13072746_1604179953137808_4697826369158889611_o

Pomoc pro Městský útulek Broumov

Pomáháte s námi a my si toho velmi vážíme. Tolik lásky, pomoci a pochopení nám vždycky utvrdí, že vše děláme správně. A že jste u toho s námi! Balíček pomoci pro Broumov je na cestě.

Deky, ručníky a další pomoc

Dnes jsme odeslali první várku pomoc z naší sbírky! Děkujeme, jsme rádi, že pomáháte s námi. Bezmála padesátikilový balíček dnes odjel do Městského útulku Broumov. Věříme, že pejskům deky a pelíšky pomůžou a zahřejí je.15942414_10207761051039501_1845159893_n

K dekám jsme novopečené mamince a dalším pejskům v jejich péči poslali dar od paní Hanky H. celkem za 1 157 Kč, konkrétně:

• Pelíšek CHARLEY
  • Brit Care Dog Adult Salmon & Potato 2×3 kg
  • Balení piškotů

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

17092462_10208139292575303_750020921_n

Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.

13072746_1604179953137808_4697826369158889611_o

Pomoc pro Městský útulek Broumov

1465337379_vet-ctverec

Kastrace – pro a proti

Kastrace našich domácích miláčků je často diskutované téma mezi chovateli. Jaký je pohled veterináře a jaká jsou zdravotní rizika?