Přijďte do Psí hvězdy!

Je to tu! Otevřeli jsme pro vás Psí hvězdu! Kde? V Brně na Juliánovském náměstí! Přijďte za námi do zbrusu nové prodejny chovatelských potřeb, těšíme se na vás i vaše chlupaté kamarády.

BAR_8774Obchod, který vaše zvířata milují

Naše motto mluví více než jasně. Jsme tu pro vás a pro vaše zvířecí kamarády. Rozhodli jsme se, že rozšíříme naše působení a chceme vás poznat taky osobně. Naše prodejna sídlí v městské části Brno Juliánov, naproti místnímu koupališti v klidném bloku na adrese Juliánovské náměstí 2. Máme zde pro vás připravený bohatý výběr krmiva a potřeb pro psy, kočky, hlodavce a ptáky. Sortiment neustále rozšiřujeme podle vašich požadavků a přání vašich miláčků. Jsme tu pro vás každý všední den od 8.00 do 19.00, v sobotu pak od 9.00 do 13.00.

Zakoupíte u nás značky Acana, Orijen, Fitmin, Naturea, Calibra, Brit, OptimaNova, Kiramore, Deli Nature a mnoho dalších. Na našem E-shopu máme více jak 18 tisíc produktů a jakýkoliv z nich jsme schopni vám na prodejnu objednat. Neváhejte se na nás při nákupu obrátit o jaký produkt máte zájem.

Chlupáče s sebou!

Náš obchod jsme přizpůsobili tak, aby se v něm líbilo i vašim pejskům. Vezměte je s sebou na nákup, čekat na ně budou vzorečky krmiva, příjemná podlaha z umělé trávy a náš milý personál, který všechna zvířata miluje. Rádi vám poskytneme i odborné rady, naši zaměstnanci jsou proškoleni o jednotlivých produktech a někteří jsou sami studenti veterinární farmaceutické univerzity v Brně. Společně vybereme to pravé pro vašeho pejska, kočičku nebo jiné zvíře.

Nabízíme také zajímavý bonusový program pro pravidelné zákazníky, aktuální akce z našeho E-shopu a spoustu dalších výhod!

BAR_8779Nové výdejní místo E-shopu

Zároveň s otevřením prodejny jsme pro vás otevřeli nové výdejní místo našeho E-shopu Psí hvězda.cz. Zboží si můžete objednat přímo u nás na prodejně nebo z pohodlí svého domova a zde si ho kdykoli během otevírací doby vyzvednou. V závěru objednávky stačí zvolit Výdejní místo Brno Juliánov a zboží zde na vás bude po potvrzující SMS zprávě čekat. Zaplatit můžete hotově nebo platební kartou.

Otevírací doba výdejního místa:

• Pondělí – Pátek 8.00 – 19.00

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězda.cz

Vanda Nováková

Jak si vybrat vhodné plemeno psa

Pejska si pořizujete na celou řadu let a měl by být pro vás ideálním společníkem. Ne každý pejsek může sednout vašemu životnímu stylu, nárokům, velikostí nebo svou povahou.Čím pečlivěji si nového kamaráda vyberete, tím vás čeká veselejší společný život. Zodpovíme si tři základní otázky, které by vám měly projít hlavou, než si pro štěňátko pojedete.

Pomoc depozitu Beruška a pejskům v Táboře

Děkujeme paní Janě D. z Úval za zakoupení pomoci rovnou pro dva naše partnerské útulky. Pomoc odesíláme depozitu Beruška a pejskům do Táborského útulku.

Yorkšírský teriér

Malý pejsek s velkým srdcem bojovníka. Tak by se dal popsat Yorkšírský teriér. Teriér svojí tvrdohlavou povahou a miláček rodiny svým malým vzrůstem. Ideální společník do bytu, ale také společenský psík milující pozornost.