13072746_1604179953137808_4697826369158889611_o

Pomoc pro Městský útulek Broumov

Pomáháte s námi a my si toho velmi vážíme. Tolik lásky, pomoci a pochopení nám vždycky utvrdí, že vše děláme správně. A že jste u toho s námi! Balíček pomoci pro Broumov je na cestě.

Deky, ručníky a další pomoc

Dnes jsme odeslali první várku pomoc z naší sbírky! Děkujeme, jsme rádi, že pomáháte s námi. Bezmála padesátikilový balíček dnes odjel do Městského útulku Broumov. Věříme, že pejskům deky a pelíšky pomůžou a zahřejí je.15942414_10207761051039501_1845159893_n

K dekám jsme novopečené mamince a dalším pejskům v jejich péči poslali dar od paní Hanky H. celkem za 1 157 Kč, konkrétně:

• Pelíšek CHARLEY
  • Brit Care Dog Adult Salmon & Potato 2×3 kg
  • Balení piškotů

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

Užívejte s pejsky Štědrý den, ale pozor na otravu!

Vánoce jsou svátky míru, lásky, radosti a hlavně klidu. Proto si najděte chvilku v tomto Vánočním shonu k přečtení krátkého článku o případných rizicích podávání pochutin od Vánočního stolu Vašemu pejskovi. Na štědrovečerní tabuli a před Vánočním stromečkem se nachází spousty nebezpečných látek pro Vašeho pejska. Pojďme si o nich říci něco blíže.

1468929866_BPD16

Brněnské psí dny 2016

Víkend plný zábavy pro pejsky a jejich páníčky. Ve dnech 16. a 17. července 2016 se v areálu u Brněnského Antroposu uskutečnil šestý ročník oblíbené akce.

Animals___Cats_Cat_and_dog_sleeping_044350_

Jak psovi poskytnout kvalitní spánek

Koupili jste vašemu psovi drahý pelíšek a on na něm neleží? Má váš pes jedno místo na spaní dané příkazem? Víme, jak kvalitní spánek nám dokáže udělat dobře, jak moc je důležitý pro zdravou funkci těla i mozku. Stejně prospěšný je i u psů.