16763855_10208028737651499_708663360_o

Pomoc pro kočičky a buldočky

Pondělí je pro nás všechny hektický den. V pondělí také řešíme naléhavé pomoci, které se k nám přes víkend dostanou. Dnes jsme odeslali hned dva balíčky pomoci pro naše placaté kamarády ze Sdružení Buldočí naděje a druhý balíček pro kočičky do Kočičí oázy v Holubicích.

Únor je v půlce a my jsme rádi, že můžeme každý týden odeslat balíček s Vaší pomocí do jednotlivých útulků. Doufejme, že zima už je za námi a všichni se těšíme na jaro. Snažíme se tedy společně pejskům zpříjemnit chladné dny nějakou tou dobrotou a dalšími věcmi, které potřebují. Jsme moc rádi, že jste u toho s námi. Moc si toho vážíme.

16735117_10208028737971507_1829249188_oCo jsme do jednotlivých organizací odeslali?

První balíček putoval do Sdružení Buldočí naděje, o kterém se dozvíte víc zde. Balíček jsme odeslali 13. února 2017 a obsahoval:

• Biokill 3 ks
  • Piškoty Tobby 6 ks
  • Konzervy Animonda Grandcarno různé příchutě 20 ks

Moc děkujeme paní Kristýně K. a paní Petře Marečkové z výcvikové školy Psí Park Brno, která se svými svěřenci uspořádala sbírku a dlouhodobě podporuje činnost Psí hvězdy. Moc děkujeme oběma dámám, celkem jsme odeslali dary za 1 349 Kč!

16731483_10208028738091510_1333459413_oDruhý balíček putoval do Holubic do Kočičí oázy. Nedávno jsme Vám tuto oázu pro kočičky představovali, více se dozvíte zde.  Balíček jsme také odeslali 13. února 2017 a obsahoval:

• Savé podložky 25 ks v balení
  • Kapsička Calibra Cat 14 ks
  • Naturea Naturals 2 kg 1 ks

Za objednávku pro kočičky a pejsky do Kočičí oázy za celkem za 576 Kč děkujeme paní Kateřině B., která pravidelně pomáhá všem zvířátkům v útulcích. Moc si pomoci vážíme a děkujeme za všechny kočičky a pejsky!

Pokud se chcete i vy zapojit do pomoci pejskům a kočičkám v útulcích, navštivte náš E-shop Psí hvězda.cz. Naleznete zde speciální sekci s přáním a potřebami jednotlivých útulků. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

kompilace

Poděkování Psí Hvězdy klinice Animed v Brně

Záchranu zvířecího života je potřeba oslavovat a děkovat lidem, kteří doslova umí zázraky. O mnoho víc vše prožíváte, když se jedná o vaše vlastní zvířátko.

JVN_jezevčík

Převoz Igorka do dočasné péče

V pátek 29. června 2016 jsme zajistili převoz Jezevčíkům v nouzi jezevčíka Igorka.

Výchova a socializace – start života vašeho štěněte

A je tu prosinec, čas vánoční, čas nového zrození, naděje a lásky. Je to i čas rozhodování o tom, čím obdarovat své blízké. Pokud je chcete obdarovat malým štěňátkem, měli byste vědět, jaký život vy nebo vaši blízcí nabídnete psovi. Je to totiž stejně důležité jako to, jak pes obohatí váš život. Přeberete totiž roli „rodičů“ psa a je vaší odpovědností, aby váš pes měl dobrý život.