Převoz Igorka do dočasné péče

V pátek 29. června 2016 jsme zajistili převoz Jezevčíkům v nouzi jezevčíka Igorka.

JVN_jezevcik3Vyzvedli jsme pejska ve Vodslivech a dovezli do dočasné péče k paní Radce do Frýdku-Místku. Cesta byla dlouhá, náš kolega Michal jel s pejskem opatrně. Pravidelně si dávali přestávky, aby byla cesta pro pejska co nejpříjemnější.

Vše dobře dopadlo a v odpoledních hodinách se už Igorek těšil ze své nové dočasné rodiny. Přejeme mu hodně štěstí při hledání té stálé rodiny!

Vanda Nováková

Každý den s obrovskými bolestmi, Theo a jeho příběh

Ani ne roční pejsek si za svůj život prošel už mnohým. Každý krok je pro něj bolestivý, ale přesto má neuvěřitelnou radost ze života. Nyní v Dreams from the Darkness v Račicích bojuje za svůj další život. Aktuálně má za sebou náročnou operaci zlomené zadní nožky a doufá, že ho čekají Vánoce v teple domova. Nyní potřebuje finanční podporu na uhrazení operace.

Převoz Igorka do dočasné péče

Psí hvězda.cz na FOR PETS 2016

Výstava FOR PETS je ojedinělou výstavou chovatelských potřeb u nás. Již 6. ročník proběhl ve dnech 7. – 10.4. v PVA EXPO Praha. Tým Psí hvězdy.cz na něm nemohl chybět.