskům. O všem Vás budeme informovat a jsme rádi, když s námi sledujete psí

Vanda Nováková

Kvídovy poukázky pomáhají

V průběhu měsíce dubna jsme do našich partnerských útulků odeslali první várku Kvídových poukázek zakoupených našimi zákazníky. Útulky mohou tyto poukázky využít na nákup jakéhokoliv zboží v našem eshopu, dle jejich aktuálních potřeb. Děkujeme našim zákazníkům, že pomáhají s námi!

6. ročník Memoriálu Ivo Hermana v Kuřimi 2016

Dne 8. Října 2016 se konal v Kuřimi závod v poslušnosti a obraně, který se započítává do jihomoravské ligy. Závod probíhal v kategoriích ZZO, ZVV1, IPO1 a IPO3.

Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?