Pomoc depozitu Beruška a pejskům v Táboře

Děkujeme paní Janě D. z Úval za zakoupení pomoci rovnou pro dva naše partnerské útulky. Pomoc odesíláme depozitu Beruška a pejskům do Táborského útulku.

Balíčky obsahovaly:

• 2x balení Brit Premium 15kg
  • 12ks poukázek Kvídovy Vánoce

Celková hodnota balíčku byla bezmála 2000!

Útulek pro nalezené psy v Táboře v roce 1999 převzaly Technické služby Tábor s. r. o. Útulek neprovádí odchyt zvířat, ani nepřijímá psy od soukromých osob. Psi odchycení městskou policií, jsou do útulku převezeni a buď jsou vyzvednuti původním majitelem nebo se jim začne hledat nový domov. Disponují 17 standartními kotci a 5 kotci pro karanténu. Útulek můžete finančně podpořit. Při zaslání finančního daru na účet číslo  700846349/0800, uvádějte jako variabilní symbol číslo 26.

Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s. je malé soukromé, rodinné depozitum pro psy. Pomáhájí týraným, opuštěným a nechtěným pejskům. Pejskům se celý den věnují, a tak dostanou maximální péči. K dispocizi mají vytápěné i vnitřní kotce a výběh. Depozitum Beruška můžete finančně podpořit zasláním daru na transparentní účet 2300377159/2010.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

2. kolo jihomoravské ligy ve Zbraslavi

Dne 5. listopadu 2016 jsem se se svým psem Coudym z Kralické tiskárny zúčastnil druhého kola jihomoravské ligy ve Zbraslavi. Závod začal zhruba v 9 hodin a probíhal ve čtyřech kategoriích. Celkem se ho zúčastnilo dvacet psů.

Výživa psa

Pro kvalitní život a dobrou kondici Vašeho psa je mimo jiné důležitá správná výživa. Neexistuje ale univerzální vzorec, podle kterého bychom přesně vypočítali potřebnou dávku a nejlepší složení krmiva. Každý pejsek je jedinečný a my sami musíme rozpoznat, co potřebuje.

Lidské léky? Zvířatům nepatří!

Můj pejsek nebo kočka se necítí dobře, není ve své kůži. Možná ho něco bolí. Možná má i teplotu. Můžu mu dát léky z mé lékárničky?