Převoz feneček pro Jezevčíky v nouzi

Dne 20. září 2016 jsme vyrazili z Brna pro dvě fenečky jezevčíka. O převoz nás poprosili z Jezevčíků v nouzi. Přibalili jsme pro ně dárečky, sedli do auta a jeli. Na místě nás ale čekalo malé překvapení.

O fenečky, maminku s dcerkou, se přihlásili jejich původní majitelé. Vše bude pečlivě prověřeno, ale jsme moc rádi, že obě holčičky mají svou milující rodinu a opět se našli. Více takových krásných příběhů! Obě holky jsme si tedy pomazlili, dali jim dobroty a vyrazili zpět do Brna.

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Užívejte s pejsky Štědrý den, ale pozor na otravu!

Vánoce jsou svátky míru, lásky, radosti a hlavně klidu. Proto si najděte chvilku v tomto Vánočním shonu k přečtení krátkého článku o případných rizicích podávání pochutin od Vánočního stolu Vašemu pejskovi. Na štědrovečerní tabuli a před Vánočním stromečkem se nachází spousty nebezpečných látek pro Vašeho pejska. Pojďme si o nich říci něco blíže.

Ukrytí mezi lesem a loukami se srdcem na správném místě, ForDogs z.s.

Parta mladých lidí, která se rozhodla spoustu věcí změnit. Dávají do všeho své srdce a zachraňují životy těm, kteří to nejvíce potřebují. Takové najdete kousek za vesničkou Svárov. Každého pejska vnímají jako velkou osobnost a bojují za jeho druhou šanci na tomto světě. Představujeme vám sdružení ForDogs.

Balíček pomoci pro Útulek v Táboře

Posíláme pomoc kam jen to jde. A jsme za to neskutečně rádi, navíc když se k nám přidáte i vy. Dnes vám přinášíme informaci o pomoci pro skvělou partu lidí, kteří dělají pro pejsky maximum. Na konci roku 2016 jsme odeslali balíček pomoci Útulku v Táboře a věříme, že pejskům udělal radost.