Pomoc pro kočičky a buldočky

Pondělí je pro nás všechny hektický den. V pondělí také řešíme naléhavé pomoci, které se k nám přes víkend dostanou. Dnes jsme odeslali hned dva balíčky pomoci pro naše placaté kamarády ze Sdružení Buldočí naděje a druhý balíček pro kočičky do Kočičí oázy v Holubicích.

Únor je v půlce a my jsme rádi, že můžeme každý týden odeslat balíček s Vaší pomocí do jednotlivých útulků. Doufejme, že zima už je za námi a všichni se těšíme na jaro. Snažíme se tedy společně pejskům zpříjemnit chladné dny nějakou tou dobrotou a dalšími věcmi, které potřebují. Jsme moc rádi, že jste u toho s námi. Moc si toho vážíme.

16735117_10208028737971507_1829249188_oCo jsme do jednotlivých organizací odeslali?

První balíček putoval do Sdružení Buldočí naděje, o kterém se dozvíte víc zde. Balíček jsme odeslali 13. února 2017 a obsahoval:

• Biokill 3 ks
  • Piškoty Tobby 6 ks
  • Konzervy Animonda Grandcarno různé příchutě 20 ks

Moc děkujeme paní Kristýně K. a paní Petře Marečkové z výcvikové školy Psí Park Brno, která se svými svěřenci uspořádala sbírku a dlouhodobě podporuje činnost Psí hvězdy. Moc děkujeme oběma dámám, celkem jsme odeslali dary za 1 349 Kč!

16731483_10208028738091510_1333459413_oDruhý balíček putoval do Holubic do Kočičí oázy. Nedávno jsme Vám tuto oázu pro kočičky představovali, více se dozvíte zde.  Balíček jsme také odeslali 13. února 2017 a obsahoval:

• Savé podložky 25 ks v balení
  • Kapsička Calibra Cat 14 ks
  • Naturea Naturals 2 kg 1 ks

Za objednávku pro kočičky a pejsky do Kočičí oázy za celkem za 576 Kč děkujeme paní Kateřině B., která pravidelně pomáhá všem zvířátkům v útulcích. Moc si pomoci vážíme a děkujeme za všechny kočičky a pejsky!

Pokud se chcete i vy zapojit do pomoci pejskům a kočičkám v útulcích, navštivte náš E-shop Psí hvězda.cz. Naleznete zde speciální sekci s přáním a potřebami jednotlivých útulků. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?

Problém separace – odstraňte strach ze samoty

Pořídili jste si domů nového psího kamaráda z útulku nebo profesionálního chovu a vše je v pořádku do chvíle než odejdete z domu? Pokud je s vámi pejsek klidný, spokojený a kamarádský, ale jen co zamknete dveře od bytu, stává se z něj tornádo, vše ukazuje na separační úzkost a strach ze samoty.

Vánoční balíček pro ForDogs z.s.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do prvního měsíce našeho projektu Vánoce pro pejsky z útulku. Díky Vám jsme začátkem týdne odeslali balíček do ForDogs, stanice, která ukrytý hluboko v lesích dělá pro pejsky maximum.