Odeslaná materiální pomoc pro útulek Rafael Ops.

Reagovali jsem na akutní žádost ze strany ředitelky organizace DOČASKY.CZ. Paní Andrea Černá náš tým požádala o zaslání materiální pomoci ve formě granulí pro organizaci Rafael Ops., kde aktuálně zajišťují péči o týrané kavkazské psy.

Na akutní žádost jsme obratem zareagovali a poslali do útulku Rafael Ops. balíček pomoci.

Balíček obsahoval celkem 4ks dvanácti kilových granulí Calibra premium za více než 2000kč.

Útulek Rafael Ops. pečuje o svoje svěřence a pomáhá týraným psům začít nový šťastnější domov. Zakladatelka útulku paní Iva se snaží dělat maximum a poskytuje pejskům nadstandardní péči a služby. Pejskům dopřává osvědčené fyzioterapeutické a psychoterapeutické procedury a připravuje je tak co nejlépe pro umístění do nových domovů. Navíc se paní Iva věnuje osvětové činnosti pro veřejnost.

Chcete pomáhat s námi?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Voříškov, místo, kde mění psí osudy

Miniazyl Voříškov najdete nedaleko obce Chýnice kousek od Prahy. S otevřeným srdcem se zde starají dvě slečny o několik pejsků a řídí se heslem, že chtějí změnit psí osudy. Rozhodli jsme se je podpořit a poslali jsme jim začátkem dubna balíček s materiální pomocí.

Staffy Day 6.-7.8.2016

První srpnový víkend se v Brně uskutečnil Staffí den spolu s I. ročníkem Karen Ford memoriálu. Staffbullíci s PP se vydali soutěžit v kráse, sportu a čekalo toho na všechny mnohem víc.

Zvířata nám bolest nedokážou říct, jak ji ale poznat?

Bolest nás trápí často, někoho víc, někoho míň. Vezmeme si prášek, jdeme si lehnout, nebo jdeme k doktorovi. Ale co když něco bolí našeho zvířecího miláčka? Snaží se nám to říct, ale my to nevidíme a nutíme ho běhat za míčkem, nebo soutěžit? Jak poznat, že vašeho psa nebo kočku něco bolí? Pár tipů vám řekneme v našem článku.