JVN_jezevčík

Převoz Igorka do dočasné péče

V pátek 29. června 2016 jsme zajistili převoz Jezevčíkům v nouzi jezevčíka Igorka.

JVN_jezevcik3Vyzvedli jsme pejska ve Vodslivech a dovezli do dočasné péče k paní Radce do Frýdku-Místku. Cesta byla dlouhá, náš kolega Michal jel s pejskem opatrně. Pravidelně si dávali přestávky, aby byla cesta pro pejska co nejpříjemnější.

Vše dobře dopadlo a v odpoledních hodinách se už Igorek těšil ze své nové dočasné rodiny. Přejeme mu hodně štěstí při hledání té stálé rodiny!

0xtubtu

Border Kolie

Chytré, mrštné a velmi inteligentní. Takové jsou border kolie, ovčácké plemeno, které je dnes velmi oblíbené převážně v agility a dogdancingu.

15319220_1137477526371294_1922372731037770175_n

Každý den s obrovskými bolestmi, Theo a jeho příběh

Ani ne roční pejsek si za svůj život prošel už mnohým. Každý krok je pro něj bolestivý, ale přesto má neuvěřitelnou radost ze života. Nyní v Dreams from the Darkness v Račicích bojuje za svůj další život. Aktuálně má za sebou náročnou operaci zlomené zadní nožky a doufá, že ho čekají Vánoce v teple domova. Nyní potřebuje finanční podporu na uhrazení operace.

e3dbcbe6-5eb6-4999-85b5-5fb9d9609c62

Zvracení vs. regurgitace, aneb jak poznat rozdíl a co vlastně jde?

Zvrací Váš pejsek? Jedná se opravdu o zvracení? Jak rozeznáme zvracení od regurgitace a co je může způsobit?