13072746_1604179953137808_4697826369158889611_o

Pomoc pro Městský útulek Broumov

Pomáháte s námi a my si toho velmi vážíme. Tolik lásky, pomoci a pochopení nám vždycky utvrdí, že vše děláme správně. A že jste u toho s námi! Balíček pomoci pro Broumov je na cestě.

Deky, ručníky a další pomoc

Dnes jsme odeslali první várku pomoc z naší sbírky! Děkujeme, jsme rádi, že pomáháte s námi. Bezmála padesátikilový balíček dnes odjel do Městského útulku Broumov. Věříme, že pejskům deky a pelíšky pomůžou a zahřejí je.15942414_10207761051039501_1845159893_n

K dekám jsme novopečené mamince a dalším pejskům v jejich péči poslali dar od paní Hanky H. celkem za 1 157 Kč, konkrétně:

• Pelíšek CHARLEY
  • Brit Care Dog Adult Salmon & Potato 2×3 kg
  • Balení piškotů

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

Purebred Golden Retriever dog outdoors on a sunny summer day.

Starostlivost o psího dôchodca I.

Doprajte psíkovi krásne starobe. Poradíme vám, ako sa starať o svojho psieho dôchodca a predĺžiť mu tak čo najviac aktívny život.

Jezevčík

Malý pejsek vhodný do rodin a do lovecké kynologie. Má svoji hlavu a potřebuje pevnou ruku. Bude vám nejlepším přítelem a partnerem na celý život.

Psí slečna, která letos neměla veselé Vánoce

Malá fenečka, s pracovním názvem Vánočka, se ocitla ve špatnou dobu na špatném místě. Psí holčička, kterou neznámý řidič srazil autem a nechal ji napospas osudu ležet na kraji silnice. Zraněnou, opuštěnou a pomalu se loučící se životem. Hodní lidé ji nenechali umřít na kraji silnice a začali bojovat o její život. Bohužel fenečka nehodou utrpěla vážná zranění…