NOVÁ PRODEJNA (1)

Přijďte do Psí hvězdy!

Je to tu! Otevřeli jsme pro vás Psí hvězdu! Kde? V Brně na Juliánovském náměstí! Přijďte za námi do zbrusu nové prodejny chovatelských potřeb, těšíme se na vás i vaše chlupaté kamarády.

BAR_8774Obchod, který vaše zvířata milují

Naše motto mluví více než jasně. Jsme tu pro vás a pro vaše zvířecí kamarády. Rozhodli jsme se, že rozšíříme naše působení a chceme vás poznat taky osobně. Naše prodejna sídlí v městské části Brno Juliánov, naproti místnímu koupališti v klidném bloku na adrese Juliánovské náměstí 2. Máme zde pro vás připravený bohatý výběr krmiva a potřeb pro psy, kočky, hlodavce a ptáky. Sortiment neustále rozšiřujeme podle vašich požadavků a přání vašich miláčků. Jsme tu pro vás každý všední den od 8.00 do 19.00, v sobotu pak od 9.00 do 13.00.

Zakoupíte u nás značky Acana, Orijen, Fitmin, Naturea, Calibra, Brit, OptimaNova, Kiramore, Deli Nature a mnoho dalších. Na našem E-shopu máme více jak 18 tisíc produktů a jakýkoliv z nich jsme schopni vám na prodejnu objednat. Neváhejte se na nás při nákupu obrátit o jaký produkt máte zájem.

Chlupáče s sebou!

Náš obchod jsme přizpůsobili tak, aby se v něm líbilo i vašim pejskům. Vezměte je s sebou na nákup, čekat na ně budou vzorečky krmiva, příjemná podlaha z umělé trávy a náš milý personál, který všechna zvířata miluje. Rádi vám poskytneme i odborné rady, naši zaměstnanci jsou proškoleni o jednotlivých produktech a někteří jsou sami studenti veterinární farmaceutické univerzity v Brně. Společně vybereme to pravé pro vašeho pejska, kočičku nebo jiné zvíře.

Nabízíme také zajímavý bonusový program pro pravidelné zákazníky, aktuální akce z našeho E-shopu a spoustu dalších výhod!

BAR_8779Nové výdejní místo E-shopu

Zároveň s otevřením prodejny jsme pro vás otevřeli nové výdejní místo našeho E-shopu Psí hvězda.cz. Zboží si můžete objednat přímo u nás na prodejně nebo z pohodlí svého domova a zde si ho kdykoli během otevírací doby vyzvednou. V závěru objednávky stačí zvolit Výdejní místo Brno Juliánov a zboží zde na vás bude po potvrzující SMS zprávě čekat. Zaplatit můžete hotově nebo platební kartou.

Otevírací doba výdejního místa:

• Pondělí – Pátek 8.00 – 19.00
  • Sobota 9.00 – 13.00

Těšíme se na vás!

Tým Psí hvězda.cz

puppy-training

Výživa štěněte a péče o něj

V předchozím díle Výchova a socializace jsme rozebrali základní informace jak vychovat vyrovnaného psa. V dalším díle se podíváme na péči a výživu štěněte, aby váš pejsek byl zdravý a spokojený.

Rony-natitul

Sbírka pomoci pro Broumov

Děkujeme, že pomáháte s námi. V dubnu jsme se rozhodli reagovat na prosbu o pomoc Městského útulku v Broumově. Pečlivě se starají o maximální počet pejsků a potřebují pro ně dostatek krmiva. Spojili jsme se s vámi a vyslyšeli jejich prosbu.

Rhodéský ridgeback

Oddaný přítel rodiny, který je schopný řešit problémy po svém a pamatovat si spoustu věcí. Mimořádně silný pes, který vás ochrání a bude vám navždy věrný.