Pomoc depozitu Beruška a pejskům v Táboře

Děkujeme paní Janě D. z Úval za zakoupení pomoci rovnou pro dva naše partnerské útulky. Pomoc odesíláme depozitu Beruška a pejskům do Táborského útulku.

Balíčky obsahovaly:

• 2x balení Brit Premium 15kg
  • 12ks poukázek Kvídovy Vánoce

Celková hodnota balíčku byla bezmála 2000!

Útulek pro nalezené psy v Táboře v roce 1999 převzaly Technické služby Tábor s. r. o. Útulek neprovádí odchyt zvířat, ani nepřijímá psy od soukromých osob. Psi odchycení městskou policií, jsou do útulku převezeni a buď jsou vyzvednuti původním majitelem nebo se jim začne hledat nový domov. Disponují 17 standartními kotci a 5 kotci pro karanténu. Útulek můžete finančně podpořit. Při zaslání finančního daru na účet číslo  700846349/0800, uvádějte jako variabilní symbol číslo 26.

Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s. je malé soukromé, rodinné depozitum pro psy. Pomáhájí týraným, opuštěným a nechtěným pejskům. Pejskům se celý den věnují, a tak dostanou maximální péči. K dispocizi mají vytápěné i vnitřní kotce a výběh. Depozitum Beruška můžete finančně podpořit zasláním daru na transparentní účet 2300377159/2010.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Zima škodí psím tlapkám

Všichni to známe, pochmurné studené zimní počasí promění chodníky v blátivou hmotu, která klouže, špiní a je úplně všude. Když začne mrznout, silničáři kluzké ledovky vyřeší solným posypem a nejvíce to odnáší právě psí tlapky.

Pomáhejme s módou!

Že nejste zrovna příznivci módních doplňků? Nemusíte, stačí, pokud je fešák váš psí či kočičí parťák.
Psí hvězda dlouhodobě výtěžkem ze svého obchodu pomáhá mnoha útulkům. Stejný koncept má i značka FunkyDog, která z každého prodaného výrobku posílá část zvířatům v nouzi. Představujeme vám jejich sortiment, který můžete najít na našem e-shopu.

Bezpečné cestování se psem v autě

Jezdíte se svým psem často autem? Berte ohled nejen na své, ale také na jeho bezpečí. Poradíme vám, jak se vyhnout pokutě a dovést psa i sebe vždy v pořádku do cíle.