Říjnová materiální pomoc pro útulky

Díky našim milým zákaznicím jsme mohli odeslat pomoc pro tři útulky – Útulek Tibet , Útulek Přerov a Dejte nám šanci, z.s. v celkové hodnotě 760,-Kč. Předali jsme také spoustu plyšáků a použitý textil, který může útulek Tibet využít v pořádaném prosincovém bazárku. Děkujeme paní Lucii N. a paní Vieře V. a dalším za materiální dary a plyšové hračky.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Hájit práva zvířat a měnit věci k lepšímu, takové je poslání Nadace na ochranu zvířat

Žijeme se zvířaty v harmonii a rovnováze, na kterou v dnešní uspěchané době zapomínáme. Existují lidé, kteří chtějí tuto jemnou linii zachovat a pro zvířata dělají opravdu vše se srdcem na správném místě. Představujeme vám Nadaci na ochranu zvířat.

Užívejte s pejsky Štědrý den, ale pozor na otravu!

Vánoce jsou svátky míru, lásky, radosti a hlavně klidu. Proto si najděte chvilku v tomto Vánočním shonu k přečtení krátkého článku o případných rizicích podávání pochutin od Vánočního stolu Vašemu pejskovi. Na štědrovečerní tabuli a před Vánočním stromečkem se nachází spousty nebezpečných látek pro Vašeho pejska. Pojďme si o nich říci něco blíže.

Srpnová materiální pomoc pro Depozitum Beruška

Děkujeme naší milé zákaznici paní Vandě V. z Hradce Králové za zakoupenou materiální pomoc pro pejsky. Dále děkujeme naší zákaznici, která do kamenné prodejny Psí hvězdy v Brně- Juliánově přinesla balení granulí značky Acana.