14329140_10154518127214556_1579161001_o

Převoz feneček pro Jezevčíky v nouzi

Dne 20. září 2016 jsme vyrazili z Brna pro dvě fenečky jezevčíka. O převoz nás poprosili z Jezevčíků v nouzi. Přibalili jsme pro ně dárečky, sedli do auta a jeli. Na místě nás ale čekalo malé překvapení.

O fenečky, maminku s dcerkou, se přihlásili jejich původní majitelé. Vše bude pečlivě prověřeno, ale jsme moc rádi, že obě holčičky mají svou milující rodinu a opět se našli. Více takových krásných příběhů! Obě holky jsme si tedy pomazlili, dali jim dobroty a vyrazili zpět do Brna.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

bigstock-Nice-dog-eating-109742114

Chci víc! Aneb co jsou holistická a hypoalergenní krmiva?

Jeden název jako druhý. Člověk by někdy na zvolení správné stravy musel studovat hodiny výrobní procesy jednotlivých druhů granulí a diskutovat s předními veterináři nebo výrobci krmiv. Jak ale svému psovi nebo kočce vybrat kvalitní stravu, pokud chci řešit poměr živin, kvalitu, stravitelnost a třeba taky nějaké ty minerální látky? Pojďme se dnes podívat na holistická a hypoalergenní krmiva trošku víc zblízka.

oba

Dva kluci, kteří se naučili, že lidé umí být i přátelé

Příběh dvou pejsků, Jonáše a Matěje, začíná zcela běžně. Jako většina pejsků z Útulku v Táboře neměli snadný start do života a nebýt lidí, kteří se to rozhodli změnit, možná už by dnes ani nebyli mezi námi. Dostali ale novou šanci a my vám dnes povíme jejich příběh.

1462958247_for_pets

Psí hvězda.cz na FOR PETS 2016

Výstava FOR PETS je ojedinělou výstavou chovatelských potřeb u nás. Již 6. ročník proběhl ve dnech 7. – 10.4. v PVA EXPO Praha. Tým Psí hvězdy.cz na něm nemohl chybět.