Odeslaná materiální pomoc pro útulek Rafael Ops.

Reagovali jsem na akutní žádost ze strany ředitelky organizace DOČASKY.CZ. Paní Andrea Černá náš tým požádala o zaslání materiální pomoci ve formě granulí pro organizaci Rafael Ops., kde aktuálně zajišťují péči o týrané kavkazské psy.

Na akutní žádost jsme obratem zareagovali a poslali do útulku Rafael Ops. balíček pomoci.

Balíček obsahoval celkem 4ks dvanácti kilových granulí Calibra premium za více než 2000kč.

Útulek Rafael Ops. pečuje o svoje svěřence a pomáhá týraným psům začít nový šťastnější domov. Zakladatelka útulku paní Iva se snaží dělat maximum a poskytuje pejskům nadstandardní péči a služby. Pejskům dopřává osvědčené fyzioterapeutické a psychoterapeutické procedury a připravuje je tak co nejlépe pro umístění do nových domovů. Navíc se paní Iva věnuje osvětové činnosti pro veřejnost.

Chcete pomáhat s námi?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Soutěž Psí hvězdy 2017 zná nejkrásnější miláčky

Je to tu! Jste úžasní, bez vás by to nešlo! Tolik krásných fotografií, tolik lásky od vašich miláčků, tolik šťastných okamžiků zachycených na fotografiích. Celkem se nám sešlo přes dva tisíce fotografií! A jak to tedy celé dopadlo? Pojďme se podívat na oficiální výsledky.

Jak nebezpečné může být bodnutí hmyzem?

Léto je za námi, ale krásný podzim láká se společným výletům do přírody a mnoho dalších příjemných aktivit. V létě nás hmyz velmi obtěžoval, na podzim tomu bohužel není jinak. Dejte si na bodnutí pozor, může vám, ale i vašemu psímu kamarádovi, způsobit nemalé problémy.

Odeslaná materiální pomoc pro útulek Rafael Ops.