Pomoc depozitu Beruška a pejskům v Táboře

Děkujeme paní Janě D. z Úval za zakoupení pomoci rovnou pro dva naše partnerské útulky. Pomoc odesíláme depozitu Beruška a pejskům do Táborského útulku.

Balíčky obsahovaly:

• 2x balení Brit Premium 15kg
  • 12ks poukázek Kvídovy Vánoce

Celková hodnota balíčku byla bezmála 2000!

Útulek pro nalezené psy v Táboře v roce 1999 převzaly Technické služby Tábor s. r. o. Útulek neprovádí odchyt zvířat, ani nepřijímá psy od soukromých osob. Psi odchycení městskou policií, jsou do útulku převezeni a buď jsou vyzvednuti původním majitelem nebo se jim začne hledat nový domov. Disponují 17 standartními kotci a 5 kotci pro karanténu. Útulek můžete finančně podpořit. Při zaslání finančního daru na účet číslo  700846349/0800, uvádějte jako variabilní symbol číslo 26.

Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s. je malé soukromé, rodinné depozitum pro psy. Pomáhájí týraným, opuštěným a nechtěným pejskům. Pejskům se celý den věnují, a tak dostanou maximální péči. K dispocizi mají vytápěné i vnitřní kotce a výběh. Depozitum Beruška můžete finančně podpořit zasláním daru na transparentní účet 2300377159/2010.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Každý den s obrovskými bolestmi, Theo a jeho příběh

Ani ne roční pejsek si za svůj život prošel už mnohým. Každý krok je pro něj bolestivý, ale přesto má neuvěřitelnou radost ze života. Nyní v Dreams from the Darkness v Račicích bojuje za svůj další život. Aktuálně má za sebou náročnou operaci zlomené zadní nožky a doufá, že ho čekají Vánoce v teple domova. Nyní potřebuje finanční podporu na uhrazení operace.

Nadváha, obezita a nutriční poruchy

Nadváha až obezita je charakterizována zvýšeným podílem tělesného tuku. Už samotná nadváha představuje nepříznivý faktor ovlivňující zdraví a život našich zvířecích přátel, proto bychom nad tímto problémem neměli jen tak mávnout rukou.

Navázání spolupráce s veterinou Animed Brno

Máme po svém boku několik opravdových odborníků. Veterinární klinika Animed Brno nám přislíbila spolupráci na odborných článcích, ale také účast na akcích a projektech.