Pomoc pro kočičky a buldočky

Pondělí je pro nás všechny hektický den. V pondělí také řešíme naléhavé pomoci, které se k nám přes víkend dostanou. Dnes jsme odeslali hned dva balíčky pomoci pro naše placaté kamarády ze Sdružení Buldočí naděje a druhý balíček pro kočičky do Kočičí oázy v Holubicích.

Únor je v půlce a my jsme rádi, že můžeme každý týden odeslat balíček s Vaší pomocí do jednotlivých útulků. Doufejme, že zima už je za námi a všichni se těšíme na jaro. Snažíme se tedy společně pejskům zpříjemnit chladné dny nějakou tou dobrotou a dalšími věcmi, které potřebují. Jsme moc rádi, že jste u toho s námi. Moc si toho vážíme.

16735117_10208028737971507_1829249188_oCo jsme do jednotlivých organizací odeslali?

První balíček putoval do Sdružení Buldočí naděje, o kterém se dozvíte víc zde. Balíček jsme odeslali 13. února 2017 a obsahoval:

• Biokill 3 ks
  • Piškoty Tobby 6 ks
  • Konzervy Animonda Grandcarno různé příchutě 20 ks

Moc děkujeme paní Kristýně K. a paní Petře Marečkové z výcvikové školy Psí Park Brno, která se svými svěřenci uspořádala sbírku a dlouhodobě podporuje činnost Psí hvězdy. Moc děkujeme oběma dámám, celkem jsme odeslali dary za 1 349 Kč!

16731483_10208028738091510_1333459413_oDruhý balíček putoval do Holubic do Kočičí oázy. Nedávno jsme Vám tuto oázu pro kočičky představovali, více se dozvíte zde.  Balíček jsme také odeslali 13. února 2017 a obsahoval:

• Savé podložky 25 ks v balení
  • Kapsička Calibra Cat 14 ks
  • Naturea Naturals 2 kg 1 ks

Za objednávku pro kočičky a pejsky do Kočičí oázy za celkem za 576 Kč děkujeme paní Kateřině B., která pravidelně pomáhá všem zvířátkům v útulcích. Moc si pomoci vážíme a děkujeme za všechny kočičky a pejsky!

Pokud se chcete i vy zapojit do pomoci pejskům a kočičkám v útulcích, navštivte náš E-shop Psí hvězda.cz. Naleznete zde speciální sekci s přáním a potřebami jednotlivých útulků. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Vanda Nováková

Nesolte nám chodníky!

Mrzne a zima je v plném proudu. Silnice i chodníky pěkně kloužou a je potřeba je nejen odhrnovat, ale také solit. Je to jediná varianta? Víte, co všechno sůl udělá s přírodou a jak bolestivý je pohyb po ní pro vaše pejsky?

Den se značkou N&D

Ve čtvrtek 30.11. 2017 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne plné Itálie se značkou krmiv N&D.

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.