Převoz Sophie do Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 4. srpna 2016 jsme zajistili převoz slepé fenečce Sophii z dočasné péče do Račic.

Po cestě jsme vyzvedli mražené maso pro Dreams From the Darkness, které se v létě a navíc ve větším množství velmi špatně převáží. Náš kolega Honza vše zvládl bez problémů. Fenečce přejeme, ať se jí v Dreams líbí a maso ať všem pejskům chutná 🙂

Vanda Nováková

Jak strávit Silvestr se psem?

Každý to známe. Každoroční nervozita u psů začíná už na Štědrý den, kdy lidé začínají odpalovat první petardy a rachejtle. S dalšími dny stoupá a na Silvestra se velké množství psů promění v klepající se uzlíky strachu. Přinášíme vám proto článek, který by vám mohl poradit, jak se o psa v dobách ohňostrojů postarat, a co byste určitě neměli zanedbat.

I. Voříškiáda Němčičky 2016

V sobotu 23. července 2016 se konala Voříškiáda v Němčičkách. První ročník této akce proběhl na podporu útulku Lukavice.

Yorkšírský teriér

Malý pejsek s velkým srdcem bojovníka. Tak by se dal popsat Yorkšírský teriér. Teriér svojí tvrdohlavou povahou a miláček rodiny svým malým vzrůstem. Ideální společník do bytu, ale také společenský psík milující pozornost.