Pomoc pro kočičky a buldočky

Pondělí je pro nás všechny hektický den. V pondělí také řešíme naléhavé pomoci, které se k nám přes víkend dostanou. Dnes jsme odeslali hned dva balíčky pomoci pro naše placaté kamarády ze Sdružení Buldočí naděje a druhý balíček pro kočičky do Kočičí oázy v Holubicích.

Únor je v půlce a my jsme rádi, že můžeme každý týden odeslat balíček s Vaší pomocí do jednotlivých útulků. Doufejme, že zima už je za námi a všichni se těšíme na jaro. Snažíme se tedy společně pejskům zpříjemnit chladné dny nějakou tou dobrotou a dalšími věcmi, které potřebují. Jsme moc rádi, že jste u toho s námi. Moc si toho vážíme.

16735117_10208028737971507_1829249188_oCo jsme do jednotlivých organizací odeslali?

První balíček putoval do Sdružení Buldočí naděje, o kterém se dozvíte víc zde. Balíček jsme odeslali 13. února 2017 a obsahoval:

• Biokill 3 ks
  • Piškoty Tobby 6 ks
  • Konzervy Animonda Grandcarno různé příchutě 20 ks

Moc děkujeme paní Kristýně K. a paní Petře Marečkové z výcvikové školy Psí Park Brno, která se svými svěřenci uspořádala sbírku a dlouhodobě podporuje činnost Psí hvězdy. Moc děkujeme oběma dámám, celkem jsme odeslali dary za 1 349 Kč!

16731483_10208028738091510_1333459413_oDruhý balíček putoval do Holubic do Kočičí oázy. Nedávno jsme Vám tuto oázu pro kočičky představovali, více se dozvíte zde.  Balíček jsme také odeslali 13. února 2017 a obsahoval:

• Savé podložky 25 ks v balení
  • Kapsička Calibra Cat 14 ks
  • Naturea Naturals 2 kg 1 ks

Za objednávku pro kočičky a pejsky do Kočičí oázy za celkem za 576 Kč děkujeme paní Kateřině B., která pravidelně pomáhá všem zvířátkům v útulcích. Moc si pomoci vážíme a děkujeme za všechny kočičky a pejsky!

Pokud se chcete i vy zapojit do pomoci pejskům a kočičkám v útulcích, navštivte náš E-shop Psí hvězda.cz. Naleznete zde speciální sekci s přáním a potřebami jednotlivých útulků. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Vanda Nováková

Yoggies – sušený barf

Nová česká značka granulí Yoggies je jednou z největších špiček na českém trhu. Pokud zrovna nemáte možnost krmit přímo masem, můžete využít maso usušené ve formě granulí. Nyní naleznete kompletní nabídku i na naší kamenné prodejně v Brně.

Palivové dřevo pro Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 18. srpna 2016 jsme zajistili palivové dřevo pro Dreams From the Darkness. Děkujeme všem zúčastněným!

Tlapky a drápky, aneb když pejsek stárne

Ve stárnoucím organismu dochází k mnoha degenerativním změnám. Buňky a tkáně neregenerují tak jako „za mlada“, imunita je oslabena a tělo celkově pomalu chřadne. Tyto změny a jejich dopady se mohou mimo jiné projevit také na tlapkách a drápech.