Převoz Sophie do Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 4. srpna 2016 jsme zajistili převoz slepé fenečce Sophii z dočasné péče do Račic.

Po cestě jsme vyzvedli mražené maso pro Dreams From the Darkness, které se v létě a navíc ve větším množství velmi špatně převáží. Náš kolega Honza vše zvládl bez problémů. Fenečce přejeme, ať se jí v Dreams líbí a maso ať všem pejskům chutná 🙂

Vanda Nováková

Cestování se psem

Léto je zde a nás zas čeká spousta výletů a víkendů strávených v přírodě se svým čtyřnohým parťákem. Někteří jezdí na dovolené autem, jiní hromadnou dopravou. Pohled na blaženého psa s hlavou vystrčenou z okýnka auta není vzácností. Víte ale, jak se přepravovat správně a bezpečně?

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.

Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?