Pomoc pro Městský útulek Broumov

Pomáháte s námi a my si toho velmi vážíme. Tolik lásky, pomoci a pochopení nám vždycky utvrdí, že vše děláme správně. A že jste u toho s námi! Balíček pomoci pro Broumov je na cestě.

Deky, ručníky a další pomoc

Dnes jsme odeslali první várku pomoc z naší sbírky! Děkujeme, jsme rádi, že pomáháte s námi. Bezmála padesátikilový balíček dnes odjel do Městského útulku Broumov. Věříme, že pejskům deky a pelíšky pomůžou a zahřejí je.15942414_10207761051039501_1845159893_n

K dekám jsme novopečené mamince a dalším pejskům v jejich péči poslali dar od paní Hanky H. celkem za 1 157 Kč, konkrétně:

• Pelíšek CHARLEY
  • Brit Care Dog Adult Salmon & Potato 2×3 kg
  • Balení piškotů

Vanda Nováková

Jarní detoxikace pomáhá psům se startem do nové sezóny

Ačkoliv jsou venku ještě citelné březnové mrazy, občas vykoukne nějaké to jarní kvítí a vydáváme se na delší a delší procházky se svými čtyřnohými přáteli. Organismus je po zimě unavený a tak vám Kvído přináší článek o jarní detoxikaci, která může napomoci po zimním vyčerpání.

Nadváha, obezita a nutriční poruchy

Nadváha až obezita je charakterizována zvýšeným podílem tělesného tuku. Už samotná nadváha představuje nepříznivý faktor ovlivňující zdraví a život našich zvířecích přátel, proto bychom nad tímto problémem neměli jen tak mávnout rukou.

Sportujeme se psy i v zimě!

Posledních pár let v zimě sněhu ubývá, přesto se najdou světlé zasněžené dny. Bílý poprašek láká k procházce, psi radostně lítají a metají tlapami sníh na všechny strany. Vyzkoušeli jste někdy vzít psa na běžkování? Víte, jak ho zabavit v teple domova, když je venku až příliš velká zima? Pokud ne, poradíme vám to v našem článku.