Říjnová materiální pomoc pro útulky

Díky našim milým zákaznicím jsme mohli odeslat pomoc pro tři útulky – Útulek Tibet , Útulek Přerov a Dejte nám šanci, z.s. v celkové hodnotě 760,-Kč. Předali jsme také spoustu plyšáků a použitý textil, který může útulek Tibet využít v pořádaném prosincovém bazárku. Děkujeme paní Lucii N. a paní Vieře V. a dalším za materiální dary a plyšové hračky.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Jak správně odčervovat?

Pravidelné odčervování patří spolu s vakcinací a opatřením proti vnějším parazitům mezi základní preventivní péči u našich mazlíčků.

Převoz feneček pro Jezevčíky v nouzi

Dne 20. září 2016 jsme vyrazili z Brna pro dvě fenečky jezevčíka. O převoz nás poprosili z Jezevčíků v nouzi. Přibalili jsme pro ně dárečky, sedli do auta a jeli. Na místě nás ale čekalo malé překvapení.

Chci svůj prostor, říkají pejsci se žlutou stužkou

Každý pes potřebuje individuální přístup. Né všichni pejsci jsou rádi v těsném kontaktu s jiným psem. Jak to ale máte vědět a nebo jak to dát vědět ostatním? Použijte žlutou stužku! Jasně tím dáte všem najevo, že váš pejsek potřebuje více prostoru.