Pomoc depozitu Beruška a pejskům v Táboře

Děkujeme paní Janě D. z Úval za zakoupení pomoci rovnou pro dva naše partnerské útulky. Pomoc odesíláme depozitu Beruška a pejskům do Táborského útulku.

Balíčky obsahovaly:

• 2x balení Brit Premium 15kg
  • 12ks poukázek Kvídovy Vánoce

Celková hodnota balíčku byla bezmála 2000!

Útulek pro nalezené psy v Táboře v roce 1999 převzaly Technické služby Tábor s. r. o. Útulek neprovádí odchyt zvířat, ani nepřijímá psy od soukromých osob. Psi odchycení městskou policií, jsou do útulku převezeni a buď jsou vyzvednuti původním majitelem nebo se jim začne hledat nový domov. Disponují 17 standartními kotci a 5 kotci pro karanténu. Útulek můžete finančně podpořit. Při zaslání finančního daru na účet číslo  700846349/0800, uvádějte jako variabilní symbol číslo 26.

Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s. je malé soukromé, rodinné depozitum pro psy. Pomáhájí týraným, opuštěným a nechtěným pejskům. Pejskům se celý den věnují, a tak dostanou maximální péči. K dispocizi mají vytápěné i vnitřní kotce a výběh. Depozitum Beruška můžete finančně podpořit zasláním daru na transparentní účet 2300377159/2010.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Jak venčit pejska v zimě, máme pár tipů!

Máte doma gaučového povaleče nebo aktivního milovníka hodinových procházek? Ať tak nebo tak v mrazech doporučujeme vycházky adekvátně upravit. I přes velkou radost a ochranu můžou hodiny venku v mrazu uškodit!

Akutní pomoc pro Jezevčíky v nouzi

Našim hlavním cílem je pomáhat pejskům, kteří to potřebují. Víme, že se k nám chcete přidat a že chcete pomáhat s námi. Díky našemu E-shopu můžete zakoupit potřebné věci pejskům z útulku a my jim je zdarma zašleme. Pokud nám organizace sama napíše, že potřebují věci akutně, nečekáme a odesíláme jim balíček hned. Třeba hned ze začátku nového roku JVN.

Pomoc odesíláme i v novém roce!

Děkujeme všem zákazníkům Psí hvězdy, že na pejsky a kočičky myslí i v novém roce. V průběhu ledna a začátku února jsme do našich partnerským útulků odeslali celkem 11 balíčků.