Říjnová materiální pomoc pro útulky

Díky našim milým zákaznicím jsme mohli odeslat pomoc pro tři útulky – Útulek Tibet , Útulek Přerov a Dejte nám šanci, z.s. v celkové hodnotě 760,-Kč. Předali jsme také spoustu plyšáků a použitý textil, který může útulek Tibet využít v pořádaném prosincovém bazárku. Děkujeme paní Lucii N. a paní Vieře V. a dalším za materiální dary a plyšové hračky.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Jak strávit Silvestr se psem?

Každý to známe. Každoroční nervozita u psů začíná už na Štědrý den, kdy lidé začínají odpalovat první petardy a rachejtle. S dalšími dny stoupá a na Silvestra se velké množství psů promění v klepající se uzlíky strachu. Přinášíme vám proto článek, který by vám mohl poradit, jak se o psa v dobách ohňostrojů postarat, a co byste určitě neměli zanedbat.

Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?

Lidské léky? Zvířatům nepatří!

Můj pejsek nebo kočka se necítí dobře, není ve své kůži. Možná ho něco bolí. Možná má i teplotu. Můžu mu dát léky z mé lékárničky?