Pomoc pejskům z Kojetína

Společně pomáháme! A společně v tom pokračujeme! Po první vlně pomoci nyní pejsci potřebují rybí oleje, savé podložky a vlhčené ubrousky. Přijdete se k nám.

whatsapp-image-2016-09-29-at-15-51-55Naše společná pomoc pokračuje!

Děkujeme všem, kteří se do naší první akce pomoci pejskům z Kojetínské množírny zapojili. Bylo vás víc než dost a my si moc vážíme vaší důvěry.

S občanským sdružením Russell Rescue, které má pejsci nyní v péči, dále řešíme, co je akutně potřeba. “Psi jsou pod pravidelnou kontrolou veterináře, dělali jsme stěry a kontroly na parazity v srsti/kůži. Nic zásadního, co by se nevyřešilo antiparazitiky tam není (blechy, všenky). Psi žili doteď ve svých výkalech a moči, žrali chleba s vodou. Špatná srst a lupy jsou zapříčiněny původní stravou a nyní výměnou kůže i srsti. To už se nedá podpořit jinak než zevnitř kvalitní stravou a doplňky,” okomentovala sbírku paní Hřeblová z Russell Rescue. Rozhodli jsme se s vámi spojit a pomoci jim nákupem lososových olejů. Ke každým dvěma olejům, které zakoupíte vy pro pejsky z množírny, přidá Psí hvězda jedno balení extra savých podložek pro nově narozená štěňátka.

Nyní máme pro pejsky přes dvanáct olejů a od nás 6 balení savých podložek 🙂 Každým nákupem pomůžete. Pokud chcete olej pro pejsky zakoupit, vložte jej do košíku, vyberte platební metodu, zvolte osobní odběr a do poznámky napište Russell Rescue. My všechny oleje a podložky pejskům hromadně odešleme.

Vanda Nováková

Lovecká sezóna je v plném proudu, myslete na bezpečnost!

Jako každý rok přichází s podzimem neodmyslitelně spojená lovecká sezóna. Pořádají se hony a nejrůznější akce spojené s myslivostí. Jaké zásady bychom měli v honitbě dodržovat?

Lékárnička pro psa

Při pořízení pejska získává každý majitel plno informací, co by měl a neměl pořizovat, seznamuje se s různými druhy vodítek a granulí, je zahlcen nepřeberným množstvím všech značek, zkratek plemen a pravidel pro psí výchovu. Na co ale mnozí často zapomínají, je pořízení i lékárničky pro psa, která by v kynologické domácnosti neměla chybět.

Anglický kokršpaněl

Původně lovecký slídič je dnes populárním domácím malíčkem v Evropě a ve všech zemích Britského společenství.