Říjnová materiální pomoc pro útulky

Díky našim milým zákaznicím jsme mohli odeslat pomoc pro tři útulky – Útulek Tibet , Útulek Přerov a Dejte nám šanci, z.s. v celkové hodnotě 760,-Kč. Předali jsme také spoustu plyšáků a použitý textil, který může útulek Tibet využít v pořádaném prosincovém bazárku. Děkujeme paní Lucii N. a paní Vieře V. a dalším za materiální dary a plyšové hračky.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Jezevčice Debbie

Dostali jsme informaci, že jedna jezevčí slečna potřebuje pomoc se zákrokem. Neváhali jsme a pomohli uhradit veterinární výlohy.

Vánoční speciál Psí hvězdy aneb i 50 korun může pomoci!

Letos jsme Vánoce u nás v Psí hvězdě pojali jinak, po našem. A tak vznikl speciální projekt na pomoc všem, kteří ji potřebují – dárkový poukaz našeho hvězdného maskota, Kvídovy Vánoce.

Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.