14433107_1167114770029964_9035245763669619411_n

Pomoc pejskům z Kojetína

Společně pomáháme! A společně v tom pokračujeme! Po první vlně pomoci nyní pejsci potřebují rybí oleje, savé podložky a vlhčené ubrousky. Přijdete se k nám.

whatsapp-image-2016-09-29-at-15-51-55Naše společná pomoc pokračuje!

Děkujeme všem, kteří se do naší první akce pomoci pejskům z Kojetínské množírny zapojili. Bylo vás víc než dost a my si moc vážíme vaší důvěry.

S občanským sdružením Russell Rescue, které má pejsci nyní v péči, dále řešíme, co je akutně potřeba. “Psi jsou pod pravidelnou kontrolou veterináře, dělali jsme stěry a kontroly na parazity v srsti/kůži. Nic zásadního, co by se nevyřešilo antiparazitiky tam není (blechy, všenky). Psi žili doteď ve svých výkalech a moči, žrali chleba s vodou. Špatná srst a lupy jsou zapříčiněny původní stravou a nyní výměnou kůže i srsti. To už se nedá podpořit jinak než zevnitř kvalitní stravou a doplňky,” okomentovala sbírku paní Hřeblová z Russell Rescue. Rozhodli jsme se s vámi spojit a pomoci jim nákupem lososových olejů. Ke každým dvěma olejům, které zakoupíte vy pro pejsky z množírny, přidá Psí hvězda jedno balení extra savých podložek pro nově narozená štěňátka.

Nyní máme pro pejsky přes dvanáct olejů a od nás 6 balení savých podložek 🙂 Každým nákupem pomůžete. Pokud chcete olej pro pejsky zakoupit, vložte jej do košíku, vyberte platební metodu, zvolte osobní odběr a do poznámky napište Russell Rescue. My všechny oleje a podložky pejskům hromadně odešleme.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

16195548_1794399330780864_998149337575667905_n

Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?

Orange cat eating in the floor

Výživa kočky

Kočka je dravec a pravý masožravec. Její výživa je specifičtější a náročnější než výživa psa. Poradíme vám, jak svoji kočku krmit co nejlépe.

Funny dog eating food from red bowl

Výživa psa

Pro kvalitní život a dobrou kondici Vašeho psa je mimo jiné důležitá správná výživa. Neexistuje ale univerzální vzorec, podle kterého bychom přesně vypočítali potřebnou dávku a nejlepší složení krmiva. Každý pejsek je jedinečný a my sami musíme rozpoznat, co potřebuje.