Odeslaná materiální pomoc pro útulek Rafael Ops.

Reagovali jsem na akutní žádost ze strany ředitelky organizace DOČASKY.CZ. Paní Andrea Černá náš tým požádala o zaslání materiální pomoci ve formě granulí pro organizaci Rafael Ops., kde aktuálně zajišťují péči o týrané kavkazské psy.

Na akutní žádost jsme obratem zareagovali a poslali do útulku Rafael Ops. balíček pomoci.

Balíček obsahoval celkem 4ks dvanácti kilových granulí Calibra premium za více než 2000kč.

Útulek Rafael Ops. pečuje o svoje svěřence a pomáhá týraným psům začít nový šťastnější domov. Zakladatelka útulku paní Iva se snaží dělat maximum a poskytuje pejskům nadstandardní péči a služby. Pejskům dopřává osvědčené fyzioterapeutické a psychoterapeutické procedury a připravuje je tak co nejlépe pro umístění do nových domovů. Navíc se paní Iva věnuje osvětové činnosti pro veřejnost.

Chcete pomáhat s námi?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Aby Vám pes neutíkal

Když psa přivoláváte, postavte se bokem směrem k němu. Zavolejte ho hlasitě ale přátelsky. Nikdo se nebude chtít vracet k někomu, kdo křičí. Chvalte ho okamžitě, co se na vás podívá a dá se do pohybu směrem k vám.

Nevšední fotografie dětí a psů, nad kterými se tají dech!

Pouto mezi dětmi a jejich nejlepšími zvířecími kamarády je veliké. Někdy i třikrát větší než samotné děti. Fotograf Andy Seliverstoff (58) se rozhodl nevšedním projektem světu ukázat, jak nerozbitné toto pouto může být. A jak velikost nehraje roli.

Sbírka pomoci pro Broumov

Děkujeme, že pomáháte s námi. V dubnu jsme se rozhodli reagovat na prosbu o pomoc Městského útulku v Broumově. Pečlivě se starají o maximální počet pejsků a potřebují pro ně dostatek krmiva. Spojili jsme se s vámi a vyslyšeli jejich prosbu.