13072746_1604179953137808_4697826369158889611_o

Pomoc pro Městský útulek Broumov

Pomáháte s námi a my si toho velmi vážíme. Tolik lásky, pomoci a pochopení nám vždycky utvrdí, že vše děláme správně. A že jste u toho s námi! Balíček pomoci pro Broumov je na cestě.

Deky, ručníky a další pomoc

Dnes jsme odeslali první várku pomoc z naší sbírky! Děkujeme, jsme rádi, že pomáháte s námi. Bezmála padesátikilový balíček dnes odjel do Městského útulku Broumov. Věříme, že pejskům deky a pelíšky pomůžou a zahřejí je.15942414_10207761051039501_1845159893_n

K dekám jsme novopečené mamince a dalším pejskům v jejich péči poslali dar od paní Hanky H. celkem za 1 157 Kč, konkrétně:

• Pelíšek CHARLEY
  • Brit Care Dog Adult Salmon & Potato 2×3 kg
  • Balení piškotů

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

15877747_10207724979457734_588982620_o

Akutní pomoc pro Jezevčíky v nouzi

Našim hlavním cílem je pomáhat pejskům, kteří to potřebují. Víme, že se k nám chcete přidat a že chcete pomáhat s námi. Díky našemu E-shopu můžete zakoupit potřebné věci pejskům z útulku a my jim je zdarma zašleme. Pokud nám organizace sama napíše, že potřebují věci akutně, nečekáme a odesíláme jim balíček hned. Třeba hned ze začátku nového roku JVN.

Purebred border collie herding a flock of sheep on a summer day.

Pasení – potřeba i zábava

„Když spojíte člověka, které má chuť něčeho dosáhnout a psa, který vám k tomu může pomoci, vznikne něco neobvyklého. Pasení je vášeň, sport a neskutečná zábava pro psa i majitele. Musíte ovšem myslet jako jeden!” říká majitelka psa, která objevuje kouzla pasení se svou milovanou border kolií.

dog-food-1-1-e1468507336650-1024x678

Kvalita za příznivou cenu – vsaďte na prémiová krmiva!

Označení krmiva jako prémiové vám zaručí určitý standart kvality granulí. Přesto je potřeba sledovat poměr masa a dalších důležitých látek. Prémiová krmiva jsou vhodnou alternativou pro ty, kteří mají psa nebo kočku bez zdravotních problémů, standardní zátěže a chtějí něco málo ušetřit.