Srpnová materiální pomoc pro Depozitum Beruška

Děkujeme naší milé zákaznici paní Vandě V. z Hradce Králové za zakoupenou materiální pomoc pro pejsky. Dále děkujeme naší zákaznici, která do kamenné prodejny Psí hvězdy v Brně- Juliánově přinesla balení granulí značky Acana.

Všechny zakoupené věci jsme pečlivě zabalili a odeslali zdarma na adresu Depozita Berušky.

Balíček obsahoval :

• Balení krmiva Brit care
  • Balení krmiva Acana
  • Několik balení piškotů pro zvířata
  • Konzervy Gran Carno a mnoho dalšího

Beruška je malé rodinné depozitum pro psy. Pejskům se věnují maximálně a po celý den. Depozitum také disponuje karanténou a velkým výběhem, kde se mají pejskové možnost vyřádit. Celý provoz funguje bez podpory státu či města a ta je depozitum závislé na finančních a materiálních darech.

Chcete Depozitu Beruška také pomoci?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme za každou Vaši pomoc opuštěným pejskům a kočičkám.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Rozhovor s MVDr. Jakubem Pfeiferem o veterinární onkologii

Stále častěji se s tímto tématem a bohužel i onemocněním setkáváme. Při diagnóze onkologického onemocnění u zvířete většinu majitelů napadne mnoho otázek. V našem rozhovoru se pokusíme na většinu z nich odpovědět. Navštívili jsme vedoucího lékaře pro onkologii MVDr. Jakuba Pfeifra, který působí na Veterinární klinice ANIMED v Brně a zeptali jsme se ho na toto aktuální téma, aby nám přiblížil jak probíhá léčba, zda se bát zahájit léčbu a také jestli nějak trpí zvířata při chemoterapii.

Prosincová vlna pomoci!

Tentokrát posíláme balíčky od našich milých zákazníků hned do čtyřech partnerských útulků. Zvířátka v útulcích jsou vděčná za každou vaši pomoc. Děkujeme, že pomáháte s námi i v předvánočním čase!

Proč štěně s průkazem původu?

PP, průkaz původu, nebo prostě jen „papíry“. Co to vlastně je a hlavně – k čemu mi to je? Já přece na výstavy chodit nechci!