Odeslaná materiální pomoc pro útulek Rafael Ops.

Reagovali jsem na akutní žádost ze strany ředitelky organizace DOČASKY.CZ. Paní Andrea Černá náš tým požádala o zaslání materiální pomoci ve formě granulí pro organizaci Rafael Ops., kde aktuálně zajišťují péči o týrané kavkazské psy.

Na akutní žádost jsme obratem zareagovali a poslali do útulku Rafael Ops. balíček pomoci.

Balíček obsahoval celkem 4ks dvanácti kilových granulí Calibra premium za více než 2000kč.

Útulek Rafael Ops. pečuje o svoje svěřence a pomáhá týraným psům začít nový šťastnější domov. Zakladatelka útulku paní Iva se snaží dělat maximum a poskytuje pejskům nadstandardní péči a služby. Pejskům dopřává osvědčené fyzioterapeutické a psychoterapeutické procedury a připravuje je tak co nejlépe pro umístění do nových domovů. Navíc se paní Iva věnuje osvětové činnosti pro veřejnost.

Chcete pomáhat s námi?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Chci víc! Aneb co jsou holistická a hypoalergenní krmiva?

Jeden název jako druhý. Člověk by někdy na zvolení správné stravy musel studovat hodiny výrobní procesy jednotlivých druhů granulí a diskutovat s předními veterináři nebo výrobci krmiv. Jak ale svému psovi nebo kočce vybrat kvalitní stravu, pokud chci řešit poměr živin, kvalitu, stravitelnost a třeba taky nějaké ty minerální látky? Pojďme se dnes podívat na holistická a hypoalergenní krmiva trošku víc zblízka.

Psí hvězda.cz na FOR PETS 2016

Výstava FOR PETS je ojedinělou výstavou chovatelských potřeb u nás. Již 6. ročník proběhl ve dnech 7. – 10.4. v PVA EXPO Praha. Tým Psí hvězdy.cz na něm nemohl chybět.

Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.