Pomoc pro Městský útulek Broumov

Pomáháte s námi a my si toho velmi vážíme. Tolik lásky, pomoci a pochopení nám vždycky utvrdí, že vše děláme správně. A že jste u toho s námi! Balíček pomoci pro Broumov je na cestě.

Deky, ručníky a další pomoc

Dnes jsme odeslali první várku pomoc z naší sbírky! Děkujeme, jsme rádi, že pomáháte s námi. Bezmála padesátikilový balíček dnes odjel do Městského útulku Broumov. Věříme, že pejskům deky a pelíšky pomůžou a zahřejí je.15942414_10207761051039501_1845159893_n

K dekám jsme novopečené mamince a dalším pejskům v jejich péči poslali dar od paní Hanky H. celkem za 1 157 Kč, konkrétně:

• Pelíšek CHARLEY
  • Brit Care Dog Adult Salmon & Potato 2×3 kg
  • Balení piškotů

Vanda Nováková

Převoz Sophie do Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 4. srpna 2016 jsme zajistili převoz slepé fenečce Sophii z dočasné péče do Račic.

Jarní dávka pomoci pro Psí cestu František

Náš projekt Pomoc pro pejsky z útulku pokračuje a my díky vám můžeme každý měsíc posílat několik balíků pomoci do různých organizací. V březnu jsme odeslali balíček do Psí cesty František a trefili jsme se opravdu do černého…

Slavte tiše! Zkuste to letos jinak…

Oslavy konce roku jsou pro Vaše domácí mazlíčky stresujícím obdobím. Psi mají mnohem citlivější uši než lidé a slyší proto i zvuky, o kterých lidé nemají ani tušení. Intenzivní hluk u nich může vyvolat silnou bolest a stres. V krajním případě může zvíře upadnout I do šoku. Výjimkou není ani epileptický záchvat. A právě Silvestrovská noc je plná takových zvuků. Podívejte se s námi, jak můžete Vašim miláčkům pomoci toto období lépe zvládnout.